|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 11:41 am
BeeWolf_san Kukus BeeWolf_san Rozmawaiłęm z nia i powiedziala ze wygram ja bo ty masz grzywa .... cs masz napewno krzywe ...! eek ano mam... grzywkę... ale to tak miało być z założenia... taki styl... z prawej krootko z lewej długo No tak wporzo ... ale puknij sie w glowe po co ci wasy na plecach ?? i warkocze na łdkach ?? krewiniak... ty mnie najwyraźniej z kimś pomyliłeś eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 11:42 am
*przytulas* witaj 4laugh Delisa *przytuuuuulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 11:42 am
nox123 czesc gildia juz istnieje tyle ze jeszcze nie jest skonczona biggrin zapraszam serdecznie heart biggrin cze ^^ heart daj tylko do niej linka heart domokun domokun domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 11:44 am
Lethiel Cirilla witajjjjjj *przytulas* Delisa, ciesze sie ze sie cieszysz ( i wyszlo mi maslo maslane xp ) *przytuulas* 4laugh co u pani, jak rodzinka...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 11:44 am
Cirilla nie!! chyba cie po... odbilo ci. Nie bedziesz mnie torturował scream gonk crying witaj Setsu *przytulas* Ok deli, wiem ^^ kto powiedział że ciebie ciąć będe ide ich poszukać dla siebie czy ktoś wie gdzie sa srebrne żyletki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 11:45 am
SERAFIN-VAMPIRE Cirilla nie!! chyba cie po... odbilo ci. Nie bedziesz mnie torturował scream gonk crying witaj Setsu *przytulas* Ok deli, wiem ^^ kto powiedział że ciebie ciąć będe ide ich poszukać dla siebie czy ktoś wie gdzie sa srebrne żyletki nie!! nie ebdziesz sie ciął! kategorycznie Z-A-B-R-A-N-I-A-M! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 11:45 am
Kukus krewiniak... ty mnie najwyraźniej z kimś pomyliłeś eek Nie to bylas ty ... tfu byles ty ...! widzialem !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 11:46 am
Cirilla Lethiel Cirilla witajjjjjj *przytulas* Delisa, ciesze sie ze sie cieszysz ( i wyszlo mi maslo maslane xp ) *przytuulas* 4laugh co u pani, jak rodzinka...? jak na razie.. nie wrzeszczą xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 11:47 am
Lethiel Cirilla Lethiel Cirilla witajjjjjj *przytulas* Delisa, ciesze sie ze sie cieszysz ( i wyszlo mi maslo maslane xp ) *przytuulas* 4laugh co u pani, jak rodzinka...? jak na razie.. nie wrzeszczą xd chyba sie z moimi humorkami zamienili, bo teraz ja mam ograniczenie netu i wrzaski. Tylko godzina dziennie gonk crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 11:49 am
Cirilla chyba sie z moimi humorkami zamienili, bo teraz ja mam ograniczenie netu i wrzaski. Tylko godzina dziennie gonk crying crying ciri nieeeeee gonk tylko 5 quote gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 11:49 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 11:50 am
Cirilla chyba sie z moimi humorkami zamienili, bo teraz ja mam ograniczenie netu i wrzaski. Tylko godzina dziennie gonk crying crying ech.. moi ostatnio kabelek odlaczyli.. i ściemniali ze sie kompooter popsool.. stare ... wroocilam ze szkoly, podlaczylam kabelek.. i mam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 11:50 am
Delisa Cirilla chyba sie z moimi humorkami zamienili, bo teraz ja mam ograniczenie netu i wrzaski. Tylko godzina dziennie gonk crying crying ciri nieeeeee gonk tylko 5 postow gonk że co k*wa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 11:51 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 11:52 am
Delisa Cirilla chyba sie z moimi humorkami zamienili, bo teraz ja mam ograniczenie netu i wrzaski. Tylko godzina dziennie gonk crying crying ciri nieeeeee gonk tylko 5 quote gonk sorka, zapomnialam sie gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|