|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 12:00 pm
Delisa SERAFIN-VAMPIRE Lethiel lol... O.o ... boje siem czarnej listy sad nie tylko ty wy sie boicie a ja juz sie przerazilam crying ..... sad ... *przytula* biedactwo... sad .. boju siem.. crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delisa SERAFIN-VAMPIRE Lethiel lol... O.o ... boje siem czarnej listy sad nie tylko ty wy sie boicie a ja juz sie przerazilam crying ..... niebuj sie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Cirilla BeeWolf_san A szkoda bo juz pejcz szykowalem !!! whee Nie STRASZ!! Ale ja tu jestem od straszenia ... A zreszta od kiedy topik załorzyłem % przestepczosci spadł o okolo 99% ... sukces sam w sobie biggrin no muszem ci pogratulowac... a tak pytanie z innej beczki... co ty masz na sobie eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 12:02 pm
Lethiel Delisa SERAFIN-VAMPIRE Lethiel lol... O.o ... boje siem czarnej listy sad nie tylko ty wy sie boicie a ja juz sie przerazilam crying ..... sad ... *przytula* biedactwo... sad .. boju siem.. crying *przytula* aaale ttto jjjest tttakie ccczarne crying ehhhh..... dobra juz mi lepiej xd ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 12:02 pm
Cirilla no muszem ci pogratulowac... a tak pytanie z innej beczki... co ty masz na sobie eek To sie nazywa POLICYJNA dieta ... poczki ciasta kawa ... obijanie sie ... I obroslem w tluszczyk biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 12:04 pm
BeeWolf_san Cirilla no muszem ci pogratulowac... a tak pytanie z innej beczki... co ty masz na sobie eek To sie nazywa POLICYJNA dieta ... poczki ciasta kawa ... obijanie sie ... I obroslem w tluszczyk biggrin hehe biggrin to teraz tzreba sie odchudzac biggrin xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 12:05 pm
Lethiel Delisa SERAFIN-VAMPIRE Lethiel lol... O.o ... boje siem czarnej listy sad nie tylko ty wy sie boicie a ja juz sie przerazilam crying ..... sad ... *przytula* biedactwo... sad .. boju siem.. crying ale nie masz czego... zasadniczo... no chyba, że masz w planach złamać regulamin... ale nie strachaj, bedzie dopsh *tulimy tulimy* przecież nie jesteśmy aż tacy źli *głaszcze ją po głoowce* znaczy, oni, bo ja jestem chyba najgorszy z MODoow... ale zawsze musi być ten jeden skur...niemiły
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus SERAFIN-VAMPIRE http://www.gaiaonline.com/forum/guilds/viewforum.php?f=1864 link do gildy noxa sprawdź moderator panel, bo chcę się zapisać do waszej gildii nie on jeden stare *wiem, troche przy pozno..><'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cirilla BeeWolf_san Cirilla no muszem ci pogratulowac... a tak pytanie z innej beczki... co ty masz na sobie eek To sie nazywa POLICYJNA dieta ... poczki ciasta kawa ... obijanie sie ... I obroslem w tluszczyk biggrin hehe biggrin to teraz tzreba sie odchudzac biggrin xd xd racja blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 12:06 pm
Kukus ale nie masz czego... zasadniczo... no chyba, że masz w planach złamać regulamin... ale nie strachaj, bedzie dopsh *tulimy tulimy* przecież nie jesteśmy aż tacy źli *głaszcze ją po głoowce* znaczy, oni, bo ja jestem chyba najgorszy z MODoow... ale zawsze musi być ten jeden skur...niemiły lol.. ale ty wcale nie jesteś niemily 3nodding *przytuuuuuula* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 12:07 pm
Lethiel Kukus ale nie masz czego... zasadniczo... no chyba, że masz w planach złamać regulamin... ale nie strachaj, bedzie dopsh *tulimy tulimy* przecież nie jesteśmy aż tacy źli *głaszcze ją po głoowce* znaczy, oni, bo ja jestem chyba najgorszy z MODoow... ale zawsze musi być ten jeden skur...niemiły lol.. ale ty wcale nie jesteś niemily 3nodding *przytuuuuuula* 4laugh nie jestes niemily tylko czasem pszerazajacy whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 12:07 pm
Cirilla BeeWolf_san Cirilla BeeWolf_san A szkoda bo juz pejcz szykowalem !!! whee Nie STRASZ!! Ale ja tu jestem od straszenia ... A zreszta od kiedy topik załorzyłem % przestepczosci spadł o okolo 99% ... sukces sam w sobie biggrin no muszem ci pogratulowac... a tak pytanie z innej beczki... co ty masz na sobie eek oponkę od samochodu ciężarowego typu Kama3 [czyt. kamaz... bo to radziecka machina] przestępczość spadła... więc Bee z rozpaczy, że jest bezrobotny zaczął jeść ciasteczka i lody wiadrami i taki tego skutek gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 12:08 pm
BeeWolf_san Cirilla no muszem ci pogratulowac... a tak pytanie z innej beczki... co ty masz na sobie eek To sie nazywa POLICYJNA dieta ... poczki ciasta kawa ... obijanie sie ... I obroslem w tluszczyk biggrin ta jasne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 12:08 pm
Kukus oponkę od samochodu ciężarowego typu Kama3 [czyt. kamaz... bo to ruska machina] przestępczość spadła... więc Bee z rozpaczy, że jest bezrobotny zaczął jeść ciasteczka i lody wiadrami i taki tego skutek gonk eek dzieki za wytlumaczenie Kukus biggrin blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 12:09 pm
Delisa Cirilla hehe biggrin to teraz tzreba sie odchudzac biggrin xd xd racja blaugh Do niedzieli mam czas
A co do zlego KK on nie jest zly ani przerazajacy on jest poprostu brzydki !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|