Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Kacik kinomanow i koneserow filmowych Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 39 40 41 42 43 44 ... 66 67 68 69 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

endo21

PostPosted: Wed Nov 09, 2005 10:15 pm

SLIPInh
Ja lubie Horrory klasyki takie jak Koszmar z Ulicy Wiazow, Halloween, Hellriser, Piatek 13-tego nigdy sie nie nudza. Nie podobaja mi sie wspolczesne horrory typu Dom z Wosku itp to po prostu nie jest straszne, co prawda Ring i Klatwa byly dobre ale to Remaki japonskich klasykow

Zgadzam Sie Z Toba prawie ze wszystkim... Ale Klatwa wcale niebyla taka dobra... domokun Jest tez pare dobrych nowych horrorow... Chocby Resident Evil... Ale to juz bardziej horror z akcja smile Ale naprzyklad Egzorcyzmy Emily Rose... Zajebisty horror(^_^) Albo Piła2 ^^ Dzis bede mial na plytkach biggrin Jak by sie lepiej zastanowic to naprawde sa teraz dobre horrory... Tylko trzeba Je zauwazyc smile
ninja endo21 ninja
PostPosted: Wed Nov 09, 2005 10:48 pm

Moze i masz racje z tym ze jest kilka dobrych horrorow niewiem jak ja moglem przegapic Egzorcyzmy Emilly Rose sad

SLIPInh

SangekiNoYoru

PostPosted: Wed Nov 09, 2005 10:58 pm

SLIPInh
Moze i masz racje z tym ze jest kilka dobrych horrorow niewiem jak ja moglem przegapic Egzorcyzmy Emilly Rose sad
to juz w kinach nie leci? przeciez to swiezy towar..w kazdym razie bedzie do obejrzenia na DVD, tego nie daruje ^^
PostPosted: Wed Nov 09, 2005 11:11 pm

W kinach to pewnie leci ale nie zabardzo chce mi sie do kina isc wole sciagnac smile
A z ostatnich nowosci co polecacie?

SLIPInh

Vykk

PostPosted: Wed Nov 09, 2005 11:41 pm

endo21
SLIPInh
Ja lubie Horrory klasyki takie jak Koszmar z Ulicy Wiazow, Halloween, Hellriser, Piatek 13-tego nigdy sie nie nudza. Nie podobaja mi sie wspolczesne horrory typu Dom z Wosku itp to po prostu nie jest straszne, co prawda Ring i Klatwa byly dobre ale to Remaki japonskich klasykow

Zgadzam Sie Z Toba prawie ze wszystkim... Ale Klatwa wcale niebyla taka dobra... domokun Jest tez pare dobrych nowych horrorow... Chocby Resident Evil... Ale to juz bardziej horror z akcja smile Ale naprzyklad Egzorcyzmy Emily Rose... Zajebisty horror(^_^) Albo Piła2 ^^ Dzis bede mial na plytkach biggrin Jak by sie lepiej zastanowic to naprawde sa teraz dobre horrory... Tylko trzeba Je zauwazyc smile
ninja endo21 ninja
RE wcale nie jest taki dobry 1 jeszcze byla nowatorska i zapowiadala sie ciekawie z rozwinieciem ale niestety 2 byla juz spaczona i spie...*khem*...tak wiec cos co moglo byc dobre zwalono przez zrobienie pana Nemesisa dobrym talk2hand xp gonk zalosne a na dodatek jest jeszcze krecona 3...nienetety ale to chyba bedzie mialo z oryginalnym RE tylko wspolna nazwe i nazwe glownego wroga == ...

co do Pily to nie horror ale thrillernie ma tam ludzi nastawionych na zabijanie bo im sie zachcialo albo duchow itp itd... ten film ma pokazac na ile ludzie i ich psychika sa zakreceni xd oraz na ile ich stac by utrzymac sie przy zyciu...ale widzialem juz teledysk z muzyczka z OSTa do 2 i zapowiada sie conajmniej tak ciekawy jak 1 xd jest na co czekac biggrin
PostPosted: Thu Nov 10, 2005 2:02 am

Nocna zmiana <-- to interesujący film

Lorcan_Gon

SLIPInh

PostPosted: Thu Nov 10, 2005 4:47 am

Tak ogladalem Nocna Straz (nachor Dozor smile ) ale nic a nc z niej nie rozumialem(pewnie to dla tego ze nie czytalem ksiazki). Jak dla mnie ten film nie jest horrorem nie ma tam nic strasznego; a tak na marginesie fajny jest ten motyw z czerwonymi oczami smile
PostPosted: Thu Nov 10, 2005 4:55 am

User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.

opcy

el_Taro

PostPosted: Thu Nov 10, 2005 7:04 am

opcy
DELICATESSEN

Czy to nie w tym filmie ktos robil szynke z ludzi? <--- cudowny film crying
/jesli tak to polecam takze "Miasto martwych dzieci" tego samego rezysera

SLIPInh
Tak ogladalem Nocna Straz (nachor Dozor smile ) ale nic a nc z niej nie rozumialem(pewnie to dla tego ze nie czytalem ksiazki). Jak dla mnie ten film nie jest horrorem nie ma tam nic strasznego; a tak na marginesie fajny jest ten motyw z czerwonymi oczami smile

Nie ogladalem ale poluje na niego biggrin trzeba przyznac, ze jak na rosyjski film to.. no, noo.. soczyscie wink

endo21
SLIPInh

ninja endo21 ninja

Ze jaki bedziesz mial film?
/nie moge cie na Gadulcu dopasc

domokun EL_TARO domokun

PostPosted: Thu Nov 10, 2005 7:37 am

...A Delicatessen mi sie wyjatkowo nie podobalo. Tylko motyw z samobojstwem tej babki byl niezly.

RUFUS.ABBYSINIAN

opcy

PostPosted: Thu Nov 10, 2005 8:59 am

EL_TARO
opcy
DELICATESSEN

Czy to nie w tym filmie ktos robil szynke z ludzi? <--- cudowny film crying
/jesli tak to polecam takze "Miasto martwych dzieci" tego samego rezysera

Miasto Zaginionych Dzieci.........

no i gwoli scislosci 'Delikatesy' Jeunet rezyserowal razem z Marc'iem Caro a kolejne filmy juz sam......

@Rufus: a ja mam zboczenie na punkcie filmow Jeunet'a i mi sie wszystkie cholernie podobaja....... mrgreen
PostPosted: Thu Nov 10, 2005 10:05 am

[ Message temporarily off-line ]

EvilYuki
Crew

SLIPInh

PostPosted: Thu Nov 10, 2005 11:07 am

EvilYuki
Nie lubięhorror󷬠bo są straszne...

aczkolwiek jak już siedzę przed TV i oglądam jakiś horror, to nie mogę sie odessać... dopiero jak mnie ktoś pogoni... (ostatnio białam sieoglądając "Znaki" XD)
Tak znaki sa fajne mimo to ze to zabardzo horror nie jest. Ale motyw tego ze w kukurydzy moze czaic sie straszliwe zlo przypomina mi Dzieci Kukurydzy smile > A tak z innej beczki czy ogladal ktos Wioske Potepionych??
PostPosted: Thu Nov 10, 2005 2:37 pm

opcy

@Rufus: a ja mam zboczenie na punkcie filmow Jeunet'a i mi sie wszystkie cholernie podobaja....... mrgreen

...Taa, wiem jak to jest. ninja

RUFUS.ABBYSINIAN

Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 39 40 41 42 43 44 ... 66 67 68 69 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games