|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 6:16 am
Lethiel 4laugh witajcie whee nerai.. ladnie to tak do szkoolki nieprzylazić ?? blaugh Witaj biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 6:18 am
Nerai Ja lece papapa wszystkim 3nodding 3maj się
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 6:18 am
dark wampirek Lethiel 4laugh witajcie whee nerai.. ladnie to tak do szkoolki nieprzylazić ?? blaugh Witaj biggrin lol... zamaskowany wampirek O.o .. 4laugh *przytuuuuulas* Katka.. jush przeczytalam 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 6:20 am
Lethiel dark wampirek Lethiel 4laugh witajcie whee nerai.. ladnie to tak do szkoolki nieprzylazić ?? blaugh Witaj biggrin lol... zamaskowany wampirek O.o .. 4laugh *przytuuuuulas* Katka.. jush przeczytalam 3nodding Co za reakcje 4laugh No kupiłam 4 fiolki i zobaczymy czy sie przydadzą wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 6:22 am
dark wampirek Lethiel dark wampirek Lethiel 4laugh witajcie whee nerai.. ladnie to tak do szkoolki nieprzylazić ?? blaugh Witaj biggrin lol... zamaskowany wampirek O.o .. 4laugh *przytuuuuulas* Katka.. jush przeczytalam 3nodding Co za reakcje 4laugh No kupiłam 4 fiolki i zobaczymy czy sie przydadzą wink jak na razie rekord to 72. Jakiś gościu pisał na którymś topiku, że tyle kupił eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 6:23 am
dark wampirek Lethiel dark wampirek Lethiel 4laugh witajcie whee nerai.. ladnie to tak do szkoolki nieprzylazić ?? blaugh Witaj biggrin lol... zamaskowany wampirek O.o .. 4laugh *przytuuuuulas* Katka.. jush przeczytalam 3nodding Co za reakcje 4laugh No kupiłam 4 fiolki i zobaczymy czy sie przydadzą wink lol.. ja mam 5 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 6:25 am
Katka1989 jak na razie rekord to 72. Jakiś gościu pisał na którymś topiku, że tyle kupił eek O.o ... po co mu tyle xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 6:29 am
Lethiel Katka1989 jak na razie rekord to 72. Jakiś gościu pisał na którymś topiku, że tyle kupił eek O.o ... po co mu tyle xd xd mnie nie pytaj... ja mam 8 i się zastanawiam co będę z nimi robić sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 6:29 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 6:30 am
Katka1989 Lethiel Katka1989 jak na razie rekord to 72. Jakiś gościu pisał na którymś topiku, że tyle kupił eek O.o ... po co mu tyle xd xd mnie nie pytaj... ja mam 8 i się zastanawiam co będę z nimi robić sweatdrop Heh ja kupiłam tyle naile mi starczyło po prostu razz No zobaczymy, może się opłaci smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Katka1989 Lethiel Katka1989 jak na razie rekord to 72. Jakiś gościu pisał na którymś topiku, że tyle kupił eek O.o ... po co mu tyle xd xd mnie nie pytaj... ja mam 8 i się zastanawiam co będę z nimi robić sweatdrop lol.. wiesz moze czemu w sklepie nie wyświetla siem opis niektoorych ciuszkoow ?? ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 6:31 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 6:32 am
4laugh *skacze na niego i przytuuuula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 6:32 am
dark wampirek Katka1989 Lethiel Katka1989 jak na razie rekord to 72. Jakiś gościu pisał na którymś topiku, że tyle kupił eek O.o ... po co mu tyle xd xd mnie nie pytaj... ja mam 8 i się zastanawiam co będę z nimi robić sweatdrop Heh ja kupiłam tyle naile mi starczyło po prostu razz No zobaczymy, może się opłaci smile a ja 3 i zostały mi 2g sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|