|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 10:49 am
Delein Nerai Delein Kupuje taki specjalny papier, na nim coś drukuje i prasuje...ale to ostatnio kiepsko mi idzie == tajniakie 3nodding Hehe...zawsze sie boje ze cos spieprze V.v Avsko Serafin. O.o ... nio ale Ty juz pewnie jesteś profesjonalistka whee Witaj Serafin... nie chyba jej nie było
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 10:50 am
Nerai Delein Nerai Delein Kupuje taki specjalny papier, na nim coś drukuje i prasuje...ale to ostatnio kiepsko mi idzie == tajniakie 3nodding Hehe...zawsze sie boje ze cos spieprze V.v Avsko Serafin. O.o ... nio ale Ty juz pewnie jesteś profesjonalistka whee Witaj Serafin... nie chyba jej nie było Szczerze to od dawna nie robilam zadnych wprasowanek XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 10:50 am
Nerai Lethiel Nerai Lethiel cio ?? O.o .... kto ?? .... za co ?? !! gonk xd Oj nio bo ucichłaś... sweatdrop i .... i ... w og.. sweatdrop myślałam ze Żukozojd Cie porwał.... albo co gorsza.. eek Kap..... KAPUSTARŻ gonk gonk ... kapustarż !!!!! gonk xd buuuuuuuuuuuuuuuu... only not.... KAPUSTARŻ eek the power of kapustaRŻ & Żukozojd eek ..... x500
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 10:51 am
uwaga prosze abywszystc weszli na chwile na glowna strone gg tam jest napisane co i jak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 10:51 am
Sayo gdzie sie Lethiel szlaja? eek Może Ty coś wiesz? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 10:53 am
Nerai Sayo gdzie sie Lethiel szlaja? eek Może Ty coś wiesz? wink doskonale wiem 3nodding ale nie powiem twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 10:54 am
Lethiel Nerai Lethiel gonk ... kapustarż !!!!! gonk xd buuuuuuuuuuuuuuuu... only not.... KAPUSTARŻ eek the power of kapustaRŻ & Żukozojd eek ..... x500AŚ powolniaku co Ty tam majstrujesz mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 10:54 am
.. Sayokun Nerai Sayo gdzie sie Lethiel szlaja? eek Może Ty coś wiesz? wink doskonale wiem 3nodding ale nie powiem twisted pepe ?? ... O.o ... o co wam chodzi sad ... przeciesh siem nigdzie nie szlajam crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 10:55 am
Nerai Lethiel Nerai Lethiel gonk ... kapustarż !!!!! gonk xd buuuuuuuuuuuuuuuu... only not.... KAPUSTARŻ eek the power of kapustaRŻ & Żukozojd eek ..... x500AŚ powolniaku co Ty tam majstrujesz mrgreen pepe ?? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 10:56 am
Delein Nerai O.o ... nio ale Ty juz pewnie jesteś profesjonalistka whee Witaj Serafin... nie chyba jej nie było Szczerze to od dawna nie robilam zadnych wprasowanek XD Ale i tak jesteś lepsza ode mnie bo ja nie robiłam nigdy ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 10:56 am
4laugh whee pink link !!!!! whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 10:57 am
to dobrze bo oznacza to że pewnie jeszcze wejdzie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 10:58 am
Sayokun Nerai Sayo gdzie sie Lethiel szlaja? eek Może Ty coś wiesz? wink doskonale wiem 3nodding ale nie powiem twisted och powiedz mi powiedz! Swiat musi poznać te tajemnice xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 10:59 am
Lethiel 4laugh whee pink link !!!!! whee 4laugh to nie fair ja też chce crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 11:00 am
Nerai Lethiel 4laugh whee pink link !!!!! whee 4laugh to nie fair ja też chce crying crying crying hihihi whee blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|