|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 11:34 am
SERAFIN-VAMPIRE Cirilla SERAFIN-VAMPIRE hejka lepiej zdejmi ten celibat bo sie potne hihi, mowilam ze ci przysporze problemów blaugh celibat trwa blaugh 3nodding whee A wlasnie Deli jescze arz gdzie ty do skzoly chodzisz? Błękitnej? xp ale ja sie tej maski pozbyłem i jedszcze na dodatek usuneli jedna z moijch ulubionych stron internetowych a ia nie żartue wezme srebrne żyletki i sie potne hehe, skróce ci go, bedziesz mial tydzien... domokun Moze jak ebde miala czas Deli to do ciebie wpadne biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 11:35 am
nox123 SERAFIN-VAMPIRE hejka lepiej zdejmi ten celibat bo sie potne ico sprawdzales????????????? jo juz byłem a nawet prosbe o członkostwo wysłałem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 11:36 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 11:36 am
Cirilla hehe, skróce ci go, bedziesz mial tydzien... domokun Moze jak ebde miala czas Deli to do ciebie wpadne biggrin eek super blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 11:37 am
witajjjjjj *przytulas* Delisa, ciesze sie ze sie cieszysz ( i wyszlo mi maslo maslane xp )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 11:38 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cirilla hehe, skróce ci go, bedziesz mial tydzien... domokun Moze jak ebde miala czas Deli to do ciebie wpadne biggrin TYDZIEN to prawie wieczność crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
SERAFIN-VAMPIRE Cirilla hehe, skróce ci go, bedziesz mial tydzien... domokun Moze jak ebde miala czas Deli to do ciebie wpadne biggrin TYDZIEN to prawie wieczność crying hehe, bywam okrutna twisted ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 11:39 am
|
|
|
|
|
|
|
hejka 4laugh ciri - ale maslo jest maslane wiec ty sie mozesz cieszyc ze sie ciesze blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 11:40 am
czesc gildia juz istnieje tyle ze jeszcze nie jest skonczona biggrin zapraszam serdecznie heart biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 11:40 am
Cirilla witajjjjjj *przytulas* Delisa, ciesze sie ze sie cieszysz ( i wyszlo mi maslo maslane xp ) *przytuulas* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 11:41 am
SERAFIN-VAMPIRE Cirilla SERAFIN-VAMPIRE Cirilla hehe, skróce ci go, bedziesz mial tydzien... domokun Moze jak ebde miala czas Deli to do ciebie wpadne biggrin TYDZIEN to prawie wieczność crying hehe, bywam okrutna twisted ninja to ja juz ide poszukać żyletek nie!! chyba cie po... odbilo ci. Nie bedziesz mnie torturował scream gonk crying witaj Setsu *przytulas* Ok deli, wiem ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 11:41 am
nox123 czesc gildia juz istnieje tyle ze jeszcze nie jest skonczona biggrin zapraszam serdecznie heart biggrin daj linka whee proszeeeeeeee whee whee whee hejka lethii 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|