|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 8:33 am
Lethiel buuuuuuuu...... crying crying crying .. ojciec zastawil poolapke na myszki wczoraj.. i wlasnie sie jedna zlapala crying crying crying .. biedactwo !!!!! sad crying crying gonk 'przytula' sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 8:34 am
Sayokun Lethiel buuuuuuuu...... crying crying crying .. ojciec zastawil poolapke na myszki wczoraj.. i wlasnie sie jedna zlapala crying crying crying .. biedactwo !!!!! sad crying crying gonk 'przytula' sad crying *wtoola siem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nerai Czarny Nerai Sei chan Nerai O ile komuś cos za to dochodzi stare Nyu?? Mnie dochodzi za bumpanie 1g... jak dobrze pójdzie crying To chyba tak jak wszystkim. Taka jest skala na gai za bumpy. A im wiecej bumpujesz w krótszym czasie, tym mniej kasy dostajesz. Mniej niz jeden już sie nie da xp Mozna dostawać zero. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 8:35 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 8:36 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 8:39 am
Lethiel Nerai Sayokun Lethiel buuuuuuuu...... crying crying crying .. ojciec zastawil poolapke na myszki wczoraj.. i wlasnie sie jedna zlapala crying crying crying .. biedactwo !!!!! sad crying crying gonk 'przytula' sad Ech nio ale co zrobić już jej sie życia nie wr sad ... biedna.. Nio a co ja miałam powiedzieć, jak zdechła mi myszka, którą pół godziny zdejmowałam z kaktusa crying crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 8:40 am
Nerai Czarny Nerai Czarny Nerai Mnie dochodzi za bumpanie 1g... jak dobrze pójdzie crying To chyba tak jak wszystkim. Taka jest skala na gai za bumpy. A im wiecej bumpujesz w krótszym czasie, tym mniej kasy dostajesz. Mniej niz jeden już sie nie da xp Mozna dostawać zero. xp Nio a o czym ja m�wie wink Stwierdziłaś, że nie można dostawać mniej, niż jednego golda, a ja stwierdziłem, że można dostawać zero, a zero, to, jeśli dobrze pamiętam, mniej niż jeden. Więc o coci właściwie chodzi?? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 8:40 am
Nerai Nio a co ja miałam powiedzieć, jak zdechła mi myszka, którą pół godziny zdejmowałam z kaktusa crying crying crying crying crying gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 8:41 am
Lethiel Nerai Sayokun Lethiel buuuuuuuu...... crying crying crying .. ojciec zastawil poolapke na myszki wczoraj.. i wlasnie sie jedna zlapala crying crying crying .. biedactwo !!!!! sad crying crying gonk 'przytula' sad Ech nio ale co zrobić już jej sie życia nie wr sad ... biedna.. będziesz mogła w nocy pogadać z mysim duszkiem xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 8:41 am
*Rzuca w Czarnego fotelem*Może byś luknął do mojego questa wreszcie bo mi się nie chce pytania powtarazać scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 8:43 am
Sei chan *Rzuca w Czarnego fotelem*Może byś luknął do mojego questa wreszcie bo mi się nie chce pytania powtarazać scream Hura! Mam fotel! A tak serio to sorki, nie zwróciłem uwagi redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 8:44 am
lol.. ech... dosyc tego.. sad
oto mooj tajniacki strooj.. moosialam sobie goore czymś zastąpić blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 8:44 am
Wy tu o myszkach gupich gadacie, a ja jak psa we wtorek mi uspili to chyba powinnam się załamać sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 8:45 am
Czarny Nerai Czarny Nerai Mniej niz jeden już sie nie da xp Mozna dostawać zero. xp Nio a o czym ja m�wie wink Stwierdziłaś, że nie można dostawać mniej, niż jednego golda, a ja stwierdziłem, że można dostawać zero, a zero, to, jeśli dobrze pamiętam, mniej niż jeden. Więc o coci właściwie chodzi?? sweatdrop Chodziło mi o to ze jak Ci 1 nie dojdzie to nic na tym bumpie nie zyskujesz... A to ze zero jest mniejsze niż jeden to chyba oczywiste stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|