|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 1:42 am
Sayokun nieeeee zambato zambato zambato zambato xd whee A swoja droga - co to jest Zambato? o_o;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 1:43 am
Cornelia Erefashi Sayokun nieeeee zambato zambato zambato zambato xd whee A swoja droga - co to jest Zambato? o_o; taki słodziutki 4 metrowy mieczyk służący do ścinania zarówno konia jak i jeźccy whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 1:45 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 1:46 am
Sayokun taki słodziutki 4 metrowy mieczyk służący do ścinania zarówno konia jak i jeźccy whee xd Ah... To ja ostane przy mlotach xd ; (ew. malych, podrecznych toporach i halabardach.... Miecze juz mnie nie kreca jak dawniej, wszystko przez RO 3nodding )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 1:47 am
[Blue Blood] Sayokun taki słodziutki 4 metrowy mieczyk służący do ścinania zarówno konia jak i jeźccy whee xd zabijania konia? xp Nieee.. to mi sie zdecydowanie nie podoba.. >< nie chodzi o to do czego służy ale jak wygąda whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 1:48 am
Nie wolno zabijać zwierząt!!!! sweatdrop Ekhem... oczywiście tiom być moje skromne zdanie... 3nodding A ja najbardziej lubię kosy 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 1:50 am
Sayokun nie chodzi o to do czego służy ale jak wygąda whee paczcie i podziwiajcie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 1:51 am
Kurcze... dlaczego mi market nie dziala? Jest ZAWSZE napisane ze nie moze znalezc uzytkownika... ><
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 1:52 am
Sayokun Sayokun nie chodzi o to do czego służy ale jak wygąda whee paczcie i podziwiajcie whee  0.o fajne 4laugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 1:52 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 1:54 am
Dla mnie to wyglada troche jak przerosnieta katana ._.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 1:54 am
Sayokun Sayokun nie chodzi o to do czego służy ale jak wygąda whee paczcie i podziwiajcie whee  Tiom mi przypomina pewnego bohatera z Kenshina 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 1:55 am
Sayokun Sayokun nie chodzi o to do czego służy ale jak wygąda whee paczcie i podziwiajcie whee  Czy tego ogromnego tasaka nie obslugiwal moze Cloud z Final Fantasy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 1:56 am
[Blue Blood] Sayokun Sayokun nie chodzi o to do czego służy ale jak wygąda whee paczcie i podziwiajcie whee  Czy tego ogromnego tasaka nie obslugiwal moze Cloud z Final Fantasy? A i owszem smile Byle nie scinał nim Chocobo whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 1:57 am
Raticiel Tiom mi przypomina pewnego bohatera z Kenshina 3nodding Sonosuka (zanza)? wydaje ci się sweatdrop blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|