Czytacie ?! |
Tak |
|
83% |
[ 114 ] |
Nie |
|
0% |
[ 0 ] |
Czasem |
|
14% |
[ 20 ] |
Nigdy |
|
1% |
[ 2 ] |
|
Total Votes : 136 |
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 12:32 pm
Anuko kazdy ma swoj ksaiazkowy guscik ^^ ja tam ostatnio zaczytowuje sie w fantastykach ... a przedtem jakies polroku temu krolowaly thrilery no i skaczem od czasu do czasu po jakis lekturkach, romansidlach i slownikach jezyka japonskiego ...brawo za slowniki! 4laugh heart Fea sama powinna sie za nie zabrac..^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 9:09 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 1:05 pm
...No ja teraz czytam "Piramidy" Pratchetta.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 10:05 pm
Pan Pratchett! Ja muszę sobie uzupełnić braki w jego książkach.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 10, 2006 4:52 am
RUFUS.ABBYSINIAN ...No ja teraz czytam "Piramidy" Pratchetta. I jak ci się podoba?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 10, 2006 7:17 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 5:08 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 6:29 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 11:42 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 11:43 am
Daiku Maryu Pan Pratchett! Ja muszę sobie uzupełnić braki w jego książkach. Heh... ja też... ^^;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 14, 2006 3:15 am
Anowi Daiku Maryu Pan Pratchett! Ja muszę sobie uzupełnić braki w jego książkach. Heh... ja też... ^^; Co ja mam powiedzieć? Ja go muszę poznać....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 14, 2006 7:14 am
kamilka3d Anowi Daiku Maryu Pan Pratchett! Ja muszę sobie uzupełnić braki w jego książkach. Heh... ja też... ^^; Co ja mam powiedzieć? Ja go muszę poznać.... Oho! No to już lecieć do bibliteki i wypożyczać!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 14, 2006 10:41 am
Anowi kamilka3d Anowi Daiku Maryu Pan Pratchett! Ja muszę sobie uzupełnić braki w jego książkach. Heh... ja też... ^^; Co ja mam powiedzieć? Ja go muszę poznać.... Oho! No to już lecieć do bibliteki i wypożyczać!! xd a ja chyba mam gdzies jedna ksiazke tego autora w stosie ksiazek a moze pozyczylam kolezance ... zreszta i tak nie mam czasu, czytam caly czas prawie a nowe ksiazki przychodza zaraz za tymi co je skonczylam ... moze jak poloze na stosiku z obecnymi ksiazkami to sie zabiore za czytanie ... zreszta ... wlasnie zaczelam czytac 'Dume i uprzedzenie' blam na tym w kinie i mi sie podobalo, wiec siegnelam po ksiazke, mama nieogladajac filmu mowila ze czyta sie trodno ... mi to narazie latwiutko idzie, ale ... jestem dopiero na poczatku. ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 15, 2006 3:41 am
wzielam do reki ksiazki Pratchetta...........i nie wiem, zero zachwytu. moze dlatego ze na razie mam faze na romantyzm?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|