|
|
|
|
Posted: Thu Apr 17, 2008 10:43 am
P a t e l n i a mi też miło.
ale ichabot nie kradnie!
on robi inne złe rzeczy...
Chyba się domyslam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 17, 2008 11:04 am
to dobrze.
uważaj na niego.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 18, 2008 5:11 am
Jestem Agata mieszkam na mazurach nie ważne gdzie konkretnie, lubie spać i się opierdzielac, nie lubie keczupu i poniedziałków koniec . kropka .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 18, 2008 5:19 am
witamy!
a jakie masz majtki? to pytanie obowiązkowe ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 19, 2008 9:08 am
Biedni Ci nowi sa, od razu biora nas za bande dewiantow xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 20, 2008 5:17 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 22, 2008 9:39 am
chyba każdy lubi wiedzieć z kim ma do czynienia więc się przedstawię innym Polaczkom
Imię: All Yazir Imma Phatti Czeheran XIII Paweł Urodzony: 3 lata przed Chrystusem 30.12.1991 Wołają mnie: Młody (wina daty urodzin) , Chvetti (czyt. Feti) lub Pawlo (jakież to pospolite) Miasto: Prypeć, obrzeża 2 reaktora w czarnobylu Kępice (dziura na północy polski której nawet nie warto dechami zabijać)
ulubiony kolor: Zielony ulubiony film: dzień świra ulubiony aktor: Jim Carrey ulubiony gatunek filmu: komedia ulubiony gatunek książki: elementarz ulubiony serial: CSI: kryminalne zagadki miami ulubiona kreskówka: Przerysowani (drawn together) ulubione anime: wolfs rain ulubiony zespół: Three Days Grace ulubiony gatunek muzyki: alternative rock ulubiony owoc: ananas ulubione słowo: ulubiony ulubione Majtky: odziedziczone po przodku z XVI wieku, model: stalowa ochrone, wykonane z nierdzewki szare bokserki
i to by chyba było na tylę.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 22, 2008 12:48 pm
Witamy Chvetti, jakże pospolicie, witamy xd Aikashi P a t e l n i a mi też miło.
ale ichabot nie kradnie!
on robi inne złe rzeczy...
Chyba się domyslam xd Widzę, że wspólniczka mnie wydała evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 22, 2008 1:19 pm
Chvetti ulubiony film: dzień świra ulubiona kreskówka: Przerysowani (drawn together) ulubiony gatunek muzyki: alternative rock masz u mnie wielkiego plusa mrgreen .
d4mi4n3q ( w sensie, że Damianek sweatdrop ) : przepraszam Mistrzu. już nikomu więcej nie powiem *kłania się*.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 23, 2008 9:18 am
Co tu się dzieje? Jakaś mafia której nawet sycylijska nie dochodzi do pięt, biedne małe dzieci się straszy na wstępie pytaniem "Jakie masz majtki?"... Zaczynam się was bać (mam na myśli Patelnię i ichabota) xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 23, 2008 9:52 am
Ajsza Co tu się dzieje? Jakaś mafia której nawet sycylijska nie dochodzi do pięt, biedne małe dzieci się straszy na wstępie pytaniem "Jakie masz majtki?"... Zaczynam się was bać (mam na myśli Patelnię i ichabota) xp "poznasz człowieka po bieliźnie jego" xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 23, 2008 10:01 am
ojej, jak sobie to pięknie wymyśliłeś chvetti mrgreen .
ajsza : bać to się możesz tylko mistrza.
ja nawet w połowie nie jestem tak wyspecjalizowana w tym (co robimy) jak Damian ninja .
ale już niedługo uczeń przerośnie mistrza... ninja .
a pytanie o majtki jest super świetne...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 23, 2008 10:03 am
a co takiego mistrz i uczeń robią gorszego od wypytywanie nieznajomych ludzi o bieliznę ? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 23, 2008 10:12 am
powiedzmy, że kolekcjonują bieliznę biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 23, 2008 10:22 am
pewnie ten mistrzu Damian to jakiś fetyszystka bielizny... ciekawe ile tysięcy już majtek ma wink choc Patelnia widać, że idziesz w jego ślady... ciekawe gdzie mieści on swoją bieliznę? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|