|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 11:21 am
Kukus Melania Moon http://www.gaiaonline.com/forum/guilds/viewtopic.php?t=11863 DWA WOLNE MIEJSCA W KONKURSIE (niech ktos sie zglosi) gonk co sie tak emocjonujesz? i tak ja wygram... ustalilismy to juz wczesniej z Tao blaugh Rozmawaiłęm z nia i powiedziala ze wygram ja bo ty masz grzywa .... cs masz napewno krzywe ...! eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 11:22 am
ale ja jestem bogata xd ..... mam az 29g sweatdrop xp gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 11:22 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 11:24 am
BeeWolf_san Kukus Melania Moon http://www.gaiaonline.com/forum/guilds/viewtopic.php?t=11863 DWA WOLNE MIEJSCA W KONKURSIE (niech ktos sie zglosi) gonk co sie tak emocjonujesz? i tak ja wygram... ustalilismy to juz wczesniej z Tao blaugh Rozmawaiłęm z nia i powiedziala ze wygram ja bo ty masz grzywa .... cs masz napewno krzywe ...! eek ano mam... grzywkę... ale to tak miało być z założenia... taki styl... z prawej krootko z lewej długo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 11:25 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 11:26 am
Kukus BeeWolf_san Rozmawaiłęm z nia i powiedziala ze wygram ja bo ty masz grzywa .... cs masz napewno krzywe ...! eek ano mam... grzywkę... ale to tak miało być z założenia... taki styl... z prawej krootko z lewej długo No tak wporzo ... ale puknij sie w glowe po co ci wasy na plecach ?? i warkocze na łdkach ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 11:26 am
jajj, macie bron, ja poczekam jakpojawia sie inne ^^ co u ciebie Deli?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 11:29 am
hejka lepiej zdejmi ten celibat bo sie potne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 11:29 am
Cirilla jajj, macie bron, ja poczekam jakpojawia sie inne ^^ co u ciebie Deli? ja tam sama nie wiem czy to bron ^^ (wyglada na laske) u mnie dobrze ^^ jutro mam lekcje od 8 do 12 i weekend ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 11:30 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 11:30 am
SERAFIN-VAMPIRE hejka lepiej zdejmi ten celibat bo sie potne hihi, mowilam ze ci przysporze problemów blaugh celibat trwa blaugh 3nodding whee A wlasnie Deli jescze arz gdzie ty do skzoly chodzisz? Błękitnej? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 11:32 am
Cirilla SERAFIN-VAMPIRE hejka lepiej zdejmi ten celibat bo sie potne hihi, mowilam ze ci przysporze problemów blaugh celibat trwa blaugh 3nodding whee A wlasnie Deli jescze arz gdzie ty do skzoly chodzisz? Błękitnej? xp o co chodzi??? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 11:33 am
Cirilla SERAFIN-VAMPIRE hejka lepiej zdejmi ten celibat bo sie potne hihi, mowilam ze ci przysporze problemów blaugh celibat trwa blaugh 3nodding whee A wlasnie Deli jescze arz gdzie ty do skzoly chodzisz? Błękitnej? xp ale ja sie tej maski pozbyłem i jedszcze na dodatek usuneli jedna z moijch ulubionych stron internetowych a ia nie żartue wezme srebrne żyletki i sie potne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 11:33 am
SERAFIN-VAMPIRE hejka lepiej zdejmi ten celibat bo sie potne ico sprawdzales?????????????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 11:34 am
Cirilla SERAFIN-VAMPIRE hejka lepiej zdejmi ten celibat bo sie potne hihi, mowilam ze ci przysporze problemów blaugh celibat trwa blaugh 3nodding whee A wlasnie Deli jescze arz gdzie ty do skzoly chodzisz? Błękitnej? xp takkkkkk whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|