|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 8:06 am
Nerai Sei chan *Siada na foteliku*Brakuje mi jeszcze 75k do angelic scarf sad A nikt nie sprzeda mi go za 35k sad Uda Cie sie nie martw sie wieshymy w ciebie !!!! *przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 8:07 am
Lethiel Nerai Sei chan *Siada na foteliku*Brakuje mi jeszcze 75k do angelic scarf sad A nikt nie sprzeda mi go za 35k sad Uda Cie sie nie martw sie wieshymy w ciebie !!!! *przytulas* Wierzyć można, ale jak cena scarfika nadal będzie rosnąć to nigdy go nie kupię sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 8:07 am
*wygląda zza framugi* Witam wszystkich! Co sie dzieje?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 8:09 am
Kukus Lethiel Kukus *wchodzi z chusteczką w ręku* Isobelle mnie pobił gonk crying przemoc w rodzinie crying moja własna "siostra" mnie bije gonk do czego do doszło by mnie spotkał atak ze strony osobnika "kochającego inaczej" crying crying O.o .... biedny kukusik !!! crying *przytuuuuuuula mocno* za cio cie pobil ??!! .. a wygladal tak przyjaznie.. O.o bo nazwałem jego dupencje "gupiom ciotom" i zagroziłem Isi desantem na jego lodoowkę dzisiejszego wieczora...to mnie wziął i zgongował stare gonk pi.es. witaj, Słońce heart *tulimy tulimy* O.o ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 8:10 am
Kukus Lethiel Kukus *wchodzi z chusteczką w ręku* Isobelle mnie pobił gonk crying przemoc w rodzinie crying moja własna "siostra" mnie bije gonk do czego do doszło by mnie spotkał atak ze strony osobnika "kochającego inaczej" crying crying O.o .... biedny kukusik !!! crying *przytuuuuuuula mocno* za cio cie pobil ??!! .. a wygladal tak przyjaznie.. O.o bo nazwałem jego dupencje "gupiom ciotom" i zagroziłem Isi desantem na jego lodoowkę dzisiejszego wieczora...to mnie wziął i zgongował stare gonk pi.es. witaj, Słońce heart *tulimy tulimy* hmmm... eek Witaj Kukus whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 8:11 am
Czarny *wygląda zza framugi* Witam wszystkich! Co sie dzieje? witaj *przytuuuulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 8:13 am
Sei chan Lethiel Nerai Sei chan *Siada na foteliku*Brakuje mi jeszcze 75k do angelic scarf sad A nikt nie sprzeda mi go za 35k sad Uda Cie sie nie martw sie wieshymy w ciebie !!!! *przytulas* Wierzyć można, ale jak cena scarfika nadal będzie rosnąć to nigdy go nie kupię sad Be opimist! nie może nagle kosztować 500 milionów ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 8:13 am
Lethiel Czarny *wygląda zza framugi* Witam wszystkich! Co sie dzieje? witaj *przytuuuulas* *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 8:15 am
Czarny Lethiel Czarny *wygląda zza framugi* Witam wszystkich! Co sie dzieje? *turl turl turl* Witaj Czarny *turl turl*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Czarny Lethiel Czarny *wygląda zza framugi* Witam wszystkich! Co sie dzieje? witaj *przytuuuulas* *przytula* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 8:17 am
Nerai Czarny Lethiel Czarny *wygląda zza framugi* Witam wszystkich! Co sie dzieje? *turl turl turl* Witaj Czarny *turl turl* O, moge sie przylaczyc do turlania? *nie czeka na odpowiedz* *turl turl turl*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Nerai Be opimist! nie może nagle kosztować 500 milionów ninja Łatwo ci m#263; sad Sei... nie smootaj.. dzasz rade.. ja tesh zbieram na mooj scarfik i siem dozbierać nie moge xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Nerai Be opimist! nie może nagle kosztować 500 milionów ninja Łatwo ci m#263; sad Nie jest łatwo sama też zbieram i już szału dosatje sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|