|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 3:42 am
Twisted_Exile Kiray Twisted_Exile crying wlasnie jestem meczona ze mam zrobic referat z psychologi a mi sie nie kce crying a ja w lozeczku spedze sylwestra(znaczy przespie go) whee whee whee mrgreen twisted widzisz Ty tez masz co robic ale tego nie robisz dobrze ze dodalas ze go przespisz bo jeszcze by sobie ktos pomyslal... redface a czemu to odrazu chcesz isc spac?...raz jak nei mialem gdzie isc to kupilem sobie z braciakiem troche( mrgreen ) browarow i calkiem przyjemnie spedzilismy wieczor crying ale ja nie mam z kim spedzic go wiec przespie whee mrgreen twisted do sylkwa jeszcze troche czasu jest wiec napewno cos sie znajdzie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 3:44 am
Kiray Twisted_Exile Kiray Twisted_Exile crying wlasnie jestem meczona ze mam zrobic referat z psychologi a mi sie nie kce crying a ja w lozeczku spedze sylwestra(znaczy przespie go) whee whee whee mrgreen twisted widzisz Ty tez masz co robic ale tego nie robisz dobrze ze dodalas ze go przespisz bo jeszcze by sobie ktos pomyslal... redface a czemu to odrazu chcesz isc spac?...raz jak nei mialem gdzie isc to kupilem sobie z braciakiem troche( mrgreen ) browarow i calkiem przyjemnie spedzilismy wieczor crying ale ja nie mam z kim spedzic go wiec przespie whee mrgreen twisted do sylkwa jeszcze troche czasu jest wiec napewno cos sie znajdzie tia juz polowa dnia minela a ja w pizamie siedze rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 3:44 am
Twisted_Exile tia juz polowa dnia minela a ja w pizamie siedze rofl mrgreen twisted a jaka masz pizamke?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 3:45 am
Kiray Twisted_Exile tia juz polowa dnia minela a ja w pizamie siedze rofl mrgreen twisted a jaka masz pizamke? ni powiem bo nie dales mi kfiatkow whee xd mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 3:50 am
Twisted_Exile Kiray Twisted_Exile tia juz polowa dnia minela a ja w pizamie siedze rofl mrgreen twisted a jaka masz pizamke? ni powiem bo nie dales mi kfiatkow whee xd mrgreen twisted szantazujesz mnie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 3:50 am
Kiray Twisted_Exile Kiray Twisted_Exile tia juz polowa dnia minela a ja w pizamie siedze rofl mrgreen twisted a jaka masz pizamke? ni powiem bo nie dales mi kfiatkow whee xd mrgreen twisted szantazujesz mnie? nie jedynie stwierdzam fakty cool mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 3:54 am
Twisted_Exile Kiray Twisted_Exile Kiray Twisted_Exile tia juz polowa dnia minela a ja w pizamie siedze rofl mrgreen twisted a jaka masz pizamke? ni powiem bo nie dales mi kfiatkow whee xd mrgreen twisted szantazujesz mnie? nie jedynie stwierdzam fakty cool mrgreen twisted mi to bardzie przypomina szantaz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 3:56 am
Kiray mi to bardzie przypomina szantaz cool zdaje ci sie misiek...no misiek idziemy sie uczyc biggrin mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 3:59 am
Twisted_Exile Kiray mi to bardzie przypomina szantaz cool zdaje ci sie misiek...no misiek idziemy sie uczyc biggrin mrgreen twisted koncze czytac ostatni wyklad i moze pojde sie uczyc...ale tak mi sie nie chce mad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 4:00 am
Kiray Twisted_Exile Kiray mi to bardzie przypomina szantaz cool zdaje ci sie misiek...no misiek idziemy sie uczyc biggrin mrgreen twisted koncze czytac ostatni wyklad i moze pojde sie uczyc...ale tak mi sie nie chce mad ja musze 2 referaty napisac cale szczescie na podstawie ksiazek...misiek nie chce nam sie ale musimy najgorzej ze nie mam motywacji zadnej xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 4:02 am
Twisted_Exile Kiray Twisted_Exile Kiray mi to bardzie przypomina szantaz cool zdaje ci sie misiek...no misiek idziemy sie uczyc biggrin mrgreen twisted koncze czytac ostatni wyklad i moze pojde sie uczyc...ale tak mi sie nie chce mad ja musze 2 referaty napisac cale szczescie na podstawie ksiazek...misiek nie chce nam sie ale musimy najgorzej ze nie mam motywacji zadnej xp wlasnie brak morywacji jest najgorszy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 4:04 am
Kiray Twisted_Exile Kiray Twisted_Exile Kiray mi to bardzie przypomina szantaz cool zdaje ci sie misiek...no misiek idziemy sie uczyc biggrin mrgreen twisted koncze czytac ostatni wyklad i moze pojde sie uczyc...ale tak mi sie nie chce mad ja musze 2 referaty napisac cale szczescie na podstawie ksiazek...misiek nie chce nam sie ale musimy najgorzej ze nie mam motywacji zadnej xp wlasnie brak morywacji jest najgorszy no misiek to pomotywujmy sie nawzajem...... twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 4:06 am
Twisted_Exile no misiek to pomotywujmy sie nawzajem...... twisted nie iwem jak...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 4:07 am
Kiray Twisted_Exile no misiek to pomotywujmy sie nawzajem...... twisted nie iwem jak... tez nie wiem esz..przyznajmy sie poprostu sie nam nie kce a nie ma nikog kto by stanol nad nami i pograozil bysmy wzieli sie do roboty xp mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 4:09 am
Twisted_Exile Kiray Twisted_Exile no misiek to pomotywujmy sie nawzajem...... twisted nie iwem jak... tez nie wiem esz..przyznajmy sie poprostu sie nam nie kce a nie ma nikog kto by stanol nad nami i pograozil bysmy wzieli sie do roboty xp mrgreen twisted e tam...ja bym wlasnie na zlosc tej osobie nie robil tego referatu zostaly mi jeszcze 4 strony i ide sie uczyc na jutro neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|