|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 12:54 am
Megumi_86 Raticiel Ja w haloween będę w szkole xd a potem bedę siedzieć w domu i wsuwać babkę ( takie ciasto wink ) i w ogóle nic specjalnego... ale poszłabym siobie na balety... I jeszcze ta głupia szkoła, nie ma jak nauka zaoczna w weekendy xd oo.... a czego sie uczysz question Informatyki 3nodding nuuudy.... ale od czego mamy Gaję, hi hi... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 12:57 am
*wparowuje z triumfalnym okrzykiem* HA! Wrocilaaaaaaaam~!
*dluga chwila ciszy*
Tak, ja tez za wami tesknilam! |D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 1:02 am
Witam wszystkich Moglbym prosic o takie malutkie wyjasnienie co sie dzisiaj dzieje gdzie i kiedy? Z gory slicznie dziekuje 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 1:03 am
Raticiel Megumi_86 Raticiel Ja w haloween będę w szkole xd a potem bedę siedzieć w domu i wsuwać babkę ( takie ciasto wink ) i w ogóle nic specjalnego... ale poszłabym siobie na balety... I jeszcze ta głupia szkoła, nie ma jak nauka zaoczna w weekendy xd oo.... a czego sie uczysz question Informatyki 3nodding nuuudy.... ale od czego mamy Gaję, hi hi... whee a no , prawda xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 1:04 am
hejka hejka wszystkim nowo_przybyłym
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 1:05 am
[Blue Blood] Witam wszystkich Moglbym prosic o takie malutkie wyjasnienie co sie dzisiaj dzieje gdzie i kiedy? Z gory slicznie dziekuje 3nodding Witaj 3nodding Ja ci niestety nie pomoge, bo sama nie jestem zbytnio zorientowana... Ale za to dowiem sie z checia, od kogos, kto ma jako takie pojecie... Slucham wiec 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 1:08 am
hejka 4laugh 4laugh 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 1:08 am
mamy dziś (będziemy mieć) noc duchów... i to powinno być obiektem naszej rozmowy...
inna sprawa że ten temat szybko sie kończy.... i tak od słowa do słowa.... gadam o głupotach xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 1:12 am
Nie tylko bie o duchach... To jest parodia, ta cała gadanina, rozkminy czy są czy ich nie ma... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 1:12 am
Cornelia Erefashi [Blue Blood] Witam wszystkich Moglbym prosic o takie malutkie wyjasnienie co sie dzisiaj dzieje gdzie i kiedy? Z gory slicznie dziekuje 3nodding Witaj 3nodding Ja ci niestety nie pomoge, bo sama nie jestem zbytnio zorientowana... Ale za to dowiem sie z checia, od kogos, kto ma jako takie pojecie... Slucham wiec 3nodding Dzis jest gaiowe halloween, wiec napewno beda jakies atrakcje. Jeszcze nie wiadomo na czym bedzie polegac zabawa. Jedyna zmiana jaka na razie zaszla to pojawienie sie tajemniczej mikstury w markecie (za 100g) 3nodding .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 1:17 am
Omega Sun Dzis jest gaiowe halloween, wiec napewno beda jakies atrakcje. Jeszcze nie wiadomo na czym bedzie polegac zabawa. Jedyna zmiana jaka na razie zaszla to pojawienie sie tajemniczej mikstury w markecie (za 100g) 3nodding . To i ja zauwazylam. Kupsnelam se nawet dwie sztuki, mam nadzieje, ze wyciagne z tego siakis profit sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 1:17 am
Omega Sun Dzis jest gaiowe halloween, wiec napewno beda jakies atrakcje. Jeszcze nie wiadomo na czym bedzie polegac zabawa. Jedyna zmiana jaka na razie zaszla to pojawienie sie tajemniczej mikstury w markecie (za 100g) 3nodding . Kurcze eek Ale Ty slicznie wygladasz 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 1:19 am
[Blue Blood] Omega Sun Dzis jest gaiowe halloween, wiec napewno beda jakies atrakcje. Jeszcze nie wiadomo na czym bedzie polegac zabawa. Jedyna zmiana jaka na razie zaszla to pojawienie sie tajemniczej mikstury w markecie (za 100g) 3nodding . Kurcze eek Ale Ty slicznie wygladasz 3nodding heart dziekuje redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 1:21 am