|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 12:10 pm
lol... kaś osiwiala... O.o ... fajne 4laugh !!! *podbiega i oglada fryzoorke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 12:10 pm
Nerai Dobra ludzie trzymajcie kciuki! Turlam sie fryz zmienić mad p eek super fryz blaugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 12:11 pm
Lethiel Cirilla Lethiel Nerai Dobra ludzie trzymajcie kciuki! Turlam sie fryz zmienić mad p *trzyma mocno kciuki* 4laugh *takze trzyma kciuki* xd Lethiel nie trzymaj tak mocno bo ci krew nie doplynie i dostaniesz martwicy blaugh xd ... hieh.. spokojnie.. ash tak silna nie jestem blaugh ok, ja tylko ostrzegam xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 12:11 pm
Lethiel Cirilla Lethiel Nerai Dobra ludzie trzymajcie kciuki! Turlam sie fryz zmienić mad p *trzyma mocno kciuki* 4laugh *takze trzyma kciuki* xd Lethiel nie trzymaj tak mocno bo ci krew nie doplynie i dostaniesz martwicy blaugh xd ... hieh.. spokojnie.. ash tak silna nie jestem blaugh I znowu biedna jestem... Nio i jak?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 12:12 pm
Nerai Dobra ludzie trzymajcie kciuki! Turlam sie fryz zmienić mad p świetny fryz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nerai I znowu biedna jestem... Nio i jak? nio przeciesh dodalam stosowny komentash whee 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Nerai Dobra ludzie trzymajcie kciuki! Turlam sie fryz zmienić mad p świetny fryz xd eek super fajowsko wygladasz say blaugh whee whee ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 12:13 pm
Nerai I znowu biedna jestem... Nio i jak? Nie no super! Dlaczego wszystkie dziewczyny teraz taki fryz maja? razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 12:13 pm
Delisa, Cirilla wasze tez super xp xd
Muahahahahahahhahaha! to sie nazywa koalicja twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 12:15 pm
Nerai Delisa, Cirilla wasze tez super xp xd Muahahahahahahhahaha! to sie nazywa koalicja twisted hehe, nio nie? blaugh twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 12:15 pm
Delein Nerai I znowu biedna jestem... Nio i jak? Nie no super! Dlaczego wszystkie dziewczyny teraz taki fryz maja? razz nie wiem ale coś w nim jest 4laugh Zbierałam na niego miesiąc więc musi coś być stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 12:16 pm
Delein Nerai I znowu biedna jestem... Nio i jak? Nie no super! Dlaczego wszystkie dziewczyny teraz taki fryz maja? razz moda korumpuje i upodobnia stressed sweatdrop xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 12:18 pm
Cirilla Nerai Delisa, Cirilla wasze tez super xp xd Muahahahahahahhahaha! to sie nazywa koalicja twisted hehe, nio nie? blaugh twisted Buuuu... ale teraz mam tylko 45 g crying crying crying a jeszcze mi buty potrzebne X.x
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 12:18 pm
musze juz leciec sad sad sad papatki (przyjde jutro ^^)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 12:19 pm
Delisa Sayokun Nerai Dobra ludzie trzymajcie kciuki! Turlam sie fryz zmienić mad p świetny fryz xd eek super fajowsko wygladasz say blaugh whee whee ^^ xd dzięki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|