|
|
|
|
Posted: Sat Jan 03, 2009 12:49 pm
Ő volt az első? Helennel, Annével, Shawnnal találkoztál ma? Ha igen meséld el részletesen?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 03, 2009 12:50 pm
Most már hadjátok szegényt! És még én vagyok tapló! Vagy NPC-kell lehet? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 03, 2009 12:53 pm
Megan Nem. Shawn úrfival nm találkoztam. Anne és Helen úrnőt az ebédlőben láttam reggel.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 03, 2009 1:02 pm
Davide és Rachel? Láttad őket? Nyugodtak voltak? Te mit csináltál tegnap a "karantén" kezdete után? Mit csináltál ma. Ki volt az első ember az életedben? Az előző urad netán?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 03, 2009 1:04 pm
Megan Nem találkoztam egyikőjükkel sem! Tettem a dolgom, mint mindíg! Ma is tettem a dolgom mint mindig! A magánéltemhez, pedig semmi köze!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 03, 2009 1:07 pm
Ezaz hergeljétekmég akor majd kiderül van e benne gyilkos hajlam. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 03, 2009 1:21 pm
Az életünk forog kockán, gőzöm sincs ki a gyilkos ezért nem finomkodhatok. Sajnálom. Borospincén keresztül ki lehet jutni? Magad mellé vennéd Laurát? Vigyázni kéne rá.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 03, 2009 1:25 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 03, 2009 1:33 pm
Azt akarod, hogy Laura meghaljon? Tett valami megbocsájthatatlant, amiért így mellőzöd? Nem az a feladatod, hogy biztosítsd a családnak a kényelmét épségét?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 03, 2009 1:36 pm
Én megin előhoznám azt a feltevést miszerint Megan a gyilkos.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 03, 2009 1:39 pm
sgergely Én megin előhoznám azt a feltevést miszerint Megan a gyilkos. Lehet. Ha igen, akkor engem fix, hogy megöl. blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 03, 2009 1:45 pm
Bibortetu végre viszaváltozot! blaugh *Esőtáncot lejt örömében*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 03, 2009 1:56 pm
most mér baj h kérdezősködik? énis tenném ha lenne kérdésem whee de túl fáradt és ideges vok mindennemű normális gondolkodáshoz... am meg ha megan a gyilkos akkor tuti nem lesz gyilkosság mostanában így megbizonyosodhatunk arról h ténleg ő-e?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 03, 2009 2:03 pm
napsugar most mér baj h kérdezősködik? énis tenném ha lenne kérdésem whee de túl fáradt és ideges vok mindennemű normális gondolkodáshoz... am meg ha megan a gyilkos akkor tuti nem lesz gyilkosság mostanában így megbizonyosodhatunk arról h ténleg ő-e? Ó értem! De csak hogy mindenki más is értse mért is? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 03, 2009 2:05 pm
mert ha mondjuk megan velünk van és ugye szemmel tartjuk nem tud nagyon gyilkolni.... hacsak nem tud eccere 2 helyen is lenni....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|