|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 3:24 am
Sei chan Nyu.....................Mógłby jakiś pink box przylecieć.............. Albo trunksik śjakiś... W ogóle do tej pory miałem tylko dwa... ;(
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 3:25 am
Nadal nie wiem co ma być dziś\jutro\pojutrze whatever... stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 3:26 am
Raticiel Nadal nie wiem co ma być dziś\jutro\pojutrze whatever... stressed event Halloween sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Raticiel Nadal nie wiem co ma być dziś\jutro\pojutrze whatever... stressed Jak toco? Event xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Katka1989 Sayokun... kup sobie okulary stare właśnie o tym topiku mowilam. Jesteśmy w strefiw +1 czyli event jest o 9.00pm stare jak nie wierzysz to policz... event zaczyna się w USA o 12.pm (południe) i dodaj 9h. Proste, logiczne, wystarczy nauczyć się liczyć stare no dobra sweatdrop pomyliły mi się PM z AM sweatdrop myślałem że 12PM to północ sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 3:27 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 3:28 am
Katka1989 Raticiel Nadal nie wiem co ma być dziś\jutro\pojutrze whatever... stressed event Halloween sweatdrop I co to oznacza? Jakieś konkursy czy cuś?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 3:29 am
no dobra, ludziska! Ja już lecem! Do zobaczenia!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 3:30 am
Raticiel Katka1989 Raticiel Nadal nie wiem co ma być dziś\jutro\pojutrze whatever... stressed event Halloween sweatdrop I co to oznacza? Jakieś konkursy czy cuś? *gleba* _-_" heh... dokłądnie nie wiemy co admini zaplanowali... na pewno będą jakieś atrakcje... 3nodding papa Czarny
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 3:31 am
Czarny no dobra, ludziska! Ja już lecem! Do zobaczenia! narazie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 3:33 am
Sayokun no dobra sweatdrop pomyliły mi się PM z AM sweatdrop myślałem że 12PM to północ sweatdrop rozumiem... mozna sie pomylic... tylko na tym topiku to dales linka bylo napisane czarno na bialym o ktorej jest... wystarczy wiedziec ze jestesmyw strefie +1 :] jak ja kocham miec racje... twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 3:34 am
Czarny no dobra, ludziska! Ja już lecem! Do zobaczenia! Papa. BTW: wybaczcie chwilowa nieaktywnosc, czytalam pierwszy tomik Megatokyo 3nodding Kto by pomyslal, ze sprzedaja mangi w naszym papierniczym...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 3:37 am
Katka1989 Sayokun no dobra sweatdrop pomyliły mi się PM z AM sweatdrop myślałem że 12PM to północ sweatdrop rozumiem... mozna sie pomylic... tylko na tym topiku to dales linka bylo napisane czarno na bialym o ktorej jest... wystarczy wiedziec ze jestesmyw strefie +1 :] jak ja kocham miec racje... twisted nie bądź tego taka pewna bo jeszcze się okarze że admini się pomylili blaugh na gai wszytko jest mnożliwe sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 3:37 am
ktoś wie przez ile dochodzą mangi z JPF-u???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 3:38 am
Sayokun Katka1989 Sayokun no dobra sweatdrop pomyliły mi się PM z AM sweatdrop myślałem że 12PM to północ sweatdrop rozumiem... mozna sie pomylic... tylko na tym topiku to dales linka bylo napisane czarno na bialym o ktorej jest... wystarczy wiedziec ze jestesmyw strefie +1 :] jak ja kocham miec racje... twisted nie bądź tego taka pewna bo jeszcze się okarze że admini się pomylili blaugh na gai wszytko jest mnożliwe sweatdrop tak, tak... dobrze wiesz, ze mam racje :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|