|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 1:58 pm
Delein Geralt_Bialy_Wilk Aque O tak, jak wy dwaj jesteście, to nie może być, robimy impreze, mamy 2 chłopaków na stanie, to nie może przejść płazem razz Poprawka: 3 biggrin ta... ale ktoś mówił, że deficyt facetów jest ;] no to ja mówiłam ^^ no właśnie... razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 1:59 pm
Wybaczcie, mój błąd smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 1:59 pm
Aque Geralt_Bialy_Wilk Aque O tak, jak wy dwaj jesteście, to nie może być, robimy impreze, mamy 2 chłopaków na stanie, to nie może przejść płazem razz Poprawka: 3 biggrin ta... ale ktoś mówił, że deficyt facetów jest ;] Średnio w kraju na 1 faceta przypadają 3 dziewczyny xP a skąd Ty takie informacje bierzesz? razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 2:00 pm
Geralt_Bialy_Wilk Aque Geralt_Bialy_Wilk Aque O tak, jak wy dwaj jesteście, to nie może być, robimy impreze, mamy 2 chłopaków na stanie, to nie może przejść płazem razz Poprawka: 3 biggrin ta... ale ktoś mówił, że deficyt facetów jest ;] Średnio w kraju na 1 faceta przypadają 3 dziewczyny xP a skąd Ty takie informacje bierzesz? razz Moja słodka tajemnica blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 2:01 pm
Aque Geralt_Bialy_Wilk Aque O tak, jak wy dwaj jesteście, to nie może być, robimy impreze, mamy 2 chłopaków na stanie, to nie może przejść płazem razz Poprawka: 3 biggrin ta... ale ktoś mówił, że deficyt facetów jest ;] Średnio w kraju na 1 faceta przypadają 3 dziewczyny xP No chyba nie w polsce W klasie bede (bo ide do liceum) mial 5 dziewczyn na 27 chlopakow gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 2:01 pm
Aque Geralt_Bialy_Wilk Aque O tak, jak wy dwaj jesteście, to nie może być, robimy impreze, mamy 2 chłopaków na stanie, to nie może przejść płazem razz Poprawka: 3 biggrin ta... ale ktoś mówił, że deficyt facetów jest ;] Średnio w kraju na 1 faceta przypadają 3 dziewczyny xP 3 dziewczyny na jednego chłopa my to mamy dobrze blaugh (ale dlaczego ja mam w klasie 24 chłopaków i 6 dziewczyn crying crying crying )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 2:02 pm
Aque Geralt_Bialy_Wilk Aque Geralt_Bialy_Wilk Aque O tak, jak wy dwaj jesteście, to nie może być, robimy impreze, mamy 2 chłopaków na stanie, to nie może przejść płazem razz Poprawka: 3 biggrin ta... ale ktoś mówił, że deficyt facetów jest ;] Średnio w kraju na 1 faceta przypadają 3 dziewczyny xP a skąd Ty takie informacje bierzesz? razz Moja słodka tajemnica blaugh eh... i nie podzielisz sie z nami tym? razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 2:03 pm
Dabster Aque Geralt_Bialy_Wilk Aque O tak, jak wy dwaj jesteście, to nie może być, robimy impreze, mamy 2 chłopaków na stanie, to nie może przejść płazem razz Poprawka: 3 biggrin ta... ale ktoś mówił, że deficyt facetów jest ;] Średnio w kraju na 1 faceta przypadają 3 dziewczyny xP No chyba nie w polsce W klasie bede (bo ide do liceum) mial 5 dziewczyn na 27 chlopakow gonk Oj biedak...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tya, wy może tak, ale mi sie nie uśmiecha mienie 2 konkurentek xP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Dabster Aque Geralt_Bialy_Wilk Aque O tak, jak wy dwaj jesteście, to nie może być, robimy impreze, mamy 2 chłopaków na stanie, to nie może przejść płazem razz Poprawka: 3 biggrin ta... ale ktoś mówił, że deficyt facetów jest ;] Średnio w kraju na 1 faceta przypadają 3 dziewczyny xP No chyba nie w polsce W klasie bede (bo ide do liceum) mial 5 dziewczyn na 27 chlopakow gonk hmm, a w mojej nowej klasie bedzie 25 dziewczyn i 5 facetow blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 2:04 pm
Geralt_Bialy_Wilk Aque a skąd Ty takie informacje bierzesz? razz Moja słodka tajemnica blaugh eh... i nie podzielisz sie z nami tym? razz A po co ci? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Aque Geralt_Bialy_Wilk Aque O tak, jak wy dwaj jesteście, to nie może być, robimy impreze, mamy 2 chłopaków na stanie, to nie może przejść płazem razz Poprawka: 3 biggrin ta... ale ktoś mówił, że deficyt facetów jest ;] Średnio w kraju na 1 faceta przypadają 3 dziewczyny xP 3 dziewczyny na jednego chłopa my to mamy dobrze blaugh (ale dlaczego ja mam w klasie 24 chłopaków i 6 dziewczyn crying crying crying ) tej to mamy podobnie czyzbys chodzil do marcinka wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
no i Eurina ograbila mnie z moich goldow mimo ze dostala pod rzad skrzyneczke i prezent xp No ale co bede siostrze zalowac sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 2:05 pm
Dabster Sayokun Aque Geralt_Bialy_Wilk Aque O tak, jak wy dwaj jesteście, to nie może być, robimy impreze, mamy 2 chłopaków na stanie, to nie może przejść płazem razz Poprawka: 3 biggrin ta... ale ktoś mówił, że deficyt facetów jest ;] Średnio w kraju na 1 faceta przypadają 3 dziewczyny xP 3 dziewczyny na jednego chłopa my to mamy dobrze blaugh (ale dlaczego ja mam w klasie 24 chłopaków i 6 dziewczyn crying crying crying ) tej to mamy podobnie czyzbys chodzil do marcinka wink ty też blaugh blaugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 2:05 pm
kingus Dabster Aque Geralt_Bialy_Wilk Aque O tak, jak wy dwaj jesteście, to nie może być, robimy impreze, mamy 2 chłopaków na stanie, to nie może przejść płazem razz Poprawka: 3 biggrin ta... ale ktoś mówił, że deficyt facetów jest ;] Średnio w kraju na 1 faceta przypadają 3 dziewczyny xP No chyba nie w polsce W klasie bede (bo ide do liceum) mial 5 dziewczyn na 27 chlopakow gonk hmm, a w mojej nowej klasie bedzie 25 dziewczyn i 5 facetow blaugh To w tej klasie bym chcial sie znalesc blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|