Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 4096 4097 4098 4099 4100 4101 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Raticiel

PostPosted: Sat Oct 30, 2004 12:54 am

Megumi_86
Raticiel
Ja w haloween będę w szkole xd a potem bedę siedzieć w domu i wsuwać babkę ( takie ciasto wink ) i w ogóle nic specjalnego... ale poszłabym siobie na balety... I jeszcze ta głupia szkoła, nie ma jak nauka zaoczna w weekendy xd

oo.... a czego sie uczysz question

Informatyki 3nodding nuuudy.... ale od czego mamy Gaję, hi hi... whee
PostPosted: Sat Oct 30, 2004 12:57 am

*wparowuje z triumfalnym okrzykiem* HA!
Wrocilaaaaaaaam~!

*dluga chwila ciszy*

Tak, ja tez za wami tesknilam! |D

Cornelia Erhashi

[Blue Blood]

PostPosted: Sat Oct 30, 2004 1:02 am

Witam wszystkich
Moglbym prosic o takie malutkie wyjasnienie co sie dzisiaj dzieje gdzie i kiedy? Z gory slicznie dziekuje 3nodding
PostPosted: Sat Oct 30, 2004 1:03 am

Raticiel
Megumi_86
Raticiel
Ja w haloween będę w szkole xd a potem bedę siedzieć w domu i wsuwać babkę ( takie ciasto wink ) i w ogóle nic specjalnego... ale poszłabym siobie na balety... I jeszcze ta głupia szkoła, nie ma jak nauka zaoczna w weekendy xd

oo.... a czego sie uczysz question

Informatyki 3nodding nuuudy.... ale od czego mamy Gaję, hi hi... whee

a no , prawda xd

Megumi_86

Megumi_86

PostPosted: Sat Oct 30, 2004 1:04 am

hejka hejka wszystkim nowo_przybyłym
PostPosted: Sat Oct 30, 2004 1:05 am

[Blue Blood]
Witam wszystkich
Moglbym prosic o takie malutkie wyjasnienie co sie dzisiaj dzieje gdzie i kiedy? Z gory slicznie dziekuje 3nodding

Witaj 3nodding
Ja ci niestety nie pomoge, bo sama nie jestem zbytnio zorientowana... Ale za to dowiem sie z checia, od kogos, kto ma jako takie pojecie... Slucham wiec 3nodding

Cornelia Erhashi

Delisa

PostPosted: Sat Oct 30, 2004 1:08 am

hejka 4laugh 4laugh 4laugh
PostPosted: Sat Oct 30, 2004 1:08 am

mamy dziś (będziemy mieć) noc duchów... i to powinno być obiektem naszej rozmowy...

inna sprawa że ten temat szybko sie kończy....
i tak od słowa do słowa.... gadam o głupotach xp

Megumi_86

Raticiel

PostPosted: Sat Oct 30, 2004 1:12 am

Nie tylko bie o duchach... To jest parodia, ta cała gadanina, rozkminy czy są czy ich nie ma... xd
PostPosted: Sat Oct 30, 2004 1:12 am

Cornelia Erefashi
[Blue Blood]
Witam wszystkich

Witaj 3nodding
Ja ci niestety nie pomoge, bo sama nie jestem zbytnio zorientowana... Ale za to dowiem sie z checia, od kogos, kto ma jako takie pojecie... Slucham wiec 3nodding

Dzis jest gaiowe halloween, wiec napewno beda jakies atrakcje. Jeszcze nie wiadomo na czym bedzie polegac zabawa.
Jedyna zmiana jaka na razie zaszla to pojawienie sie tajemniczej mikstury w markecie (za 100g) 3nodding .

Omega Sun
Captain

Cornelia Erhashi

PostPosted: Sat Oct 30, 2004 1:17 am

Omega Sun
Dzis jest gaiowe halloween, wiec napewno beda jakies atrakcje. Jeszcze nie wiadomo na czym bedzie polegac zabawa.
Jedyna zmiana jaka na razie zaszla to pojawienie sie tajemniczej mikstury w markecie (za 100g) 3nodding .

To i ja zauwazylam. Kupsnelam se nawet dwie sztuki, mam nadzieje, ze wyciagne z tego siakis profit sweatdrop
PostPosted: Sat Oct 30, 2004 1:17 am

Omega Sun

Kurcze eek Ale Ty slicznie wygladasz 3nodding heart

[Blue Blood]

Omega Sun
Captain

PostPosted: Sat Oct 30, 2004 1:19 am

[Blue Blood]
Omega Sun

Kurcze eek Ale Ty slicznie wygladasz 3nodding heart

dziekuje redface
PostPosted: Sat Oct 30, 2004 1:21 am

Delisa

Delisa

Omega Sun
Captain

PostPosted: Sat Oct 30, 2004 1:22 am

Delisa
Delisa

widzimy Cie wink Witaj
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 4096 4097 4098 4099 4100 4101 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games