|
|
|
|
Posted: Wed Aug 25, 2004 6:27 am
churaa wreście do szkoły szkoła to moja 5 miłość heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 25, 2004 6:29 am
Ozzwald churaa wreście do szkoły szkoła to moja 5 miłość heart 1.komputery 2.alkohole 3.kobiety 4. ??? 5. szkoła
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 25, 2004 6:31 am
Kukus Ozzwald churaa wreście do szkoły szkoła to moja 5 miłość heart 1.komputery 2.alkohole 3.kobiety 4. ??? 5. szkoła cicho nie tak gośno 1. Sei 2.Komputery 3.alkohol 4.inne kobiety 5.Szkoła
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 25, 2004 6:34 am
Ozzwald Kukus Ozzwald churaa wreście do szkoły szkoła to moja 5 miłość heart 1.komputery 2.alkohole 3.kobiety 4. ??? 5. szkoła cicho nie tak gośno 1. Sei 2.Komputery 3.alkohol 4.inne kobiety 5.Szkoła mi chcą zrobić badania krwi i moczu w szkole... żeby sprawdzić czy mam naukę we krwi czy w dupie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 25, 2004 6:35 am
Kukus mi chcą zrobić badania krwi i moczu w szkole... żeby sprawdzić czy mam naukę we krwi czy w dupie a jak sądzisz gdzie ja masz ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 25, 2004 6:50 am
Ozzwald Kukus mi chcą zrobić badania krwi i moczu w szkole... żeby sprawdzić czy mam naukę we krwi czy w dupie a jak sądzisz gdzie ja masz ? jeśli moowimy o liceum to powyżej uszu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 25, 2004 10:55 am
Ozzwald cicho nie tak gośno 1. Sei 2.Komputery 3.alkohol 4.inne kobiety 5.Szkoła Ozzy ty jesteś chory człowiek i to powarznie ! kukus ... ty masz szkołe w dupie ozzy we krwi a ja na papierze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 25, 2004 11:03 am
Ozzwald churaa wreście do szkoły szkoła to moja 5 miłość heart giiiiiiiiiiiiiiiiiga karp. Lubisz szkole?? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 25, 2004 11:04 am
BeeWolf Ozzwald cicho nie tak gośno 1. Sei 2.Komputery 3.alkohol 4.inne kobiety 5.Szkoła Ozzy ty jesteś chory człowiek i to powarznie ! kukus ... ty masz szkołe w dupie ozzy we krwi a ja na papierze popieprzony po prostu............ a ja wam walne moja liste: 1Kompy 2. kompy 3. czytanie 4.koty 5.pisanie oh zapomnialam: 99. Faceci....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 25, 2004 11:34 am
Baliaur BeeWolf Ozzwald cicho nie tak gośno 1. Sei 2.Komputery 3.alkohol 4.inne kobiety 5.Szkoła Ozzy ty jesteś chory człowiek i to powarznie ! kukus ... ty masz szkołe w dupie ozzy we krwi a ja na papierze popieprzony po prostu............ a ja wam walne moja liste: 1Kompy 2. kompy 3. czytanie 4.koty 5.pisanie oh zapomnialam: 99. Faceci.... łe łe łe łe .... 99 f.a.c.e.c.i łełełe ...... na na numerku 1 widze kompy i na 2 też ... to jak ozzy ... ale ostatnio zwariował !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 25, 2004 1:00 pm
Baliaur BeeWolf Ozzwald cicho nie tak gośno 1. Sei 2.Komputery 3.alkohol 4.inne kobiety 5.Szkoła Ozzy ty jesteś chory człowiek i to powarznie ! kukus ... ty masz szkołe w dupie ozzy we krwi a ja na papierze popieprzony po prostu............ a ja wam walne moja liste: 1Kompy 2. kompy 3. czytanie 4.koty 5.pisanie oh zapomnialam: 99. Faceci.... lubisz komputery a co konkretnie lubisz grać stare a moze interesuje cie grafika smile lub programowanie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 25, 2004 2:02 pm
Ozzwald Baliaur BeeWolf Ozzwald cicho nie tak gośno 1. Sei 2.Komputery 3.alkohol 4.inne kobiety 5.Szkoła Ozzy ty jesteś chory człowiek i to powarznie ! kukus ... ty masz szkołe w dupie ozzy we krwi a ja na papierze popieprzony po prostu............ a ja wam walne moja liste: 1Kompy 2. kompy 3. czytanie 4.koty 5.pisanie oh zapomnialam: 99. Faceci.... lubisz komputery a co konkretnie lubisz grać stare a moze interesuje cie grafika smile lub programowanie biggrin A ja lubie konie, bo koń to najleprzy przyżąd rechabilitacyjny !.... Pozatym lubie Omege heart Kukusa .. Ozzwalda ..i innych ludzików ... lubie .. zbierać bawełne .. i lubie spać i .grać i ten tego tez lubie no ! ... A pozdrawiam kolegów z pakierni a i lubie Tekno i popa !! Dziekuje ! eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 25, 2004 2:23 pm
BeeWolf Ozzwald Baliaur BeeWolf Ozzwald cicho nie tak gośno 1. Sei 2.Komputery 3.alkohol 4.inne kobiety 5.Szkoła Ozzy ty jesteś chory człowiek i to powarznie ! kukus ... ty masz szkołe w dupie ozzy we krwi a ja na papierze popieprzony po prostu............ a ja wam walne moja liste: 1Kompy 2. kompy 3. czytanie 4.koty 5.pisanie oh zapomnialam: 99. Faceci.... lubisz komputery a co konkretnie lubisz grać stare a moze interesuje cie grafika smile lub programowanie biggrin A ja lubie konie, bo koń to najleprzy przyżąd rechabilitacyjny !.... Pozatym lubie Omege heart Kukusa .. Ozzwalda ..i innych ludzików ... lubie .. zbierać bawełne .. i lubie spać i .grać i ten tego tez lubie no ! ... A pozdrawiam kolegów z pakierni a i lubie Tekno i popa !! Dziekuje ! eek hmm widze że ciekawy topik więc dożuce swoją listę 1. kobiety 2. manga & anime 3. kobiety 4. kompy 5. kobiety ... acha i 99. prof. gronek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 25, 2004 3:40 pm
Sayokun BeeWolf lubisz komputery a co konkretnie lubisz grać stare a moze interesuje cie grafika smile lub programowanie biggrin A ja lubie konie, bo koń to najleprzy przyżąd rechabilitacyjny !.... Pozatym lubie Omege heart Kukusa .. Ozzwalda ..i innych ludzików ... lubie .. zbierać bawełne .. i lubie spać i .grać i ten tego tez lubie no ! ... A pozdrawiam kolegów z pakierni a i lubie Tekno i popa !! Dziekuje ! eek hmm widze że ciekawy topik więc dożuce swoją listę 1. kobiety 2. manga & anime 3. kobiety 4. kompy 5. kobiety ... acha i 99. prof. gronek pro .. co .. kto to ?? :> ... a Manga i anime to nr 1 ...ale oczywiscie .. moze być zempchniete dalej ..Przecież ..Manga albo serial mnie nie przytuli ani nic !! no nie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 12:26 am
Sayokun BeeWolf Ozzwald Baliaur BeeWolf Ozzwald cicho nie tak gośno 1. Sei 2.Komputery 3.alkohol 4.inne kobiety 5.Szkoła Ozzy ty jesteś chory człowiek i to powarznie ! kukus ... ty masz szkołe w dupie ozzy we krwi a ja na papierze popieprzony po prostu............ a ja wam walne moja liste: 1Kompy 2. kompy 3. czytanie 4.koty 5.pisanie oh zapomnialam: 99. Faceci.... lubisz komputery a co konkretnie lubisz grać stare a moze interesuje cie grafika smile lub programowanie biggrin A ja lubie konie, bo koń to najleprzy przyżąd rechabilitacyjny !.... Pozatym lubie Omege heart Kukusa .. Ozzwalda ..i innych ludzików ... lubie .. zbierać bawełne .. i lubie spać i .grać i ten tego tez lubie no ! ... A pozdrawiam kolegów z pakierni a i lubie Tekno i popa !! Dziekuje ! eek hmm widze że ciekawy topik więc dożuce swoją listę 1. kobiety 2. manga & anime 3. kobiety 4. kompy 5. kobiety ... acha i 99. prof. gronek ja mojej listy nie opublikuje ale jest Sayokuna jest do niej zbliżona... co do tej szkoły w dupie... bez przesady... ja po prostu bardzo lubię liceum dlatego tak trudno mi się z nim rozstać... nie no, poważnie to ja się boję dorosnąć... no sami pomyślcie, wyobrażacie sobie doktora Kukusa [i nie mam tu na myśli praktyki ginekologa, bo mnie to nie kręci... chyba bym ocipiał gdybym miał się tym zajmować... takim to już potem nie dyga] jednak zdecydowałem się opublikować moją listę... a co mi szkodzi... 01a. Ola 01b. Karolinka 02. krewniaki 03. kobiety 04. muzyka 05. kobiety 06. hard core'owe jazdy 07. kobiety 08. komputery 09. kobiety 10. exclaim nie powiem exclaim 11. kobiety okolice miejsca #30. Walenie woody prof. Mazurem [moim historykiem]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|