Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
chwalcie siem (+37) Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 39 40 41 42 43 44 ... 119 120 121 122 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

hejo
  co tam
View Results

Carcassandra

Anxious Carpenter

PostPosted: Wed Aug 20, 2008 4:19 am

po kilku miesiącach udało mi się przekonać Rodziców, by pozwolili mi zabudować robalom wszystkie wejścia do naszego mieszkania i jestem oficjalnie w stadium budowania koszar! rofl
PostPosted: Wed Aug 20, 2008 7:15 am

Daedhel
po kilku miesiącach udało mi się przekonać Rodziców, by pozwolili mi zabudować robalom wszystkie wejścia do naszego mieszkania i jestem oficjalnie w stadium budowania koszar! rofl

To twoi rodzice pozwalali robactwu wpełzać do domu? O_o xP

btw. Co się teraz stanie z komarem, którego podarowałaś dla taty? xd

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150

Carcassandra

Anxious Carpenter

PostPosted: Wed Aug 20, 2008 12:53 pm

ichabot
Daedhel

To twoi rodzice pozwalali robactwu wpełzać do domu? O_o xP

btw. Co się teraz stanie z komarem, którego podarowałaś dla taty? xd
straci ostatnie drogi ucieczki! twisted

Podsumowanie dwóch dni remontu: zużyłam opakowanie pianki budowlanej, pół opakowania silikonu sanitarnego, założyłam moskitiery na kratkach wentylacyjnych, uszczelniłam wszystko, co się dało, łącznie z ultraniedostępnymi dziurami wokół rur w kuchni, do których musiałam zezować z wnętrza szafki pod zlewem, dzieląc się przestrzenią życiową z rurami i bateriami filtru. twisted

Plan na jutro: ostatnie muśnięcia do perfekcji, tj. uszczelnienie odstającej kratki wentylacyjnej i wymyślenie sposobu na zminimalizowanie szans przedostawania się robactwa przez szczelinę wokół kafelka zasłaniającego liczniki wody. mrgreen
PostPosted: Wed Aug 20, 2008 1:36 pm

Sama remontujesz chatę? xD
Robisz coś jeszcze poza uszczelnianiem?

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150

Carcassandra

Anxious Carpenter

PostPosted: Thu Aug 21, 2008 6:56 am

ichabot
Sama remontujesz chatę? xD
Robisz coś jeszcze poza uszczelnianiem?
nim moi Rodzice by się pozbierali, wieczność by upłynęła. Jak zobaczyli, że nie żartuję i trzymam już w rękach narzędzia, zebrali się w sobie i też trochę pomogli, ale większość to moja robota. rolleyes

W zasadzie to tylko było to uszczelnianie. Od lat wojujemy z prusakami, a jakoś do tej pory nikt nie pomyślał o utworzeniu im fizycznej bariery, która uniemożliwiłaby im włażenie do mieszkania. stressed Doszłam do wniosku, że jak sama tego nie zrobię, pozostanie to w sferze nieosiągalnych marzeń, więc po prostu wzięłam i uszczelniłam co się dało. O ile wiem, ród prusaczy nie dysponuje jeszcze narzędziami umożliwiającymi teleportację czy choćby odwierty, więc uznaję problem za rozwiązany. wink
PostPosted: Thu Aug 21, 2008 12:10 pm

Kiepsko macie z tymi prusakami. Ja na szczęście oglądam je wyłącznie w "Dirty jobs with Mike Rowe" na discovery xD

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

PostPosted: Thu Aug 21, 2008 12:46 pm

ichabot
Kiepsko macie z tymi prusakami. Ja na szczęście oglądam je wyłącznie w "Dirty jobs with Mike Rowe" na discovery xD

ja pamiętam jak u nas (u mnie i gemmy) w domciu też był prusaki i karaluchy - przychodziły od sąsiada. wojowaliśmy z nimi chyba z trzy lata, ale już od paru lat mamy z nimi świety spokój...

nomen-omen mieszkamy z Dae na jednym osiedlu, widzę jej blok z balkonu wink
PostPosted: Thu Aug 21, 2008 12:47 pm

Jukatan
ZebraDeath
Jukatan
ZebraDeath
lalka, makijaż (+paint ciała) oczki szklane, sukienka + head dress i specjalne firmowe oryginalne pudełeczko do przechowywania.

chwalę się! wczoraj ZNOWU kupiłam sobie kubek z zeberką. tym razem niebieski z NICI. kolekcja rośśśśśśśsnie! twisted
poka poka >3<

zrobiłam fotki, ale nie mogę kabla znaleźć xp
chce lalke, nie kubek XP

fotki dam jak już ją kupię, spoko, nie omieszkam 3nodding to i tak lalka bunny od marti, więc ją na pewno widziałaś...

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

Martinespl

PostPosted: Sat Aug 23, 2008 2:39 am

ZebraDeath
ichabot

ja pamiętam jak u nas (u mnie i gemmy) w domciu też był prusaki i karaluchy - przychodziły od sąsiada. wojowaliśmy z nimi chyba z trzy lata, ale już od paru lat mamy z nimi świety spokój...

He he, pewnie to ta sama rodzinka prusakow, ehh ta emigracja za chlebem. smile
PostPosted: Sat Aug 23, 2008 2:52 am

Martinespl
ZebraDeath
ichabot

He he, pewnie to ta sama rodzinka prusakow, ehh ta emigracja za chlebem. smile
rofl

Carcassandra

Anxious Carpenter

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150
PostPosted: Sat Aug 23, 2008 5:44 pm

A ja muszę się przyznać i zarazem pochwalić, że o 1 w nocy pierwszy raz oglądałem "Queen of the damned" (specjalnie wybrałem porę :XP: )

Niesamowicie się ogląda w nocy twisted
PostPosted: Sun Aug 24, 2008 2:09 am

ichabot
A ja muszę się przyznać i zarazem pochwalić, że o 1 w nocy pierwszy raz oglądałem "Queen of the damned" (specjalnie wybrałem porę :XP: )

czy to jakiś kultowy film, o którym powinnam wiedzieć? sweatdrop

Carcassandra

Anxious Carpenter

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150
PostPosted: Sun Aug 24, 2008 7:07 am

Daedhel
ichabot

Kontynuacja "Wywiadu z wampirem" wink

Hej, Dae, oglądałaś dzisiaj zakończenie igrzysk olimpijskich?
PostPosted: Sun Aug 24, 2008 11:23 am

ichabot
Daedhel
ichabot

niet. I żadnych transmisji też nie. Wiem o igrzyskach tyle, ile udało mi się przypadkiem wychwycić z rozmów Rodziców. mrgreen *Sportowy Ignorant Dziesiątego Stopnia*

Carcassandra

Anxious Carpenter

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150
PostPosted: Sun Aug 24, 2008 11:32 am

Daedhel
ichabot
Daedhel
ichabot

niet. I żadnych transmisji też nie. Wiem o igrzyskach tyle, ile udało mi się przypadkiem wychwycić z rozmów Rodziców. mrgreen *Sportowy Ignorant Dziesiątego Stopnia*

Na zakończeniu grał Jimmy Page przez chwilę wink
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 39 40 41 42 43 44 ... 119 120 121 122 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games