|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 08, 2012 5:05 am
Gabessz Malreni LUSTA LUSTA LUSTAÜdvözlünk Summer Springs-ben!
~Itt minden kurva drága!~ Az még hagyján, de amikor küldetésben azt adja, hogy vegyem meg azt, meg azt meg amazt, és cashben 200 fölött az ára, goldban meg 150k és a quest reward meg 10 cash és 500 gold akkor kezd egy kicsit elmenni a kedvem a játéktól >.> Én most azon akadtam ki, hogy az öreg faszi felsorol 3 itemet amit meg kell vennünk de darabja 77,000 gold. Ezek hülyék?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 08, 2012 6:04 am
Gabessz Malreni LUSTA LUSTA LUSTAÜdvözlünk Summer Springs-ben!
~Itt minden kurva drága!~ Az még hagyján, de amikor küldetésben azt adja, hogy vegyem meg azt, meg azt meg amazt, és cashben 200 fölött az ára, goldban meg 150k és a quest reward meg 10 cash és 500 gold akkor kezd egy kicsit elmenni a kedvem a játéktól >.> Tudom melyikre gondolsz. Én is annál járok és azt hittem agyvérzést kapok, mikor megláttam mit kér a vén fasz, akit én csak Uncle ******** hívok...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 08, 2012 6:04 am
Hime_Yura Gabessz Malreni LUSTA LUSTA LUSTAÜdvözlünk Summer Springs-ben!
~Itt minden kurva drága!~ Az még hagyján, de amikor küldetésben azt adja, hogy vegyem meg azt, meg azt meg amazt, és cashben 200 fölött az ára, goldban meg 150k és a quest reward meg 10 cash és 500 gold akkor kezd egy kicsit elmenni a kedvem a játéktól >.> Én most azon akadtam ki, hogy az öreg faszi felsorol 3 itemet amit meg kell vennünk de darabja 77,000 gold. Ezek hülyék?! Arról van szól.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 08, 2012 12:29 pm
Na akkor még jó, hogy nem kezdtem bele ebbe a Summer Springs-be. Ahogy látom, nem éri meg.
Azóta ma ismét engedett a cash fa és adott megint 2 cash-t. Szóval bejött a tippem és megtapasztaltam, hogy kb. 3-4 naponta engedi. Nem tudom, hogy minden nap kéne-e neki, vagy hiba. Hisz mikor nem lehet és próbálom, folyton azt írta, írja hogy holnap próbálkozzak.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 08, 2012 12:43 pm
Malreni Gabessz Malreni LUSTA LUSTA LUSTAÜdvözlünk Summer Springs-ben!
~Itt minden kurva drága!~ Az még hagyján, de amikor küldetésben azt adja, hogy vegyem meg azt, meg azt meg amazt, és cashben 200 fölött az ára, goldban meg 150k és a quest reward meg 10 cash és 500 gold akkor kezd egy kicsit elmenni a kedvem a játéktól >.> Tudom melyikre gondolsz. Én is annál járok és azt hittem agyvérzést kapok, mikor megláttam mit kér a vén fasz, akit én csak Uncle ******** hívok... És az a bajom, hogy csak cahsből érdemes terjeszkedni, de azt csak küldetésekért kapunk. A kövi már 150 lesz é nem tudom honnan lesz meg. Annyi goldot meg nagyon sokáig tartana összeszednem ><
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 08, 2012 2:29 pm
Gabessz Malreni Gabessz Malreni LUSTA LUSTA LUSTAÜdvözlünk Summer Springs-ben!
~Itt minden kurva drága!~ Az még hagyján, de amikor küldetésben azt adja, hogy vegyem meg azt, meg azt meg amazt, és cashben 200 fölött az ára, goldban meg 150k és a quest reward meg 10 cash és 500 gold akkor kezd egy kicsit elmenni a kedvem a játéktól >.> Tudom melyikre gondolsz. Én is annál járok és azt hittem agyvérzést kapok, mikor megláttam mit kér a vén fasz, akit én csak Uncle ******** hívok... És az a bajom, hogy csak cahsből érdemes terjeszkedni, de azt csak küldetésekért kapunk. A kövi már 150 lesz é nem tudom honnan lesz meg. Annyi goldot meg nagyon sokáig tartana összeszednem >< Háát nekem jobban tetszik mint a farmville biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 08, 2012 2:33 pm
Medvelaszlo Háát nekem jobban tetszik mint a farmville biggrin Nekem is, csak idegesít, hogy ilyen drága. Meg az is vicces, hogy 17-esen olyan küldetést kaptam amit csak 18-astól tudok megcsinálni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 09, 2012 7:35 am
Gabessz Medvelaszlo Háát nekem jobban tetszik mint a farmville biggrin Nekem is, csak idegesít, hogy ilyen drága. Meg az is vicces, hogy 17-esen olyan küldetést kaptam amit csak 18-astól tudok megcsinálni. Én is ott tartok! biggrin Meg van egy másik küldi is, amiben 2 virágágyat kell venni, amik csupán 154.500 G-ba kerülnek, vagy ha van elég cash-od, megveheted 240-ért, de ez nem minden, mert kell venni egy másik cuccot is, ami csupán 15.900 G-ba kerül... hihetetlen... biggrin biggrin De legalább közben gyűjtök egy kis pénzt Gaia-ra is! ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 09, 2012 2:18 pm
Gabessz Medvelaszlo Háát nekem jobban tetszik mint a farmville biggrin Nekem is, csak idegesít, hogy ilyen drága. Meg az is vicces, hogy 17-esen olyan küldetést kaptam amit csak 18-astól tudok megcsinálni. Lassan utolérlek titeket. biggrin Amúgy nekem nem gáz annyira termelek eladok és rengeteg pénzem lesz biggrin Csak ügyesen srácok biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 12, 2012 12:01 am
Látom, annak ellenére, hogy szinte nem éri meg, néhányan belemerültetek. Persze nem baj, ti tudjátok.
Az egyik új announcement-ben érdekes ez, hogy lesz valami új Flash-es játék a Gaia-n, amihez nem kell Facebook. Ahogy néztem stratégiai lesz elsősorban és 3D-s. Olyasmi lesz, mint valami Monster galaxy, Spore keverék és állítólag a béta tesztelések után lehet majd vele plusz gold-ot is keresni. Amolyan 2. zOMGszerű lesz talán, vagy ilyesmi, nem tudom pontosan. Egy Ask the admin fórumon belül van néhány rövid videó néhány 3D-s sárkányról, meg egyéb lényekről, ezért gondolom, hogy 3D-s lesz és ezért olyan, mint egy amolyan Monster galaxy és Spore keveréke. Kitöltöttem az announcement-ben linkelt béta jelentkezést is, kis esély csak van rá, hogy hátha bevesznek béta tesztelőnek. Kíváncsi leszek, nyilván nem tragédia, nem leszek magam alatt, ha nem vesznek be, de azért próbálkozni és reménykedni szabad.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 12, 2012 1:43 pm
Basszus gyerekek... kaptam egy ilyet DC-ből. O_________o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 12, 2012 1:48 pm
Molylepke Basszus gyerekek... kaptam egy ilyet DC-ből. O_________o Ekkora mázlit! D:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 18, 2012 5:50 am
Az Timmy Molylepke Basszus gyerekek... kaptam egy ilyet DC-ből. O_________o Ekkora mázlit! D:Az még nagyobb mázli, hogy sikerült is eladnom 1,4 m-ért... O_________o Pedig pont tegnap beszéltük Attilával, hogy ezt talán még 1m-ért se viszik majd el... xd Mindenesetre vicces volt néhány napra népszerűnek lenni... Sorban jöttek az üzenetek, hogy megvegyék, elcseréljék stb... A kedvencem, aki 250k-t kínált érte. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 18, 2012 6:12 am
Akkor minden kedves Summer Springs rajongónak most letöröm a kedvét. A játékot nem lehet végigvinni anélkül, hogy ne vennél valódi pénzért Cash-t! A házat csak 500 Cash fejében fejlesztheted ötös szintűre! A 32*32 területet is csak több száz Cash-ért veheted meg. Magyarul: a nemfizető játékosok le vannak korlátozva egy bizonyos szintre és területre.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|