|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 10:22 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 10:22 am
Lethiel *skacze na niego i przytula* 4laugh whee witaj ślicznotko xd heart hmm mam już widelec pora coś wszamać ninja albo kogoś ninja twisted 'jego wzrok pada na lethiel' cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 10:24 am
mam pytanko czy wam "prevew" itemkoff tesh nie dziala?? jest tyle nowych fajnych itemokoff a tak malo kasy crying (np.: kabaretki czarne, i trujzb b diableski)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 10:24 am
Sayokun Lethiel *skacze na niego i przytula* 4laugh whee witaj ślicznotko xd heart hmm mam już widelec pora coś wszamać ninja albo kogoś ninja twisted 'jego wzrok pada na lethiel' cool O.o ... o niee.... znoowu.. xd xd xd *wskakooje na szafe*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 10:25 am
Baliaur mam pytanko czy wam "prevew" itemkoff tesh nie dziala?? jest tyle nowych fajnych itemokoff a tak malo kasy crying (np.: kabaretki czarne, i trujzb b diableski) Wlasnie chcialam obejrzec fryzurki i tez daly pupy domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 10:27 am
Lethiel O.o ... o niee.... znoowu.. xd xd xd *wskakooje na szafe* staje pod szafą i czatuje ninja twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 10:28 am
Delein Baliaur mam pytanko czy wam "prevew" itemkoff tesh nie dziala?? jest tyle nowych fajnych itemokoff a tak malo kasy crying (np.: kabaretki czarne, i trujzb b diableski) Wlasnie chcialam obejrzec fryzurki i tez daly pupy domokun BAKA GAIA BaKA (kiedy jest potrzebna to zawsze nawala sweatdrop xp )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 10:29 am
Sayokun Lethiel O.o ... o niee.... znoowu.. xd xd xd *wskakooje na szafe* staje pod szafą i czatuje ninja twisted .... sweatdrop .... uspookooj sie ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 10:30 am
Lethiel Sayokun Lethiel O.o ... o niee.... znoowu.. xd xd xd *wskakooje na szafe* staje pod szafą i czatuje ninja twisted .... sweatdrop .... uspookooj sie ... xd sad obiadek trzeba będzie przełożyć na puźniej wywalają mnie zprzed kompa sad gonk papa wszytkim sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 10:31 am
Baliaur mam pytanko czy wam "prevew" itemkoff tesh nie dziala?? jest tyle nowych fajnych itemokoff a tak malo kasy crying (np.: kabaretki czarne, i trujzb b diableski) u mnie dzialaja 3nodding zbieram sobie na sukienke za... 12k gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Lethiel Sayokun Lethiel O.o ... o niee.... znoowu.. xd xd xd *wskakooje na szafe* staje pod szafą i czatuje ninja twisted .... sweatdrop .... uspookooj sie ... xd sad obiadek trzeba będzie przełożyć na puźniej wywalają mnie zprzed kompa sad gonk papa wszytkim sad xd ... papatki.. sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Dobra, ja juz lece...czeka mnie pracowity likend, wiec musze sie wyspac :] (imprezki hehe) Namaarie!! ..3.. ..2.. ..1.. *puff* *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 10:32 am
Lethiel .... sweatdrop .... uspookooj sie ... xd Lethiel... wyrzuć to żelastwo... bo sobie oko wudziugasz eek pi.es. haj, bejbi heart blaugh *tulimy tulimy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 10:32 am
*zlazi z szafy* papatki Delein sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 10:33 am
Kukus Lethiel .... sweatdrop .... uspookooj sie ... xd Lethiel... wyrzuć to żelastwo... bo sobie oko wudziugasz eek pi.es. haj, bejbi heart blaugh *tulimy tulimy* xd ... nie wydzioogam blaugh *przytuuuula mocniutko* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|