|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 15, 2007 9:58 am
NEOZPL Ja i informatyk? :] chyba raczej wolał bym być Technikiem razz i półmurzyn nie jest biały!! XD "irus poka temu milemu panu jaki jestes ladny icon_xp.gif " Eee..? stare co to miało znaczyć? zebys mu facjate pokazal... nie kaze ci sie rozbierac.. stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 15, 2007 10:01 am
xD jak to nie xD
dobra ja spadam bede w niedziele jak dobrze pojdzie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 15, 2007 10:02 am
Baranina NEOZPL Ja i informatyk? :] chyba raczej wolał bym być Technikiem razz i półmurzyn nie jest biały!! XD "irus poka temu milemu panu jaki jestes ladny icon_xp.gif " Eee..? stare co to miało znaczyć? zebys mu facjate pokazal... nie kaze ci sie rozbierac.. stressed Pokazywałem jak byłem mały teraz robie to za pieniądze razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 9:11 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 9:22 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 17, 2007 9:29 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 18, 2007 5:12 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 18, 2007 1:33 pm
wygladasz na bardzo mila dziewczynke 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 18, 2007 1:34 pm
Baranina wygladasz na bardzo mila dziewczynke 3nodding niestety, po tym co pokazuje nam na POGG, wiemy, że jest pusta i głupia, życie, no, życie :c
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 18, 2007 1:45 pm
Jukatan Baranina wygladasz na bardzo mila dziewczynke 3nodding niestety, po tym co pokazuje nam na POGG, wiemy, że jest pusta i głupia, życie, no, życie :c bardzo Cię proszę byś nie obrażała tutaj gaiowiczów, na POGG możesz sobie jeździć dowoli, ale tu powstrzymaj się od tego typu zbędnych komentarzy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 18, 2007 1:47 pm
Baranina Jukatan Baranina wygladasz na bardzo mila dziewczynke 3nodding niestety, po tym co pokazuje nam na POGG, wiemy, że jest pusta i głupia, życie, no, życie :c bardzo Cię proszę byś nie obrażała tutaj gaiowiczów, na POGG możesz sobie jeździć dowoli, ale tu powstrzymaj się od tego typu zbędnych komentarzy. masz sporo racji, dostosuję się mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 18, 2007 1:47 pm
Jukatan Baranina wygladasz na bardzo mila dziewczynke 3nodding niestety, po tym co pokazuje nam na POGG, wiemy, że jest pusta i głupia, życie, no, życie :c wtf is POGG?! o.O a zdjecie fajne, ale zaslinic monitora nie zaslinilem ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 18, 2007 1:48 pm
harab serapel Jukatan Baranina wygladasz na bardzo mila dziewczynke 3nodding niestety, po tym co pokazuje nam na POGG, wiemy, że jest pusta i głupia, życie, no, życie :c wtf is POGG?! o.O a zdjecie fajne, ale zaslinic monitora nie zaslinilem ;] Poland of Gaia Guild.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 18, 2007 1:56 pm
Jukatan Baranina Jukatan Baranina wygladasz na bardzo mila dziewczynke 3nodding niestety, po tym co pokazuje nam na POGG, wiemy, że jest pusta i głupia, życie, no, życie :c bardzo Cię proszę byś nie obrażała tutaj gaiowiczów, na POGG możesz sobie jeździć dowoli, ale tu powstrzymaj się od tego typu zbędnych komentarzy. masz sporo racji, dostosuję się mrgreen narazie nie skreslam czleka na starcie, jak bedzie kozaczyla zbytnio to sie wowczas pomysli. narazie dla mnie tabula rasa.... z reszta niemal jak wszyscy sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 22, 2007 5:52 am
Jukatan Baranina wygladasz na bardzo mila dziewczynke 3nodding niestety, po tym co pokazuje nam na POGG, wiemy, że jest pusta i głupia, życie, no, życie :c Prosiłabym Cię, byś się tak o mnie nie wyrażał, tym bardziej, ze mnie nie znasz i nic o mnie nie wiesz. Na chwile obecna to nie ja zachowuję się jakbym była pusta i głupia. Wykażę jednak nieco kultury i nie bedę wytykac palcami. A jak cos do mnie masz, to mógłbys mnie to powiedziec, a nie obsmarowywac na forum. To takie dziecinne, wiesz? heh... Dziekuje bardzo za wszystkie miłe komentarze. Harab, nie oczekiwałam od Ciebie slinienia się, naprawde ;3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|