Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Alucard vs SonGoku - czyli WSZELAKIE ROZMOWY O M&amp;A ^^ Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 39 40 41 42 43 44 ... 74 75 76 77 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

PostPosted: Mon Jan 09, 2006 12:20 am

ja sie jakos do FY nie moglam przekonac.......a moj braciszek mangowy nadal uwaza ze to telenowela... redface sorry, poprostu inny gust

OPCY, JAKBY CO, TO FRAU FUHRER blaugh blaugh blaugh ale ja i tak nie gustuje w NIEMCACH scream
PostPosted: Mon Jan 09, 2006 5:46 am

kamilka3d
Ja czuje to samo! Czy ktos moze wie czy jest cos podobnego w Toruniu?
nic nie slyszalam, ale slyszalam o PiercniCONie, przybywam w czerwcu!!! XD bylam juz na pierwszej edycji waszego konwentu, mysle, ze bylo Bardzo Fajnie procz kilku malych incydentow, mam nadzieje, ze poziom nastepnego konwentu w niczym nie bedzie ustepowal poziomowi poprzedniego ^^

SangekiNoYoru

Sei chan

10,250 Points
  • Battle: Mage 100
  • Bunny Hunter 100
  • Bunny Hoarder 150
PostPosted: Mon Jan 09, 2006 12:31 pm

ZebraDeath
ja sie jakos do FY nie moglam przekonac.......a moj braciszek mangowy nadal uwaza ze to telenowela... redface sorry, poprostu inny gust

OPCY, JAKBY CO, TO FRAU FUHRER blaugh blaugh blaugh ale ja i tak nie gustuje w NIEMCACH scream
No niestety FY nie kazdemu sie podoba, a ja to raczej mam dziwne gusta, hellsing, gunslinger girl, elfen lied, duzo dziel clampa, FY, SM, tokyo mew mew, weiss kreuz, Card captor sakura, tsubasa i wiele wiecej, rozzot tematyczny dosc duzy a sporo z tego ogladalam z kumplem ktory przekonal sie do anime po ogladnieciu elfen lied'a xd xd
PostPosted: Thu Jan 12, 2006 12:40 am

oooooh, moja stara (ale jara) milosc - Weiss Kreuz, Hellsing, Naruto, Alchemist, CLAMP etc heart

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

El Konio

PostPosted: Thu Jan 12, 2006 2:11 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Thu Jan 12, 2006 7:29 am

ZebraDeath
oooooh, moja stara (ale jara) milosc - Weiss Kreuz, Hellsing, Naruto, Alchemist, CLAMP etc heart
Naruto i alchemista nie widzialam ale chyba tylko dla tego ze za duzo odcinkow to ma i nie chce mi sie sciagac tego xd xd

Sei chan

10,250 Points
  • Bunny Hunter 100
  • Bunny Hoarder 150

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

PostPosted: Fri Jan 13, 2006 2:07 am

konio, i love you heart heart heart heart heart
PostPosted: Sat Jan 14, 2006 11:18 am

xp a żeby jeszcze wiecej bylo w polysce mang i anim

Ayah_TheMetalMania

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

PostPosted: Tue Jan 17, 2006 9:59 am

jak dla mnie, to nie ma na co narezkac.... heart
PostPosted: Wed Jan 18, 2006 1:48 am

ZebraDeath
Zwlaszcza ze maja wydac Fruits basket, full metal alchemist i jeszcze jedna eee tylko nie pamietam jak sie tytul pisalo xd

Sei chan

10,250 Points
  • Bunny Hunter 100
  • Bunny Hoarder 150

EvilYuki
Crew

PostPosted: Wed Jan 18, 2006 5:29 am

Sei chan
ZebraDeath
Zwlaszcza ze maja wydac Fruits basket, full metal alchemist i jeszcze jedna eee tylko nie pamietam jak sie tytul pisalo xd
Angel Sanctuary? To tez maja wydac...
PostPosted: Wed Jan 18, 2006 8:59 am

ZebraDeath
konio, i love you heart heart heart heart heart

jak mnie tak kofasz to kup odemnie troszke anime ...

Spisik na wczesniejszej stronie post Beewolf.

El Konio

kamilka3d

7,800 Points
  • Friendly 100
  • Megathread 100
PostPosted: Fri Jan 20, 2006 4:10 am

Sei chan
ZebraDeath
Naruto i alchemista nie widzialam ale chyba tylko dla tego ze za duzo odcinkow to ma i nie chce mi sie sciagac tego xd xd

Zaluj!!! Alchemist jest swietny!!!!!
PostPosted: Sat Jan 21, 2006 1:37 am

Ja ogladalam ostatnio Hellsinga i stwierdzam z cala odpowiedzialnoscia ze swietny i sobie kupie mange xd xd biggrin A tak poza tym to czekam az wydadza polska Angel sanctuary (choc juz sie zabieram za angielska. szkoda tylko ze mam ja zeskanowana na kompie. Coz, jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma), wtedy z pewnoscia ja nabede. doszly mnie jednak sluchy ze jakis Angel sanctuary ma zostac wydany w kwietniu lub maju. surprised

Hunter_de_Verre

Demonic Raider

Sei chan

10,250 Points
  • Bunny Hunter 100
  • Bunny Hoarder 150
PostPosted: Sat Jan 21, 2006 1:22 pm

Vattghern
Ja ogladalam ostatnio Hellsinga i stwierdzam z cala odpowiedzialnoscia ze swietny i sobie kupie mange xd xd biggrin A tak poza tym to czekam az wydadza polska Angel sanctuary (choc juz sie zabieram za angielska. szkoda tylko ze mam ja zeskanowana na kompie. Coz, jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma), wtedy z pewnoscia ja nabede. doszly mnie jednak sluchy ze jakis Angel sanctuary ma zostac wydany w kwietniu lub maju. surprised
A wspominajac o Hellsingu ktos wie czy wypuscili juz OVA question
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 39 40 41 42 43 44 ... 74 75 76 77 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games