|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 11:15 am
Sei chan Sayokun hallowen zaczyna się o 3 w nocy xp 12am GST to będzie ......hmmm jak teraz mam 8pm w gst jest 10pm ..... poprawka eek o 9 pm eek (sei w linku pod obecnym czasem masz przelicznik)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 11:16 am
Sayokun Sei chan Sayokun hallowen zaczyna się o 3 w nocy xp 12am GST to będzie ......hmmm jak teraz mam 8pm w gst jest 10pm ..... poprawka eek o 9 pm eek (sei w linku pod obecnym czasem masz przelicznik) Lukam w przelicznik co podali w anaucment i pisze że o 9am. naszego czasu sie zacznie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 11:17 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 11:17 am
Sayokun Sei chan Sayokun hallowen zaczyna się o 3 w nocy xp 12am GST to będzie ......hmmm jak teraz mam 8pm w gst jest 10pm ..... poprawka eek o 9 pm eek (sei w linku pod obecnym czasem masz przelicznik) jejku... ciekawe czy mi meine Mutti pozwoli siedzieć przy kompie sweatdrop musi... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 11:20 am
Katka1989 Sayokun Sei chan Sayokun hallowen zaczyna się o 3 w nocy xp 12am GST to będzie ......hmmm jak teraz mam 8pm w gst jest 10pm ..... poprawka eek o 9 pm eek (sei w linku pod obecnym czasem masz przelicznik) jejku... ciekawe czy mi meine Mutti pozwoli siedzieć przy kompie sweatdrop musi... stare ale o 9:00 jutro crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 11:20 am
Sei chan Sayokun Sei chan Sayokun hallowen zaczyna siÄ™ o 3 w nocy xp 12am GST to bÄ™dzie ......hmmm jak teraz mam 8pm w gst jest 10pm ..... poprawka eek o 9 pm eek (sei w linku pod obecnym czasem masz przelicznik) Lukam w przelicznik co podali w anaucment i pisze że o 9am. naszego czasu sie zacznie mają błąd... zamiast am powinno byc pm... gdyby się sugerowac tym co piszą to by winikało, że mamy teraz 8 rano sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 11:21 am
9 rano hmmm bede już po zakupach i brata chyba się uda wywalić z kompa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 11:22 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 11:23 am
Katka1989 Sei chan Sayokun Sei chan Sayokun hallowen zaczyna siÄ™ o 3 w nocy xp 12am GST to bÄ™dzie ......hmmm jak teraz mam 8pm w gst jest 10pm ..... poprawka eek o 9 pm eek (sei w linku pod obecnym czasem masz przelicznik) Lukam w przelicznik co podali w anaucment i pisze że o 9am. naszego czasu sie zacznie mają błąd... zamiast am powinno byc pm... gdyby się sugerowac tym co piszą to by winikało, że mamy teraz 8 rano sweatdrop jest dobrze blaugh są 2x 12 am jeden o 9pm naszego czasu jeden o 9am naszego czasu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 11:24 am
Katka1989 Sei chan 9 rano hmmm bede już po zakupach i brata chyba się uda wywalić z kompa... o 9 wieczorem! sei zobacz most na poprzedniej stronie stressed Ale ja w przelicznik patrze co na gaia podali i pisze że 12amGST to nasza 9am xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 11:25 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 11:25 am
Sayokun Katka1989 Sei chan Sayokun Sei chan Sayokun hallowen zaczyna siÄ™ o 3 w nocy xp 12am GST to bÄ™dzie ......hmmm jak teraz mam 8pm w gst jest 10pm ..... poprawka eek o 9 pm eek (sei w linku pod obecnym czasem masz przelicznik) Lukam w przelicznik co podali w anaucment i pisze że o 9am. naszego czasu sie zacznie mają błąd... zamiast am powinno byc pm... gdyby się sugerowac tym co piszą to by winikało, że mamy teraz 8 rano sweatdrop jest dobrze blaugh są 2x 12 am jeden o 9pm naszego czasu jeden o 9am naszego czasu rzeczywiście... bez sensu? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 11:26 am
czyli rano? dupa... będę w domu dopiero koło południa... stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 11:27 am
ile ja jeszcze mam tak na nim wisieć stare ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 11:27 am
Katka1989 czyli rano? dupa... będę w domu dopiero koło południa... stressed Ja będę musiała brata ubłągac by mi dał siąść do kompa, bo przy laptopie nie bedzie chciało mi się siedzieć xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|