|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 13, 2010 12:55 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 14, 2010 2:51 am
Ti hogy jegyeztétek meg az itemek árait? Simán megszokás, vagy van valami táblázat?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 14, 2010 3:52 am
Womi Ti hogy jegyeztétek meg az itemek árait? Simán megszokás, vagy van valami táblázat? napi 1-2-3 óra venddel egy idő után berögzül minden. persze gyakran kell árakat ellenőrizni, mert folyamatosan változnak
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 14, 2010 12:11 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 15, 2010 11:18 am
ah igazan fel neszhetne valaki,hogy mit adok el xp es,hogy csinaljatok aszt,hogy ugy oda lehet katintani? es ott van mit adok el? confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 15, 2010 12:02 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 15, 2010 12:16 pm
lili nem nagyon értem mit szeretnél biggrin
gambino tojásból van 25, mert látok benne halloweenkor potenciát biggrin egy lány meg elcserélte az első generációs shadowlegendjét a az én második generációsomra, mert szüksége volt rá o.O én azt 320-ért vettem asszem, szóval 250k haszon! XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 15, 2010 12:38 pm
Már egy ideje figyelemmel kísérem ezt a topicot, mert egészen lenyűgöz a vendelésben szerzett tapasztalatod és az ahogyan útmutatót is irtál hozzá. Hatékony profitszerzésnek tűnik és több mint valószínű, hogy el is kezdem amint lesz rá elég időm, az alaptőkét az egyik altomnál felhalmoztam most már csak az időt kell rászánnom és hozzá is kezdek. Jelenleg azért írok mert kíváncsi vagyok arra, hogy összesen mennyi goldot csináltál eddig. (próbáltam megtalálni a Storodat, de nem sikerült szóval most inkább megkérdezem xp )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 15, 2010 12:50 pm
III Slash III lili nem nagyon értem mit szeretnél biggrin gambino tojásból van 25, mert látok benne halloweenkor potenciát biggrin egy lány meg elcserélte az első generációs shadowlegendjét a az én második generációsomra, mert szüksége volt rá o.O én azt 320-ért vettem asszem, szóval 250k haszon! XD jó ötlet biggrin
@volfram: rengeteg pénzt csinál a dolog, ha az ember elég ügyes2X levél biggrin heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 16, 2010 2:23 am
érdemes belevágni. összértékem amúgy több, mint 60 millió.
Serving Gaia since Thu Nov 08, 2007 7:07 pm with 2,069 transactions, totalling 427,011,101g.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 16, 2010 7:15 am
cry asztat,hogy van valami irva pl: kattins ide es ott megjelenik a storod 3nodding en is akarok olyat csinalni biggrin de ,hogy kell? confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 16, 2010 9:56 am
Hyugai Hinata cry asztat,hogy van valami irva pl: kattins ide es ott megjelenik a storod 3nodding en is akarok olyat csinalni biggrin de ,hogy kell? confused [u rl=link]szöveg az url-t egybe kell írni, csak azért írtam most szóközzel, hogy lásd te esetedben ez így fog kinézni [u rl=http://www.gaiaonline.com/marketplace/userstore/19738562]my store ha kiveszed az urlnál a szóközt, akkor lesz kész my store tadamm biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 18, 2010 5:15 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 18, 2010 7:01 am
Nem tudom ez mennyire számít, de Anemone! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 18, 2010 7:34 am
Hát nem sokat számít Molylepke, mivel 120-200.000 gold körül van az általad belinkelt cucc. Kezdetnek nem rossz, de ezzel nem nyerhettél, nem kereshettél sokat, plusz a -2%. Én még mindig nagyon ritkán vendelek az egyik tartalék figurámnál, nekem valahogy nem az erősségem. Egyszerűen nem vagyok elég gyors és ügyes és nincs ehhez elég türelmem. Szóval csak néha egy picit szoktam, aztán vagy mázlim van, vagy nincs. Bár van amikor erősebben próbálkozok. Az ügyes vendelőknek meg gratuláció és kicsit irigylem őket! Nekem még mindig Booty-zás Dolphinmania-n keresztül a jobb. Igaz, hogy nem hoz hirtelen nagy kereséseket, de legalább biztos és nem kockázatos.
Tavaly is volt már Booty Grab vzoey94, nem tudom miért hitted, hogy nem volt akkor még. Nem tudom a Booty Grab mióta létezik, én 2009. február 1-jén regiztem, azt tudom, hogy akkor már volt. Persze nem a regizés után tudtam róla, hanem néhány hét, hónap múlva egy magyar havertól. Tehát lehet, hogy már 2008-ban is létezett, nem tudom mikor vezették be. Lényeg, hogy néhány éve tuti van.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|