|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 12:50 pm
racqel Twisted_Exile racqel w tym roku swieta z jedyna co mnie kocha... z flaszka whisky, albo dwoma, a to dopiero bedzie zabawa.jakas muzyczke do tego - interpol, editorsow, albo innego Cave'a i przy dobrych wiatrach powinienem obudzic sie po nowym roku, z usmiechem na ustach prosto do pracy. wszyscy sobie jada do swojej zasranej francji albo irlandii a ja pracuje i mam tylko 2 dni wolnego bez weekendu, wiec nie mam kiedy przyleciec. a na stale to tak w lecie jakos, chyba ze sie pozmienia duzo. ale raczej nie bo to dobry plan. to i tak dobrze ja pewnie przespie sylwka a siweta...lepiej nie mowic mrgreen ehhhh a tak wlasciwie to co general porabi a tu o tak poznej(?) porze 03. SR-71 - [Tomorrow (Advance) #06] Goodbye [3:40] 3nodding siedze w sklepie z internetem i sciagam sofoklesa (program do pisania skryptow do scenariuszy bo musze na gwalt zmienic format tlumaczenia a do tego wlasnie potrzebny jest ten program, a przy okazji poluje na obrazki, zaraz ide szperac deviantarta i jeszcze zaciagam "same difference" - komiks. A i jeszcze sluchalem Muse, ale baterie sie postarzaly wiec slucham teraz stukotu klawiatury... ninja jakie obrazki moze pomoc mrgreen ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 12:59 pm
szukam wlasciwie nie tyle czegos konkretnego o ile ulotnosci, nastroju, uczucia. Reinstaluje dzis fotoszopka i sie zabieram do roboty, moze mi z domu wysla skaner na swieta? Byloby milo, moglbym nareszcie zaczac cos robic.
a jak masz cos interesujacego to podrzuc. Nie obraze sie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 1:06 pm
racqel szukam wlasciwie nie tyle czegos konkretnego o ile ulotnosci, nastroju, uczucia. Reinstaluje dzis fotoszopka i sie zabieram do roboty, moze mi z domu wysla skaner na swieta? Byloby milo, moglbym nareszcie zaczac cos robic. a jak masz cos interesujacego to podrzuc. Nie obraze sie. eh uczucia u mnie raczej dominuja obrazki typu fantasy .... hmmmm*przeszukuje swoje obrazki....*gdybym dokladniej wiedziala o co chodzi sweatdrop ale coz ogladam dalej mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 1:10 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 1:19 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 1:20 pm
to ja juz lece.
Niech sie wam przysnia Pierogi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 1:21 pm
racqel to ja juz lece. Niech sie wam przysnia Pierogi... do zobaczenia milych snow 3nodding mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 1:24 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 2:53 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 12:33 am
*wchodzi na posterunek* piiic! dajcie mi pic
*szuka czegos do picia* jeest!
*siada przy stole i pije sok prosto z kartonu* zbawco...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 12:50 am
Kiray *wchodzi na posterunek* piiic! dajcie mi pic *szuka czegos do picia* jeest! *siada przy stole i pije sok prosto z kartonu* zbawco... czesc misiek 4laugh a Tobie co jest mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 1:09 am
Twisted_Exile czesc misiek 4laugh a Tobie co jest mrgreen twisted witaj... wiesz co....wystarczylo zjesc i glowa juz nie boli... no...ten tego...maly miting mialem wink mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 1:17 am
Kiray Twisted_Exile czesc misiek 4laugh a Tobie co jest mrgreen twisted witaj... wiesz co....wystarczylo zjesc i glowa juz nie boli... no...ten tego...maly miting mialem wink mrgreen i mnie niezaprosiles misiek no wiesz co crying xd a jaki miting? mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 1:24 am
Twisted_Exile Kiray Twisted_Exile czesc misiek 4laugh a Tobie co jest mrgreen twisted witaj... wiesz co....wystarczylo zjesc i glowa juz nie boli... no...ten tego...maly miting mialem wink mrgreen i mnie niezaprosiles misiek no wiesz co crying xd a jaki miting? mrgreen twisted przypuszczam ze by Ci sie nie spodobalo... byl to miting z serii "nas trzech na szlabancie w lesie" mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2005 1:25 am
Kiray Twisted_Exile Kiray Twisted_Exile czesc misiek 4laugh a Tobie co jest mrgreen twisted witaj... wiesz co....wystarczylo zjesc i glowa juz nie boli... no...ten tego...maly miting mialem wink mrgreen i mnie niezaprosiles misiek no wiesz co crying xd a jaki miting? mrgreen twisted przypuszczam ze by Ci sie nie spodobalo... byl to miting z serii "nas trzech na szlabancie w lesie" mrgreen crying to kcialabym przyjsc nie takie rzeczy sie wyprawialo jak picie na szlabancie rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|