|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 3:04 am
Sayokun 24:00 gst to 9:00 lub 21:00 dla nas (2 * północ masakra xp ) im chodziło o to pierwsze wszystko pasuje tylko dni pomyliłaś to jest jutro!!! Jutro eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 3:05 am
Cornelia Erefashi Sayokun ja najbardziej lubie breath of fire xd Bleeeh, a ja nie... Gralam na moim GjeBe w pierwsza czesc i nawet nie dotrwalam do konca... stare (czesciowo dlatego, ze bateria w kardridzu siadla ^^; ) ja jrałem w bof I, II i IV whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 3:06 am
z tego co widzę na angielskich topikach to ma być o 9.00 wieczorem... Dzisiaj, nie jutro! sweatdrop czyli miałam wczoraj rację stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 3:09 am
Sayokun Cornelia Erefashi Sayokun ja najbardziej lubie breath of fire xd Bleeeh, a ja nie... Gralam na moim GjeBe w pierwsza czesc i nawet nie dotrwalam do konca... stare (czesciowo dlatego, ze bateria w kardridzu siadla ^^; ) ja jrałem w bof I, II i IV whee BoF jest niawet fajny, grałam w 1 i 2... Sympatyczne, ale w sumie nic wybitnego... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 3:11 am
Tiak w ogóle jak jush mowa o JRPG tiom moglibyśmy o tym pogadać nia moim topiku, który zrobiłam specjalnie w tym celu... redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 3:11 am
Katka1989 z tego co widzę na angielskich topikach to ma być o 9.00 wieczorem... Dzisiaj, nie jutro! sweatdrop czyli miałam wczoraj rację stare http://www.gaiaonline.com/forum/viewtopic.php?t=4246678WSZYSTKO PO 12:00am (czyli my też) ZACZYNA SIĘ W NIEDZIELE TAK BYŁO JEST I (chyba) BĘDZIE
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 3:12 am
Sayokun Katka1989 z tego co widzę na angielskich topikach to ma być o 9.00 wieczorem... Dzisiaj, nie jutro! sweatdrop czyli miałam wczoraj rację stare http://www.gaiaonline.com/forum/viewtopic.php?t=4246678WSZYSTKO PO 12:00am (czyli my też) ZACZYNA SIĘ W NIEDZIELE TAK BYŁO JEST I (chyba) BĘDZIE Buuuuu crying ja chce już eventa crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 3:12 am
Sayokun Katka1989 z tego co widzę na angielskich topikach to ma być o 9.00 wieczorem... Dzisiaj, nie jutro! sweatdrop czyli miałam wczoraj rację stare http://www.gaiaonline.com/forum/viewtopic.php?t=4246678WSZYSTKO PO 12:00am (czyli my też) ZACZYNA SIĘ W NIEDZIELE TAK BYŁO JEST I (chyba) BĘDZIE A co się w ogóle będzie dziać, skoro wszyscy tak zaaferowani godziną? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 3:13 am
Raticiel Sayokun Cornelia Erefashi Sayokun ja najbardziej lubie breath of fire xd Bleeeh, a ja nie... Gralam na moim GjeBe w pierwsza czesc i nawet nie dotrwalam do konca... stare (czesciowo dlatego, ze bateria w kardridzu siadla ^^; ) ja jrałem w bof I, II i IV whee BoF jest niawet fajny, grałam w 1 i 2... Sympatyczne, ale w sumie nic wybitnego... 3nodding 1 i 2 jest takie sobie sweatdrop ale 4 ma zarąbistą fabułę whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 3:14 am
Sayokun Raticiel Sayokun Cornelia Erefashi Sayokun ja najbardziej lubie breath of fire xd Bleeeh, a ja nie... Gralam na moim GjeBe w pierwsza czesc i nawet nie dotrwalam do konca... stare (czesciowo dlatego, ze bateria w kardridzu siadla ^^; ) ja jrałem w bof I, II i IV whee BoF jest niawet fajny, grałam w 1 i 2... Sympatyczne, ale w sumie nic wybitnego... 3nodding 1 i 2 jest takie sobie sweatdrop ale 4 ma zarąbistą fabułę whee W czwórkę nie pograłam BO KUPIŁAM JĄ U PIRATA xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 3:15 am
Zaprawdę, zaprawdę powiadam wam - zrobiłam na ten temat topika... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 3:18 am
Sayokun... kup sobie okulary stare właśnie o tym topiku mowilam. Jesteśmy w strefiw +1 czyli event jest o 9.00pm stare jak nie wierzysz to policz... event zaczyna się w USA o 12.pm (południe) i dodaj 9h. Proste, logiczne, wystarczy nauczyć się liczyć stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 3:18 am
Nyu.....................Mógłby jakiś pink box przylecieć..............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 3:20 am
Katka1989 Sayokun... kup sobie pkulary stare właśnie o tym topiku m�wiłam. Jesteśmy w strefiw +1 czyli event jest o 9.00pm stare jak nie wierzysz to policz... event zaczyna się w USA o 12.pm (południe) i dodaj 9h. Proste, logiczne, wystarczy nauczyć się liczyć stare Tym razem katka ma rację. Event jest tego samegodnia, co w stanach, tylko o 21
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|