|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 8:18 am
Czarny Nerai Czarny Lethiel Czarny *wygląda zza framugi* Witam wszystkich! Co sie dzieje? *turl turl turl* Witaj Czarny *turl turl* O, moge sie przylaczyc do turlania? *nie czeka na odpowiedz* *turl turl turl* yay !! wiecej turlaczy 4laugh *turlu turlu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 8:19 am
Sei chan Nerai Be opimist! nie może nagle kosztować 500 milionów ninja Łatwo ci m�wić sad Chyba wszyscy mamy jakieś marzenie poza zasiągiem naszych goldów. Ja w każdym razie staram się pomagać bumpami - zawsze to coś...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 8:19 am
Czarny Lethiel Czarny *wygląda zza framugi* Witam wszystkich! Co sie dzieje? *turl turl turl* Witaj Czarny *turl turl* O, moge sie przylaczyc do turlania? *nie czeka na odpowiedz* *turl turl turl* I prawidłowo xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 8:20 am
Czarny Sei chan Nerai Be opimist! nie może nagle kosztować 500 milionów ninja Łatwo ci m�wić sad Chyba wszyscy mamy jakieś marzenie poza zasiągiem naszych goldów. Ja w każdym razie staram się pomagać bumpami - zawsze to coś... Nyo bumpy duzo pomagają 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 8:22 am
Sei chan Czarny Chyba wszyscy mamy jakieś marzenie poza zasiągiem naszych goldów. Ja w każdym razie staram się pomagać bumpami - zawsze to coś... Nyo bumpy duzo pomagają 3nodding O ile komuś cos za to dochodzi stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 8:25 am
Nerai Sei chan Czarny Chyba wszyscy mamy jakieś marzenie poza zasiągiem naszych goldów. Ja w każdym razie staram się pomagać bumpami - zawsze to coś... Nyo bumpy duzo pomagają 3nodding O ile komuś cos za to dochodzi stare Nyu??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 8:27 am
Sei chan Nerai Sei chan Czarny Chyba wszyscy mamy jakieś marzenie poza zasiągiem naszych goldów. Ja w każdym razie staram się pomagać bumpami - zawsze to coś... Nyo bumpy duzo pomagają 3nodding O ile komuś cos za to dochodzi stare Nyu?? Mnie dochodzi za bumpanie 1g... jak dobrze pójdzie crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 8:27 am
Nerai Mnie dochodzi za bumpanie 1g... jak dobrze pójdzie crying Aha surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 8:28 am
buuuuuuuu...... crying crying crying .. ojciec zastawil poolapke na myszki wczoraj.. i wlasnie sie jedna zlapala crying crying crying .. biedactwo !!!!! sad crying crying gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 8:29 am
Lethiel buuuuuuuu...... crying crying crying .. ojciec zastawil poolapke na myszki wczoraj.. i wlasnie sie jedna zlapala crying crying crying .. biedactwo !!!!! sad crying crying gonk Nyu eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 8:30 am
Nerai Sei chan Nerai Sei chan Czarny Chyba wszyscy mamy jakieś marzenie poza zasiągiem naszych goldów. Ja w każdym razie staram się pomagać bumpami - zawsze to coś... Nyo bumpy duzo pomagają 3nodding O ile komuś cos za to dochodzi stare Nyu?? Mnie dochodzi za bumpanie 1g... jak dobrze pójdzie crying To chyba tak jak wszystkim. Taka jest skala na gai za bumpy. A im wiecej bumpujesz w krótszym czasie, tym mniej kasy dostajesz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Lethiel buuuuuuuu...... crying crying crying .. ojciec zastawil poolapke na myszki wczoraj.. i wlasnie sie jedna zlapala crying crying crying .. biedactwo !!!!! sad crying crying gonk Nyu eek moowilam mu zeby tego nie robil sad sad crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Lethiel buuuuuuuu...... crying crying crying .. ojciec zastawil poolapke na myszki wczoraj.. i wlasnie sie jedna zlapala crying crying crying .. biedactwo !!!!! sad crying crying gonk Nyu eek Nyu x500 eek eek eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 8:31 am
Carny zajrzyj do mojego questa strona 61 bo mi się pytania nie chce powtarzać xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 8:32 am
Czarny Nerai Sei chan Nerai O ile komuś cos za to dochodzi stare Nyu?? Mnie dochodzi za bumpanie 1g... jak dobrze pójdzie crying To chyba tak jak wszystkim. Taka jest skala na gai za bumpy. A im wiecej bumpujesz w krótszym czasie, tym mniej kasy dostajesz. Mniej niz jeden już sie nie da xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|