|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 1:34 am
Twisted_Exile crying to kcialabym przyjsc nie takie rzeczy sie wyprawialo jak picie na szlabancie rofl mrgreen twisted ok... to dam Ci znac jak bedziemy sie zbierali nastepnym razem to moze zdazysz dojechac jak bedziemy mieli jeszcze jakiegos browara blaugh mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 1:35 am
Kiray Twisted_Exile crying to kcialabym przyjsc nie takie rzeczy sie wyprawialo jak picie na szlabancie rofl mrgreen twisted ok... to dam Ci znac jak bedziemy sie zbierali nastepnym razem to moze zdazysz dojechac jak bedziemy mieli jeszcze jakiegos browara blaugh mrgreen pfffffff ja poprosze z 2 dniowym wyprzedzeniem bo mieszkam na koncu swiata xd eh musze sie ubrac i isc po buciki whee whee whee whee mrgreen evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 1:40 am
stac mnie juz na czapke Welcome Kiray , your Gaia Gold: 19041 cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 1:41 am
Kiray stac mnie juz na czapke Welcome Kiray , your Gaia Gold: 19041 cool no brawo misiek ale bumpaj Leth dalej 4laugh 4laugh mrgreen twisted heart teraz musisz uzbierac na mundur mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 1:43 am
Twisted_Exile Kiray Twisted_Exile crying to kcialabym przyjsc nie takie rzeczy sie wyprawialo jak picie na szlabancie rofl mrgreen twisted ok... to dam Ci znac jak bedziemy sie zbierali nastepnym razem to moze zdazysz dojechac jak bedziemy mieli jeszcze jakiegos browara blaugh mrgreen pfffffff ja poprosze z 2 dniowym wyprzedzeniem bo mieszkam na koncu swiata xd eh musze sie ubrac i isc po buciki whee whee whee whee mrgreen evil z tym moze byc problem... wczoraj zorganizowalismy sie w 15 minut po tym jak padl pomysl ze trzeba isc na brokuly mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 1:44 am
Kiray Twisted_Exile Kiray Twisted_Exile crying to kcialabym przyjsc nie takie rzeczy sie wyprawialo jak picie na szlabancie rofl mrgreen twisted ok... to dam Ci znac jak bedziemy sie zbierali nastepnym razem to moze zdazysz dojechac jak bedziemy mieli jeszcze jakiegos browara blaugh mrgreen pfffffff ja poprosze z 2 dniowym wyprzedzeniem bo mieszkam na koncu swiata xd eh musze sie ubrac i isc po buciki whee whee whee whee mrgreen evil z tym moze byc problem... wczoraj zorganizowalismy sie w 15 minut po tym jak padl pomysl ze trzeba isc na brokuly mrgreen no misiek nie rob mi tego crying crying crying crying rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 1:45 am
Twisted_Exile Kiray stac mnie juz na czapke Welcome Kiray , your Gaia Gold: 19041 cool no brawo misiek ale bumpaj Leth dalej 4laugh 4laugh mrgreen twisted heart teraz musisz uzbierac na mundur mrgreen ano musze...przeciez nie bede na golasa po gildii biegal blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 1:46 am
Kiray Twisted_Exile Kiray stac mnie juz na czapke Welcome Kiray , your Gaia Gold: 19041 cool no brawo misiek ale bumpaj Leth dalej 4laugh 4laugh mrgreen twisted heart teraz musisz uzbierac na mundur mrgreen ano musze...przeciez nie bede na golasa po gildii biegal blaugh cool czemu nie cool heart twisted twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 1:48 am
Twisted_Exile Kiray z tym moze byc problem... wczoraj zorganizowalismy sie w 15 minut po tym jak padl pomysl ze trzeba isc na brokuly mrgreen no misiek nie rob mi tego crying crying crying crying rofl mrgreen twisted *robi puci puci*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 1:49 am
Kiray Twisted_Exile Kiray z tym moze byc problem... wczoraj zorganizowalismy sie w 15 minut po tym jak padl pomysl ze trzeba isc na brokuly mrgreen no misiek nie rob mi tego crying crying crying crying rofl mrgreen twisted *robi puci puci* *fuczy na niego i wskakuje mu na plecy* no misiek ty nawet nie wiesz jak ja dawno nie mialam alkoholu w ustach mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 1:50 am
Twisted_Exile Kiray Twisted_Exile Kiray stac mnie juz na czapke Welcome Kiray , your Gaia Gold: 19041 cool no brawo misiek ale bumpaj Leth dalej 4laugh 4laugh mrgreen twisted heart teraz musisz uzbierac na mundur mrgreen ano musze...przeciez nie bede na golasa po gildii biegal blaugh cool czemu nie cool heart twisted twisted bo pedzie mi troche pizdzialo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 1:51 am
Kiray Twisted_Exile Kiray Twisted_Exile Kiray stac mnie juz na czapke Welcome Kiray , your Gaia Gold: 19041 cool no brawo misiek ale bumpaj Leth dalej 4laugh 4laugh mrgreen twisted heart teraz musisz uzbierac na mundur mrgreen ano musze...przeciez nie bede na golasa po gildii biegal blaugh cool czemu nie cool heart twisted twisted bo pedzie mi troche pizdzialo... al bede ...khem ale wszyscy bede Cie podziwiac i wszystkie laski beda na Ciebie jeszcze bardziej leciec...czy my wlasnie gadamy o dupie marynie? eek twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 1:58 am
Twisted_Exile Kiray Twisted_Exile Kiray z tym moze byc problem... wczoraj zorganizowalismy sie w 15 minut po tym jak padl pomysl ze trzeba isc na brokuly mrgreen no misiek nie rob mi tego crying crying crying crying rofl mrgreen twisted *robi puci puci* *fuczy na niego i wskakuje mu na plecy* no misiek ty nawet nie wiesz jak ja dawno nie mialam alkoholu w ustach mrgreen twisted niechce nawet zgadywac....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 2:01 am
Twisted_Exile al bede ...khem ale wszyscy bede Cie podziwiac i wszystkie laski beda na Ciebie jeszcze bardziej leciec...czy my wlasnie gadamy o dupie marynie? eek twisted kuszaca perspektywa... cool z tego co mi sie wydaje to gadamy o mojej dupie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|