|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 12:20 am
ja sie jakos do FY nie moglam przekonac.......a moj braciszek mangowy nadal uwaza ze to telenowela... redface sorry, poprostu inny gust
OPCY, JAKBY CO, TO FRAU FUHRER blaugh blaugh blaugh ale ja i tak nie gustuje w NIEMCACH scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 5:46 am
kamilka3d Ja czuje to samo! Czy ktos moze wie czy jest cos podobnego w Toruniu? nic nie slyszalam, ale slyszalam o PiercniCONie, przybywam w czerwcu!!! XD bylam juz na pierwszej edycji waszego konwentu, mysle, ze bylo Bardzo Fajnie procz kilku malych incydentow, mam nadzieje, ze poziom nastepnego konwentu w niczym nie bedzie ustepowal poziomowi poprzedniego ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 09, 2006 12:31 pm
ZebraDeath ja sie jakos do FY nie moglam przekonac.......a moj braciszek mangowy nadal uwaza ze to telenowela... redface sorry, poprostu inny gust OPCY, JAKBY CO, TO FRAU FUHRER blaugh blaugh blaugh ale ja i tak nie gustuje w NIEMCACH scream No niestety FY nie kazdemu sie podoba, a ja to raczej mam dziwne gusta, hellsing, gunslinger girl, elfen lied, duzo dziel clampa, FY, SM, tokyo mew mew, weiss kreuz, Card captor sakura, tsubasa i wiele wiecej, rozzot tematyczny dosc duzy a sporo z tego ogladalam z kumplem ktory przekonal sie do anime po ogladnieciu elfen lied'a xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 12:40 am
oooooh, moja stara (ale jara) milosc - Weiss Kreuz, Hellsing, Naruto, Alchemist, CLAMP etc heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 2:11 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 7:29 am
ZebraDeath oooooh, moja stara (ale jara) milosc - Weiss Kreuz, Hellsing, Naruto, Alchemist, CLAMP etc heart Naruto i alchemista nie widzialam ale chyba tylko dla tego ze za duzo odcinkow to ma i nie chce mi sie sciagac tego xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 13, 2006 2:07 am
konio, i love you heart heart heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 14, 2006 11:18 am
xp a żeby jeszcze wiecej bylo w polysce mang i anim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 9:59 am
jak dla mnie, to nie ma na co narezkac.... heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 1:48 am
ZebraDeath jak dla mnie, to nie ma na co narezkac.... heart Zwlaszcza ze maja wydac Fruits basket, full metal alchemist i jeszcze jedna eee tylko nie pamietam jak sie tytul pisalo xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 5:29 am
Sei chan ZebraDeath jak dla mnie, to nie ma na co narezkac.... heart Zwlaszcza ze maja wydac Fruits basket, full metal alchemist i jeszcze jedna eee tylko nie pamietam jak sie tytul pisalo xd Angel Sanctuary? To tez maja wydac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 8:59 am
ZebraDeath konio, i love you heart heart heart heart heart jak mnie tak kofasz to kup odemnie troszke anime ... Spisik na wczesniejszej stronie post Beewolf.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 4:10 am
Sei chan ZebraDeath oooooh, moja stara (ale jara) milosc - Weiss Kreuz, Hellsing, Naruto, Alchemist, CLAMP etc heart Naruto i alchemista nie widzialam ale chyba tylko dla tego ze za duzo odcinkow to ma i nie chce mi sie sciagac tego xd xd Zaluj!!! Alchemist jest swietny!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 1:37 am
Ja ogladalam ostatnio Hellsinga i stwierdzam z cala odpowiedzialnoscia ze swietny i sobie kupie mange xd xd biggrin A tak poza tym to czekam az wydadza polska Angel sanctuary (choc juz sie zabieram za angielska. szkoda tylko ze mam ja zeskanowana na kompie. Coz, jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma), wtedy z pewnoscia ja nabede. doszly mnie jednak sluchy ze jakis Angel sanctuary ma zostac wydany w kwietniu lub maju. surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 21, 2006 1:22 pm
Vattghern Ja ogladalam ostatnio Hellsinga i stwierdzam z cala odpowiedzialnoscia ze swietny i sobie kupie mange xd xd biggrin A tak poza tym to czekam az wydadza polska Angel sanctuary (choc juz sie zabieram za angielska. szkoda tylko ze mam ja zeskanowana na kompie. Coz, jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma), wtedy z pewnoscia ja nabede. doszly mnie jednak sluchy ze jakis Angel sanctuary ma zostac wydany w kwietniu lub maju. surprised A wspominajac o Hellsingu ktos wie czy wypuscili juz OVA question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|