|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 4:11 am
Kiray Twisted_Exile Kiray Twisted_Exile no misiek to pomotywujmy sie nawzajem...... twisted nie iwem jak... tez nie wiem esz..przyznajmy sie poprostu sie nam nie kce a nie ma nikog kto by stanol nad nami i pograozil bysmy wzieli sie do roboty xp mrgreen twisted e tam...ja bym wlasnie na zlosc tej osobie nie robil tego referatu zostaly mi jeszcze 4 strony i ide sie uczyc na jutro neutral ehhhhhhhhhhh.....musze to napisac gdyby to byl jeszce fajny temat a nie uprzedzenia grrrr xp twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 4:29 am
to ja juz ide sie pouczyc... papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 10:51 am
*kladzie sie na podlodzre* czyśc Pierogi //fju: Maciej Malenczuk - [Piosenki z ulicy Live #01] St. James Infirmary [5:10]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 05, 2005 8:35 am
Baliaur *kladzie sie na podlodzre* czyśc Pierogi //fju: Maciej Malenczuk - [Piosenki z ulicy Live #01] St. James Infirmary [5:10] hej paskudo jakie masz majtki ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 05, 2005 10:11 am
BeeWolf_san Baliaur *kladzie sie na podlodzre* czyśc Pierogi //fju: Maciej Malenczuk - [Piosenki z ulicy Live #01] St. James Infirmary [5:10] hej paskudo jakie masz majtki ?? niebieskie..... na lewa strone ^^'', nie ma to jak ubierac sie w pospiechu XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 05, 2005 11:27 am
pozwolilem sobie potraktowac losowo niejakiego endo......
powod:
bo byl policzkiem wymierzonym w twarz ludzkosci......
tp mowilem ja opcy bucgeneral......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 05, 2005 11:29 am
opcy pozwolilem sobie potraktowac losowo niejakiego endo...... powod: bo byl policzkiem wymierzonym w twarz ludzkosci...... tp mowilem ja opcy bucgeneral...... ninja to on nie zostalo juz dawno usuniety za bumpowanie na RP? evil twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 05, 2005 11:46 am
Twisted_Exile opcy pozwolilem sobie potraktowac losowo niejakiego endo...... powod: bo byl policzkiem wymierzonym w twarz ludzkosci...... tp mowilem ja opcy bucgeneral...... ninja to on nie zostalo juz dawno usuniety za bumpowanie na RP? evil twisted eee nie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 05, 2005 11:47 am
opcy Twisted_Exile opcy pozwolilem sobie potraktowac losowo niejakiego endo...... powod: bo byl policzkiem wymierzonym w twarz ludzkosci...... tp mowilem ja opcy bucgeneral...... ninja to on nie zostalo juz dawno usuniety za bumpowanie na RP? evil twisted eee nie? a myslalm ze go suunieto ale dobrze ze pozno niz wcale mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 05, 2005 12:16 pm
Baliaur BeeWolf_san Baliaur *kladzie sie na podlodzre* czyśc Pierogi //fju: Maciej Malenczuk - [Piosenki z ulicy Live #01] St. James Infirmary [5:10] hej paskudo jakie masz majtki ?? niebieskie..... na lewa strone ^^'', nie ma to jak ubierac sie w pospiechu XD
raczej nie ma to jak nosic majtki 2-gi tydzien, jak sie zabrudza to na lewa strone ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 05, 2005 12:17 pm
opcy pozwolilem sobie potraktowac losowo niejakiego endo...... powod: bo byl policzkiem wymierzonym w twarz ludzkosci...... tp mowilem ja opcy bucgeneral...... jestesmy ci za to wdzieczni opcy, jeszcze tylko na pogu. cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 05, 2005 12:23 pm
BeeWolf_san Baliaur BeeWolf_san Baliaur *kladzie sie na podlodzre* czyśc Pierogi //fju: Maciej Malenczuk - [Piosenki z ulicy Live #01] St. James Infirmary [5:10] hej paskudo jakie masz majtki ?? niebieskie..... na lewa strone ^^'', nie ma to jak ubierac sie w pospiechu XD
raczej nie ma to jak nosic majtki 2-gi tydzien, jak sie zabrudza to na lewa strone ... cool znasz z doswiadczenia wink mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 05, 2005 12:24 pm
BeeWolf_san raczej nie ma to jak nosic majtki 2-gi tydzien, jak sie zabrudza to na lewa strone ... Bee nie musisz mi sie spowiadac ze swoich praktyk rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 6:45 am
mwahahahahahaha jeszcze dwa tygodnie i wolne az do 9 stycznia mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 4laugh 4laugh rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|