|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 2:59 am
Kiray Twisted_Exile Kiray Twisted_Exile ehhhhh a ty masz dopiero o ile pamietam 20%==" kupilam sobie bo Ty ani nikt mi nie dajecie a ja kcie kfiatuszki crying crying crying crying crying mrgreen twisted tez mnie to troszke wkurza...a jeszcze dzisiaj musze sie na kolosa uczyc: to moze cos Ci dam 3nodding do nauki leniu jeden mrgreen nie kcie tego bo mam juz taka ja kcie bukiet xd xd xd xd xd xd rofl mrgreen twisted wink za raz pojde...najpierw chce sie dowiedziec jak najwiecej o Ragnaroku mrgreen gardzisz moim prezentem...nie dostaniesz odemnie bukietu nie gardze tylko nie chce wymuszonych kfiatow wink a co teraz w ragnaroka bedziesz pogrywac zamiast robic referat mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 3:01 am
Twisted_Exile nie gardze tylko nie chce wymuszonych kfiatow wink a co teraz w ragnaroka bedziesz pogrywac zamiast robic referat mrgreen twisted xp ciii...to jest mozliwe ale co zrobic...robienie referatu jest nudne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 3:03 am
Kiray Twisted_Exile nie gardze tylko nie chce wymuszonych kfiatow wink a co teraz w ragnaroka bedziesz pogrywac zamiast robic referat mrgreen twisted xp ciii...to jest mozliwe ale co zrobic...robienie referatu jest nudne ale konieczne no chyba ze kcesz blizej poznac kolezanki z mlodszego rocznika za rok xd mrgreen rofl twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 3:06 am
Twisted_Exile Kiray Twisted_Exile nie gardze tylko nie chce wymuszonych kfiatow wink a co teraz w ragnaroka bedziesz pogrywac zamiast robic referat mrgreen twisted xp ciii...to jest mozliwe ale co zrobic...robienie referatu jest nudne ale konieczne no chyba ze kcesz blizej poznac kolezanki z mlodszego rocznika za rok xd mrgreen rofl twisted kto wie...moze beda fajniejsze od tych co teraz mam pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 3:07 am
Kiray Twisted_Exile Kiray Twisted_Exile nie gardze tylko nie chce wymuszonych kfiatow wink a co teraz w ragnaroka bedziesz pogrywac zamiast robic referat mrgreen twisted xp ciii...to jest mozliwe ale co zrobic...robienie referatu jest nudne ale konieczne no chyba ze kcesz blizej poznac kolezanki z mlodszego rocznika za rok xd mrgreen rofl twisted kto wie...moze beda fajniejsze od tych co teraz mam pirate a co masz przeciw tym co masz u siebie? eek twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 3:11 am
Twisted_Exile a co masz przeciw tym co masz u siebie? eek twisted no niektore to takie dziwne sa... i zadna nie chciala isc na imprezy ktore robilismy aby sie zintegrowac... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 3:12 am
Kiray Twisted_Exile a co masz przeciw tym co masz u siebie? eek twisted no niektore to takie dziwne sa... i zadna nie chciala isc na imprezy ktore robilismy aby sie zintegrowac... mrgreen mrgreen no wiesz nie wszystkie dziewczyny lubia pojsc na impreze by sie nachlac mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 3:19 am
Twisted_Exile Kiray Twisted_Exile a co masz przeciw tym co masz u siebie? eek twisted no niektore to takie dziwne sa... i zadna nie chciala isc na imprezy ktore robilismy aby sie zintegrowac... mrgreen mrgreen no wiesz nie wszystkie dziewczyny lubia pojsc na impreze by sie nachlac mrgreen twisted teraz to mnie urazilas...odrazu nachlac...przeciez my tez nie chcielismy sie tam nachlac pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 3:21 am
Kiray Twisted_Exile Kiray Twisted_Exile a co masz przeciw tym co masz u siebie? eek twisted no niektore to takie dziwne sa... i zadna nie chciala isc na imprezy ktore robilismy aby sie zintegrowac... mrgreen mrgreen no wiesz nie wszystkie dziewczyny lubia pojsc na impreze by sie nachlac mrgreen twisted teraz to mnie urazilas...odrazu nachlac...przeciez my tez nie chcielismy sie tam nachlac pirate cool tia....*puci puci* no dobrze i "zintegrowac" mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 3:25 am
Twisted_Exile cool tia....*puci puci* no dobrze i "zintegrowac" mrgreen twisted wlasnie zintegrowac...naprzyklad za drugim razem integrowalismy sie z sggw mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 3:27 am
Kiray Twisted_Exile cool tia....*puci puci* no dobrze i "zintegrowac" mrgreen twisted wlasnie zintegrowac...naprzyklad za drugim razem integrowalismy sie z sggw mrgreen i znowu nie zaprosiles crying xd a co misiek robisz w sylwka mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 3:30 am
Twisted_Exile Kiray Twisted_Exile cool tia....*puci puci* no dobrze i "zintegrowac" mrgreen twisted wlasnie zintegrowac...naprzyklad za drugim razem integrowalismy sie z sggw mrgreen i znowu nie zaprosiles crying xd a co misiek robisz w sylwka mrgreen twisted nie mam pojecia... mam nadzieje ze sie spije cool ...ale gdzie i z kim to jeszcze do ustalenia... najlepiej by bylo jak bym sie spotkal z przyjaciolmi z licka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 3:32 am
Kiray Twisted_Exile Kiray Twisted_Exile cool tia....*puci puci* no dobrze i "zintegrowac" mrgreen twisted wlasnie zintegrowac...naprzyklad za drugim razem integrowalismy sie z sggw mrgreen i znowu nie zaprosiles crying xd a co misiek robisz w sylwka mrgreen twisted nie mam pojecia... mam nadzieje ze sie spije cool ...ale gdzie i z kim to jeszcze do ustalenia... najlepiej by bylo jak bym sie spotkal z przyjaciolmi z licka crying wlasnie jestem meczona ze mam zrobic referat z psychologi a mi sie nie kce crying a ja w lozeczku spedze sylwestra(znaczy przespie go) whee whee whee mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 3:36 am
Twisted_Exile crying wlasnie jestem meczona ze mam zrobic referat z psychologi a mi sie nie kce crying a ja w lozeczku spedze sylwestra(znaczy przespie go) whee whee whee mrgreen twisted widzisz Ty tez masz co robic ale tego nie robisz dobrze ze dodalas ze go przespisz bo jeszcze by sobie ktos pomyslal... redface a czemu to odrazu chcesz isc spac?...raz jak nei mialem gdzie isc to kupilem sobie z braciakiem troche( mrgreen ) browarow i calkiem przyjemnie spedzilismy wieczor
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2005 3:39 am
Kiray Twisted_Exile crying wlasnie jestem meczona ze mam zrobic referat z psychologi a mi sie nie kce crying a ja w lozeczku spedze sylwestra(znaczy przespie go) whee whee whee mrgreen twisted widzisz Ty tez masz co robic ale tego nie robisz dobrze ze dodalas ze go przespisz bo jeszcze by sobie ktos pomyslal... redface a czemu to odrazu chcesz isc spac?...raz jak nei mialem gdzie isc to kupilem sobie z braciakiem troche( mrgreen ) browarow i calkiem przyjemnie spedzilismy wieczor crying ale ja nie mam z kim spedzic go wiec przespie whee mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|