|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 11:53 am
Cirilla Delisa Cirilla chyba sie z moimi humorkami zamienili, bo teraz ja mam ograniczenie netu i wrzaski. Tylko godzina dziennie gonk crying crying ciri nieeeeee gonk tylko 5 quote gonk sorka, zapomnialam sie gonk crying ja tez sie zapomnialam niedawno i jestem na czarnej liscie crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 11:53 am
SERAFIN-VAMPIRE http://www.gaiaonline.com/forum/guilds/viewforum.php?f=1864 link do gildy noxa dzieki ^^ heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 11:54 am
Setsuna Dragonclaw SERAFIN-VAMPIRE http://www.gaiaonline.com/forum/guilds/viewforum.php?f=1864 link do gildy noxa dzieki ^^ heart spoko
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 11:54 am
Delisa Cirilla Delisa Cirilla chyba sie z moimi humorkami zamienili, bo teraz ja mam ograniczenie netu i wrzaski. Tylko godzina dziennie gonk crying crying ciri nieeeeee gonk tylko 5 quote gonk sorka, zapomnialam sie gonk crying ja tez sie zapomnialam niedawno i jestem na czarnej liscie crying crying crying lol... O.o ... boje siem czarnej listy sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 11:55 am
Cirilla Delisa Cirilla chyba sie z moimi humorkami zamienili, bo teraz ja mam ograniczenie netu i wrzaski. Tylko godzina dziennie gonk crying crying ciri nieeeeee gonk tylko 5 quote gonk sorka, zapomnialam sie gonk crying A szkoda bo juz pejcz szykowalem !!! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
SERAFIN-VAMPIRE jasz racje zanim krew odpłynie jeszcze ktoś m322; by prubowac mnie ratować może spale sie żywcem no dobra dobra, daruje ci ten celibat stare ale ostatni raz stare xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel lol... O.o ... boje siem czarnej listy sad nie tylko ty
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 11:56 am
BeeWolf_san A szkoda bo juz pejcz szykowalem !!! whee Nie STRASZ!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SERAFIN-VAMPIRE http://www.gaiaonline.com/forum/guilds/viewforum.php?f=1864 link do gildy noxa sprawdź moderator panel, bo chcę się zapisać do waszej gildii
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Cirilla SERAFIN-VAMPIRE jasz racje zanim krew odpłynie jeszcze ktoś m禣322; by prubowac mnie ratować może spale sie żywcem no dobra dobra, daruje ci ten celibat stare ale ostatni raz stare xd dzieki *całus* maske sprzedałem by pomuc noxowi przy jego gildi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 11:57 am
pap wszystkim mushe spadac xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 11:58 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 11:58 am
SERAFIN-VAMPIRE Lethiel lol... O.o ... boje siem czarnej listy sad nie tylko ty wy sie boicie a ja juz sie przerazilam crying .....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 11:59 am
Cirilla BeeWolf_san A szkoda bo juz pejcz szykowalem !!! whee Nie STRASZ!! Ale ja tu jestem od straszenia ... A zreszta od kiedy topik załorzyłem % przestepczosci spadł o okolo 99% ... sukces sam w sobie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 11:59 am
SERAFIN-VAMPIRE Cirilla SERAFIN-VAMPIRE jasz racje zanim krew odpłynie jeszcze ktoś m禣322; by prubowac mnie ratować może spale sie żywcem no dobra dobra, daruje ci ten celibat stare ale ostatni raz stare xd dzieki *całus* maske sprzedałem by pomuc noxowi przy jego gildi i dobsze *przytulas i całus* juz sie nie bedziesz cioł? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|