|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 1:14 am
Lucjusz Falcone a mi niechce wejsc gaia towns ...... mam najnowsza wersje flasha ...... kiedys mi normalnie wchodziło ale odkad jest ten exchange to zatrzymuje mi sie ładowanie na "Setting Permission" crying ....... i zonka mam xd ja mam identycznie crying crying crying tez mi nie wchodzi gaia towns a pozatym nie moge rowniez lowic rybek na publicznym crying crying chyba nie mam jakiegos programu wgranego na kompa i niewiem jakiego sweatdrop Nah , bardziej prawdopodobne że to albo coś z cookies się chrzani , albo z połączeniem na serwer... I ja też tak mam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 12:34 pm
Lucjusz Falcone a mi niechce wejsc gaia towns ...... mam najnowsza wersje flasha ...... kiedys mi normalnie wchodziło ale odkad jest ten exchange to zatrzymuje mi sie ładowanie na "Setting Permission" crying ....... i zonka mam xd ja mam identycznie crying crying crying tez mi nie wchodzi gaia towns a pozatym nie moge rowniez lowic rybek na publicznym crying crying chyba nie mam jakiegos programu wgranego na kompa i niewiem jakiego sweatdrop sprobuj w innej przegladarce. U mnie np w explorerze miasteczka nie dzialaja w ogole a w mozilli wszystko jest ok
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 2:15 am
PointZer0 Lucjusz Falcone a mi niechce wejsc gaia towns ...... mam najnowsza wersje flasha ...... kiedys mi normalnie wchodziło ale odkad jest ten exchange to zatrzymuje mi sie ładowanie na "Setting Permission" crying ....... i zonka mam xd ja mam identycznie crying crying crying tez mi nie wchodzi gaia towns a pozatym nie moge rowniez lowic rybek na publicznym crying crying chyba nie mam jakiegos programu wgranego na kompa i niewiem jakiego sweatdrop Nah , bardziej prawdopodobne że to albo coś z cookies się chrzani , albo z połączeniem na serwer... I ja też tak mam xd to sie ciesze ze nietylko ja cierpie z tego powodu xd xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 2:16 am
Omega Sun Lucjusz Falcone a mi niechce wejsc gaia towns ...... mam najnowsza wersje flasha ...... kiedys mi normalnie wchodziło ale odkad jest ten exchange to zatrzymuje mi sie ładowanie na "Setting Permission" crying ....... i zonka mam xd ja mam identycznie crying crying crying tez mi nie wchodzi gaia towns a pozatym nie moge rowniez lowic rybek na publicznym crying crying chyba nie mam jakiegos programu wgranego na kompa i niewiem jakiego sweatdrop sprobuj w innej przegladarce. U mnie np w explorerze miasteczka nie dzialaja w ogole a w mozilli wszystko jest ok w czym?? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 4:01 am
Lucjusz Omega Sun Lucjusz Falcone a mi niechce wejsc gaia towns ...... mam najnowsza wersje flasha ...... kiedys mi normalnie wchodziło ale odkad jest ten exchange to zatrzymuje mi sie ładowanie na "Setting Permission" crying ....... i zonka mam xd ja mam identycznie crying crying crying tez mi nie wchodzi gaia towns a pozatym nie moge rowniez lowic rybek na publicznym crying crying chyba nie mam jakiegos programu wgranego na kompa i niewiem jakiego sweatdrop sprobuj w innej przegladarce. U mnie np w explorerze miasteczka nie dzialaja w ogole a w mozilli wszystko jest ok w czym?? eek W mozilli firefox. to taka przegladarka. jest duzo duzo duzo duzo lepsz od explorera. Dzila szybciej i laduje wiecej rzeczy od explorera.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 9:43 am
opcy FeaRan widze, ze mozna dodawac juz kwiatki do avatara..jak to sie robi? :> kurna troche wyzej przeciez pisze.......... stare no kurna jak sie tego nie robilo nigdy bo nie stac, to sie nie wie..==' ale dzieki za naprowadzenie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 10, 2005 11:33 am
nie zabardzo moge znalesc wskazowki zebrałam z miescie 10 kwiatków ale w sklepie ich nie widać jak mam to zapisać aby były widoczne??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 10, 2005 11:39 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 10, 2005 2:46 pm
Ann_Miho nie zabardzo moge znalesc wskazowki zebrałam z miescie 10 kwiatków ale w sklepie ich nie widać jak mam to zapisać aby były widoczne?? w sklepie nie bedzie ich widac. Musisz isc do kwiaciarni- malutki sklepik na dole strony w Barton. Tam na srodku bedzie napis "Exchange" - cos w tym stylu. Kliknij w to i pokaza Ci sie kwiatki. Wybierz te, z ktorych chcesz zrobic bukiecik, a dalej kwiaciarka Ci powie co i jak.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 11, 2005 1:12 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 11, 2005 2:26 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 11, 2005 3:29 am
ja mam tylko jedno pytanko czy tylko ja mam tak super... xd stressed evil evil stressed ?? question kupilam sobie spodnie za 5tys na markecie mialam je w inwetazu ale nie mialam ich tam gdzie sie przebiera i nie moglam ich nawet zalozyc domokun domokun wogole teraz jak ide do sklepu niemoge nic przymiezyc bo nic sie nie pojawia w tym okienku... nadodatek profil mi sie teraz nawet nie otwiera sweatdrop crying crying nie moge sie nawet przebrac...a ile sie musialam nameczyc z tym nowym sweterkiem jak probowalam cos dodac to znikal( jak jeszcze moglam sie przebrac sweatdrop ..... cry ) i jak juz wczesniej pisalam nie moge lowic na pubilcznym ani zbierac nic zadnych kwiatkow itp. ninja .... no i grac w kasynie na publicznym stare .... crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying twisted twisted xd xd xd xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 11, 2005 10:59 am
Lucjusz ja mam tylko jedno pytanko czy tylko ja mam tak super... xd stressed evil evil stressed ?? question kupilam sobie spodnie za 5tys na markecie mialam je w inwetazu ale nie mialam ich tam gdzie sie przebiera i nie moglam ich nawet zalozyc domokun domokun wogole teraz jak ide do sklepu niemoge nic przymiezyc bo nic sie nie pojawia w tym okienku... nadodatek profil mi sie teraz nawet nie otwiera sweatdrop crying crying nie moge sie nawet przebrac...a ile sie musialam nameczyc z tym nowym sweterkiem jak probowalam cos dodac to znikal( jak jeszcze moglam sie przebrac sweatdrop ..... cry ) i jak juz wczesniej pisalam nie moge lowic na pubilcznym ani zbierac nic zadnych kwiatkow itp. ninja .... no i grac w kasynie na publicznym stare .... crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying twisted twisted xd xd xd xd xp 1) zeby rozwiazac problem z grami i miasteczkami musisz uaktualnic swoja przegladarke o flashplayera 2) problem ze sklepami jest tymczasowy i wszyscy tak na razie maja 3) u mnie tez niektore ubranka sa tylko w inventory i nie da sie ich zalozyc, bo nie ma ich w "szafie"... nie chce Cie zalamywac ale mam tak od kilku m-cy blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 12, 2005 8:20 am