|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 12:25 am
Witam Was serdeczniście 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 12:26 am
Megumi_86 Sei chan Nie da się wejść do gambino mansion sad o jest tu ktoś exclaim hejka hejka xd xd xd a tak przy okazji to co to jest arrow "gambino mansion" question to ten wielki budynek na wyspie Gambino 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 12:28 am
Ale ładny wystrój zrobili na mapie 3nodding Naświęta też pewnie robią takie rzeczy... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun witajcie 3nodding Halloween pewnie rozpocznie sie (jak to zwykle na gai bywa stressed ) z opoznieniem, bo na razie nie widac zadnych zmian sweatdrop Tajemniczych fiolek nadal nie da sie otworzyc. no właśnie mam taką dziwną miksturę i jak dotąd nie mogę jej uzyć sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun witajcie 3nodding Halloween pewnie rozpocznie sie (jak to zwykle na gai bywa stressed ) z opoznieniem, bo na razie nie widac zadnych zmian sweatdrop Tajemniczych fiolek nadal nie da sie otworzyc. Baka Gaia gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 12:30 am
Omega Sun Megumi_86 Sei chan Nie da się wejść do gambino mansion sad o jest tu ktoś exclaim hejka hejka xd xd xd a tak przy okazji to co to jest arrow "gambino mansion" question to ten wielki budynek na wyspie Gambino 3nodding idea to wszystko wyjaśnia, dzięki sweatdrop ... ja poprostu nigy tam nie chodze.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 12:32 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 12:33 am
Raticiel Ale ładny wystrój zrobili na mapie 3nodding Naświęta też pewnie robią takie rzeczy... 3nodding niooo.... bardzo nastrojowo dziś na mieście...... tylko te duchy...... brrr domokun gonk domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 12:36 am
Raticiel O jakich fiolkach mie ?? surprised nie mam pojęcia..... neutral ale może wyrastaja po wypiciu mikstury question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 12:37 am
Jak narazie tylko Vanessa w saolnie w durem ma strój na hallowen xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 12:41 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 12:43 am
Ja w haloween będę w szkole xd a potem bedę siedzieć w domu i wsuwać babkę ( takie ciasto wink ) i w ogóle nic specjalnego... ale poszłabym siobie na balety... I jeszcze ta głupia szkoła, nie ma jak nauka zaoczna w weekendy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 12:45 am
z tego co czytalam na innym forum, z przypuszczen avatarow czytajacych pamietniki LabTecho,w mikstura albo upieksza albo zamienia w zombi eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 12:45 am
Raticiel Ja w haloween będę w szkole xd a potem bedę siedzieć w domu i wsuwać babkę ( takie ciasto wink ) i w ogóle nic specjalnego... ale poszłabym siobie na balety... I jeszcze ta głupia szkoła, nie ma jak nauka zaoczna w weekendy xd oo.... a czego sie uczysz question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 12:46 am
Omega Sun z tego co czytalam na innym forum, z przypuszczen avatarow czytajacych pamietniki LabTecho,w mikstura albo upieksza albo zamienia w zombi eek YEAH xd no to super !!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|