|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 12:38 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 12:38 pm
Cirilla Lethiel musze znikać... papatki crying crying crying paaaaaaaa *przytulas* crying sad PApapapapa Aś sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 12:39 pm
Sayokun Sereg-Run Dzień dobry cześć i czołem! eek nani??? nowa xd witaj Dobry wieczor *uklon*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 12:39 pm
Delein Sereg-Run Dzień dobry cześć i czołem! *bierze ja za lapke* Nu, to jest moja the best of the best of the best friend ^^ Prosze sie ladnei jej uklonic :3 Papcie Lethiel *macha lapami* A to witamy 3nodding witamy *[podaje raczke na przywitanie* Cirilla jestem 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 12:40 pm
Cirilla Delein Sereg-Run Dzień dobry cześć i czołem! *bierze ja za lapke* Nu, to jest moja the best of the best of the best friend ^^ Prosze sie ladnei jej uklonic :3 Papcie Lethiel *macha lapami* A to witamy 3nodding witamy *[podaje raczke na przywitanie* Cirilla jestem 3nodding Bardzo mi milo... Sereg-Run sie klania smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 12:41 pm
Sayokun Nerai Lethiel pink power !!!! 4laugh xd whee eek eek eek no co to jest jedyny słaby punkt yume ktznam myślisz że wystraszy się zielonego światełka wink łehe whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 12:42 pm
Ludziska nie piszta polskich liter blaaagaaam!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 12:42 pm
Sereg-Run Cirilla Delein Sereg-Run Dzień dobry cześć i czołem! *bierze ja za lapke* Nu, to jest moja the best of the best of the best friend ^^ Prosze sie ladnei jej uklonic :3 Papcie Lethiel *macha lapami* A to witamy 3nodding witamy *[podaje raczke na przywitanie* Cirilla jestem 3nodding Bardzo mi milo... Sereg-Run sie klania smile Delein, zapoznałas nasza nwoa kolezanke z rygorem (regulaminem) gildii?? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 12:43 pm
Sereg-Run Dzień dobry cześć i czołem! Witam nowo przybyłą przyjaciółke Delein whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 12:44 pm
Cirilla Delein, zapoznałas nasza nwoa kolezanke z rygorem (regulaminem) gildii?? xd Tak z wierzchu :3 Poza tym nie dam jej zbanowac xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 12:45 pm
Delein Ludziska nie piszta polskich liter blaaagaaam! czemu nie??? zrób widok -> kodowanie -> unicode będzie działać a jak gaia znowu zmieni na zachodnioeuropejski to powrtóż to znowu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 12:46 pm
Nerai Sereg-Run Dzień dobry cześć i czołem! Witam nowo przybyłą przyjaciółke Delein whee Witam nawzajem ze tak powiem :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 12:46 pm
Sayokun Delein Ludziska nie piszta polskich liter blaaagaaam! czemu nie??? zrób widok -> kodowanie -> unicode będzie działać a jak gaia znowu zmieni na zachodnioeuropejski to powrtóż to znowu... Ty masz łeba...dziękuję *^^*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 12:48 pm
Delein Sayokun Delein Ludziska nie piszta polskich liter blaaagaaam! czemu nie??? zrób widok -> kodowanie -> unicode będzie działać a jak gaia znowu zmieni na zachodnioeuropejski to powrtóż to znowu... Ty masz łeba...dziękuję *^^* sweatdrop by ło napisane w czarnej liście
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 12:48 pm
*śpiewa* kup kup kupa kupa Jejku jejku jej... Czy jest tu ktos teraz z Wrocławia?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|