Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Általános témák (offolás ezerrel!!!) Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 407 408 409 410 411 412 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Thu May 24, 2012 12:05 pm

Azóta Obival kiderítettük, informált plusz infókkal és kiderült, hogy némileg félreértettem ezt a Gaia-n belüli Monster Galaxy-t Facebook nélkül az adatok mentését, megőrzését illetően. redface Mint kiderült, mégis át lehet menteni a Facebook-os Monster Galaxy-ról ide az adatokat, meg mindent. Szóval sajnos nem figyeltem eléggé és félreértettem kissé, hát ez van, volt. rolleyes Szóval át lehet menteni mindent ide, szóval így akkor jó, talán majd megteszem, de még nem biztos. Csak akkor még kérdés az, hogy összekapcsolódik-e automatikusan a Facebook-os és az itteni Gaia-s verzió is ugyanaz lesz-e. Tehát akár itt, akár a Facebook-on folytatom, akkor automatikusan a változások itt is, meg ott is ugyanúgy érvényesek lesznek, vagy időnként célszerű a Facebook-osról újra ide átmenteni?
PostPosted: Fri May 25, 2012 10:49 am

felrobbant a H&R Wesley eek Azt hiszem, el fogom olvasni a mangát biggrin

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Fri May 25, 2012 11:54 am

Baszki! Pont ezt akartam mondani! És ha bementek a romok közé, kaptok egy tárgyat ajándékba!

Amúgy érdemes nyomon követni a történetet, mert jó. Én az (majdnem) elejétől fogva nyomon követem. (Eleinte nem képregényen keresztül került a történet bemutatásra. Többek között ezért nincs képregény a Silent Flash Protocol bevetéséről (Első Halloween Event) Gino eltűnéséről és a többi...) Ha kérdésed van, tudod, fordulj hozzám. smile

Plusz! Hétfőn Pünkösd! Ami nem tudom mi amúgy. Valami vallásos szarság. biggrin
PostPosted: Fri May 25, 2012 10:07 pm

Semmi nem maradt H&R Wesley-ből, csak egy szakadt alsónadrág :'[

Amúgy én se nagyon tudom, mi a pünkösd, de legalább nincs suli!!! xD

The Cryene

Lonely Fairy

13,640 Points
  • Magical Girl 50
  • Object of Affection 150
  • Vicious Spirit 250

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Sat May 26, 2012 12:41 am

Én általában nem olvasok mangákat. De van egy kivételes manga (semmi köze a Gaia-hoz), amit szeretek és ismerek, de először az animéjét láttam, ismertem és szerettem meg. Láttam, kaptam egy szakadt alsót az invertory-mba, gondolom ez az a Wesley-s cucc. Még az is lehet, hogy majd újjáépítik idővel és addig készülnek háttérben az újításhoz, upgrade-eléshez. Végül is nem kizárt, nem lehetetlen.

Én se nagyon tudom, hogy miről szól a Pünkösd, csak annyit tudok, hogy egy kis ünnep, ami mindig hétfőn van. redface
PostPosted: Sat May 26, 2012 4:59 am

Malreni
Baszki! Pont ezt akartam mondani! És ha bementek a romok közé, kaptok egy tárgyat ajándékba!

Amúgy érdemes nyomon követni a történetet, mert jó. Én az (majdnem) elejétől fogva nyomon követem. (Eleinte nem képregényen keresztül került a történet bemutatásra. Többek között ezért nincs képregény a Silent Flash Protocol bevetéséről (Első Halloween Event) Gino eltűnéséről és a többi...) Ha kérdésed van, tudod, fordulj hozzám. smile

Én is követem, amikor mondta Xanvie, hogy leégett a HR Wesley rögtön eszembe jutott, mihez lehet köze. Egyébként fordítgatom magyarra, amikor van időm, de a Gino-s naplóoldalak szinte képtelenségek sweatdrop Majd lehet, hogy fogok egy sima pergamen hátteret és arra rakom a szöveget...

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Sat May 26, 2012 9:00 am

Obi Aoi
Malreni

Én is követem, amikor mondta Xanvie, hogy leégett a HR Wesley rögtön eszembe jutott, mihez lehet köze. Egyébként fordítgatom magyarra, amikor van időm, de a Gino-s naplóoldalak szinte képtelenségek sweatdrop Majd lehet, hogy fogok egy sima pergamen hátteret és arra rakom a szöveget...

Megtudom shop-polni, ha akarod.
PostPosted: Sat May 26, 2012 9:35 am

Van egy eladó Golden Belle-m, ha valakit érdekel. Guilden belül kedvezményesen eladó smile

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Sat May 26, 2012 10:20 am

Malreni
Obi Aoi
Malreni

Megtudom shop-polni, ha akarod.

Én is azt csináltam 1-2 korábbi fejezetnél bár elég esendően... Az üres papírrészeket másolgattam rá a szöveges részekre és aztán tettem rájuk a magyar szöveget.
Akkor próbáld meg a mostani fejezet utolsó oldalát, ha akarod és előre is köszi 3nodding
PostPosted: Sat May 26, 2012 12:19 pm

Miért van az, hogy pl a Mecha Neko -t csak amerikaiak érhetik el, mi meg nem?

III_Kisrajczy_III

Romantic Survivor

12,400 Points
  • Partygoer 500
  • Generous 100
  • Junior Trader 100

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50
PostPosted: Sun May 27, 2012 1:28 am

III_Kisrajczy_III
Miért van az, hogy pl a Mecha Neko -t csak amerikaiak érhetik el, mi meg nem?

olvass vissza
http://www.gaiaonline.com/guilds/viewtopic.php?t=10647185&page=401
PostPosted: Sun May 27, 2012 2:23 am

Nézte valaki az eurovíziós dalfesztivált?
Mit szóltok a győztes dalhoz?

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50

III Slash III

Newbie Noob

11,750 Points
  • Invisibility 100
  • Megathread 100
  • Overstocked 200
PostPosted: Sun May 27, 2012 2:40 am

Yuki Naoto
Én neki szurkoltam végig. Nekem pont az elvont hangulata miatt tetszett és végre valaki úgy tudott ott szép lenni, hogy nem kellett hozzá kitennie a seggéig a lábát és a dinnyéit.
PostPosted: Sun May 27, 2012 3:54 am

III Slash III
Yuki Naoto
Én neki szurkoltam végig. Nekem pont az elvont hangulata miatt tetszett és végre valaki úgy tudott ott szép lenni, hogy nem kellett hozzá kitennie a seggéig a lábát és a dinnyéit.

én csak utólagosan tudtam követni az eseményeket, de nekem nagyon bejött a nyertes szám biggrin
azt viszont nagyon nem értem, hogy az orosz mamák hogy lettek másodikak =_=

nekem még a dán dal is tetszett, de valahogy éreztem, hogy a svéd fog nyerni

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50

III Slash III

Newbie Noob

11,750 Points
  • Invisibility 100
  • Megathread 100
  • Overstocked 200
PostPosted: Sun May 27, 2012 4:02 am

Yuki Naoto
III Slash III
Yuki Naoto

én csak utólagosan tudtam követni az eseményeket, de nekem nagyon bejött a nyertes szám biggrin
azt viszont nagyon nem értem, hogy az orosz mamák hogy lettek másodikak =_=

nekem még a dán dal is tetszett, de valahogy éreztem, hogy a svéd fog nyerni
Én azt nem értem, hogy az írek azzal a szeméttel, hogy végezhettek előrébb, mint mi... confused
Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 407 408 409 410 411 412 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games