|
|
|
|
Posted: Mon Jun 06, 2005 1:39 am
Kiray Ozzwald YumiTao dupcie nawijac makaron trzeba na uszy mrgreen jak wy chcecie partyzantke rozkrecic jak tu prawie nikt nie gada blaugh bo malo osob jest a do tego mnie przez weekend nie bylo.. zreszta... jutra a tak wlasciwie od kilkunastu sekund dzisiaj mnie nie bedzie od rana bo ostatnia faza przeprowadzki mi zostala... trzeba przerzucic ostatnie graty ktore mi zostaly, poustawiac je i bedzie kurde git... mrgreen to kiedy parapetowa?... xd ze sie ta wyraze..bedzie chlanie na wezwanie???? mrgreen kurzasz jego mac ale sie rozkleciliscie.....dobrze dobrze..... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 06, 2005 3:55 am
Ozzwald YumiTao dupcie nawijac makaron trzeba na uszy mrgreen jak wy chcecie partyzantke rozkrecic jak tu prawie nikt nie gada blaugh bo malo osob jest a do tego mnie przez weekend nie bylo.. zreszta... jutra a tak wlasciwie od kilkunastu sekund dzisiaj mnie nie bedzie od rana bo ostatnia faza przeprowadzki mi zostala... trzeba przerzucic ostatnie graty ktore mi zostaly, poustawiac je i bedzie kurde git... mrgreen Znaczy co? Nowa hata Ozz? Czy tylko przeprowadzka z piwnicy na strych?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 06, 2005 7:25 am
racqel Ozzwald YumiTao dupcie nawijac makaron trzeba na uszy mrgreen jak wy chcecie partyzantke rozkrecic jak tu prawie nikt nie gada blaugh bo malo osob jest a do tego mnie przez weekend nie bylo.. zreszta... jutra a tak wlasciwie od kilkunastu sekund dzisiaj mnie nie bedzie od rana bo ostatnia faza przeprowadzki mi zostala... trzeba przerzucic ostatnie graty ktore mi zostaly, poustawiac je i bedzie kurde git... mrgreen Znaczy co? Nowa hata Ozz? Czy tylko przeprowadzka z piwnicy na strych? wlasciwie to przeprowadzka w poziomie... z jednego konca mieszkania na drugi... (z malego pokoiku do wiekszego pokoju po mojej siostrze)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 06, 2005 7:27 am
Kiray Ozzwald YumiTao dupcie nawijac makaron trzeba na uszy mrgreen jak wy chcecie partyzantke rozkrecic jak tu prawie nikt nie gada blaugh bo malo osob jest a do tego mnie przez weekend nie bylo.. zreszta... jutra a tak wlasciwie od kilkunastu sekund dzisiaj mnie nie bedzie od rana bo ostatnia faza przeprowadzki mi zostala... trzeba przerzucic ostatnie graty ktore mi zostaly, poustawiac je i bedzie kurde git... mrgreen to kiedy parapetowa?... xd parapetowa..hmm... jeszcze nie w tym tygodniu bo sie zbliza remont mojego starego pokoju...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 06, 2005 10:32 am
Ozzwald Kiray Ozzwald YumiTao dupcie nawijac makaron trzeba na uszy mrgreen jak wy chcecie partyzantke rozkrecic jak tu prawie nikt nie gada blaugh bo malo osob jest a do tego mnie przez weekend nie bylo.. zreszta... jutra a tak wlasciwie od kilkunastu sekund dzisiaj mnie nie bedzie od rana bo ostatnia faza przeprowadzki mi zostala... trzeba przerzucic ostatnie graty ktore mi zostaly, poustawiac je i bedzie kurde git... mrgreen to kiedy parapetowa?... xd parapetowa..hmm... jeszcze nie w tym tygodniu bo sie zbliza remont mojego starego pokoju... ok...poczekamy wink ja mam czas xd EDIT: to ja juz wiem po co w tamtym tygodniu porzadki robiles xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 06, 2005 11:18 am
Kiray Ozzwald Kiray Ozzwald YumiTao dupcie nawijac makaron trzeba na uszy mrgreen jak wy chcecie partyzantke rozkrecic jak tu prawie nikt nie gada blaugh bo malo osob jest a do tego mnie przez weekend nie bylo.. zreszta... jutra a tak wlasciwie od kilkunastu sekund dzisiaj mnie nie bedzie od rana bo ostatnia faza przeprowadzki mi zostala... trzeba przerzucic ostatnie graty ktore mi zostaly, poustawiac je i bedzie kurde git... mrgreen to kiedy parapetowa?... xd parapetowa..hmm... jeszcze nie w tym tygodniu bo sie zbliza remont mojego starego pokoju... ok...poczekamy wink ja mam czas xd EDIT: to ja juz wiem po co w tamtym tygodniu porzadki robiles xd no zeby miec mniej do roboty w czasie rematu..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 06, 2005 11:42 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 06, 2005 11:49 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 06, 2005 11:54 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 06, 2005 12:15 pm
ha...
//EDIT: to sie rozpisalem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 06, 2005 12:49 pm
TRAZ pokasz GAciory! cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 06, 2005 12:51 pm
aaa.. mogla by mnie jakas mila pani possac... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 07, 2005 12:49 am
Ozzwald aaa.. mogla by mnie jakas mila pani possac... wink i wytarmoscic ?! rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 07, 2005 8:25 am
szykuje sie bokserska walka wszechczasow xd Endrju "Padajacy na dechy" Golota vs Przemyslaw "Wielka pierdola"Saleta
tylko dlaczego w Czikago a nie w Polsce...lepiej zeby tam wiecej wstydu nie robili
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 07, 2005 8:44 am
Kiray szykuje sie bokserska walka wszechczasow xd Endrju "Padajacy na dechy" Golota vs Przemyslaw "Wielka pierdola"Saleta tylko dlaczego w Czikago a nie w Polsce...lepiej zeby tam wiecej wstydu nie robili bo to kolaboranci... daltego walcza tam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|