Welcome to Gaia! ::

Reply Ruskie-Partyzanty [RP]
24h w paszczu za dichu. Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 39 40 41 42 43 44 ... 553 554 555 556 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

revcat

PostPosted: Mon Jun 06, 2005 1:39 am

Kiray
Ozzwald
YumiTao
dupcie nawijac makaron trzeba na uszy mrgreen jak wy chcecie partyzantke rozkrecic jak tu prawie nikt nie gada blaugh
bo malo osob jest a do tego mnie przez weekend nie bylo.. zreszta... jutra a tak wlasciwie od kilkunastu sekund dzisiaj mnie nie bedzie od rana bo ostatnia faza przeprowadzki mi zostala... trzeba przerzucic ostatnie graty ktore mi zostaly, poustawiac je i bedzie kurde git... mrgreen

to kiedy parapetowa?... xd

ze sie ta wyraze..bedzie chlanie na wezwanie???? mrgreen

kurzasz jego mac ale sie rozkleciliscie.....dobrze dobrze..... xd
PostPosted: Mon Jun 06, 2005 3:55 am

Ozzwald
YumiTao
dupcie nawijac makaron trzeba na uszy mrgreen jak wy chcecie partyzantke rozkrecic jak tu prawie nikt nie gada blaugh
bo malo osob jest a do tego mnie przez weekend nie bylo.. zreszta... jutra a tak wlasciwie od kilkunastu sekund dzisiaj mnie nie bedzie od rana bo ostatnia faza przeprowadzki mi zostala... trzeba przerzucic ostatnie graty ktore mi zostaly, poustawiac je i bedzie kurde git... mrgreen
Znaczy co? Nowa hata Ozz?
Czy tylko przeprowadzka z piwnicy na strych?

racqel
Crew

Ozzwald
Vice Captain

PostPosted: Mon Jun 06, 2005 7:25 am

racqel
Ozzwald
YumiTao
Znaczy co? Nowa hata Ozz?
Czy tylko przeprowadzka z piwnicy na strych?
wlasciwie to przeprowadzka w poziomie... z jednego konca mieszkania na drugi... (z malego pokoiku do wiekszego pokoju po mojej siostrze)
PostPosted: Mon Jun 06, 2005 7:27 am

Kiray
Ozzwald
YumiTao

parapetowa..hmm... jeszcze nie w tym tygodniu bo sie zbliza remont mojego starego pokoju...

Ozzwald
Vice Captain

Kiray
Crew

PostPosted: Mon Jun 06, 2005 10:32 am

Ozzwald
Kiray
Ozzwald
YumiTao

parapetowa..hmm... jeszcze nie w tym tygodniu bo sie zbliza remont mojego starego pokoju...

ok...poczekamy wink
ja mam czas xd

EDIT: to ja juz wiem po co w tamtym tygodniu porzadki robiles xd
PostPosted: Mon Jun 06, 2005 11:18 am

Kiray
Ozzwald
Kiray
Ozzwald
YumiTao

ok...poczekamy wink
ja mam czas xd

EDIT: to ja juz wiem po co w tamtym tygodniu porzadki robiles xd
no zeby miec mniej do roboty w czasie rematu..

Ozzwald
Vice Captain

Arife

PostPosted: Mon Jun 06, 2005 11:42 am

*zakrada sie*
PostPosted: Mon Jun 06, 2005 11:49 am

Arife
*zakrada sie*
scream BU!

opcy
Crew

Arife

PostPosted: Mon Jun 06, 2005 11:54 am

opcy
Arife
*zakrada sie*
scream BU!
eek *zawaƂ i omdlenie*
PostPosted: Mon Jun 06, 2005 12:15 pm

ha...

//EDIT: to sie rozpisalem...

Ozzwald
Vice Captain

BeeWolf_san
Captain

PostPosted: Mon Jun 06, 2005 12:49 pm

Arife
opcy
Arife
*zakrada sie*
scream BU!
eek *zawaƂ i omdlenie*

TRAZ pokasz GAciory! cool
PostPosted: Mon Jun 06, 2005 12:51 pm

aaa.. mogla by mnie jakas mila pani possac... wink

Ozzwald
Vice Captain

BeeWolf_san
Captain

PostPosted: Tue Jun 07, 2005 12:49 am

Ozzwald
aaa.. mogla by mnie jakas mila pani possac... wink

i wytarmoscic ?! rolleyes
PostPosted: Tue Jun 07, 2005 8:25 am

szykuje sie bokserska walka wszechczasow xd
Endrju "Padajacy na dechy" Golota vs Przemyslaw "Wielka pierdola"Saleta

tylko dlaczego w Czikago a nie w Polsce...lepiej zeby tam wiecej wstydu nie robili

Kiray
Crew

Ozzwald
Vice Captain

PostPosted: Tue Jun 07, 2005 8:44 am

Kiray
szykuje sie bokserska walka wszechczasow xd
Endrju "Padajacy na dechy" Golota vs Przemyslaw "Wielka pierdola"Saleta

tylko dlaczego w Czikago a nie w Polsce...lepiej zeby tam wiecej wstydu nie robili
bo to kolaboranci... daltego walcza tam...
Reply
Ruskie-Partyzanty [RP]

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 39 40 41 42 43 44 ... 553 554 555 556 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games