|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 01, 2005 11:19 pm
Baliaur Ridsu normalnie rozbawiliscie mnie... co wam przeszkadza ta guildia? bo nie bardzo rozumiem? confused regulamin jest w niej dla jaj i jakos nikogo jeszcze nie banowalam i nie zamierzam chyba ze bedzie ku temu wyrazny powod... ponadto ta guildia dopiero sie tworzy i napewno na tym co jest teraz sie nie zakonczy... @Ball no patrz jak to czlowiek zmienia zdanie w zaleznosci w jakim towazystwie sie znajduje... niedawno mowilas co innego... no coz jednak tacy ludzie sie zdarzaja. : nie zmienilam zdania 3nodding Tylko jeszcze w tamtej gildi nie widze tego jej zamyslu tylko odbicie RP.... I tak miedzy wersami to dopiero po tej siupernej dyskusji sie zorientowalam ze Krokiety to ten Twoj gaiowy AWS rofl , chyba zauwazylas cu nie? wink tak tylko zauwaz ze ta guildia dziala raptem tydzien a ja tez nie mam za wiele czasu by wszystko zrobic na raz , prucz siedzenia przed kapem mam tez inne wazniejsze zajecia... wiec jezeli bede miala ciut wolnego czasu to napewno swoje postulaty zrealizuje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 1:22 am
Ridsu tak tylko zauwaz ze ta guildia dziala raptem tydzien a ja tez nie mam za wiele czasu by wszystko zrobic na raz , prucz siedzenia przed kapem mam tez inne wazniejsze zajecia... wiec jezeli bede miala ciut wolnego czasu to napewno swoje postulaty zrealizuje...
swoja droga nie odrazu Krakow zbudowali....ale skoro uwazasz ze na R.P. rozmawia sie o dupie marynie, to spojrz o czym sie na krokietach rozmawia..... tutaj u nas jest jeszcze ten minus, ze jest czas kolokwii i innych takich ale mysle ze jak sie zbliza swieta, znow R.P. bedzie tetnic zyciem i zyciowymi tematami....takie jest moje zdanie...a co do banowania na R.P. to z calym przeproszeniem ale porzadek musi byc...a nie wchodzenie sobie wzajemnie na glowe jak to bylo swojego czasu na pogg...a nasze poglady? to wolna gildia..wypowiadaj je...broni ci ktos? porusz jakis konkretny temat to wtedy wejdziemy w dyskusje...ale jak tutaj wszyscy siedza w ksiazkach, w pracy i temu podobnych to zostaje tylko to....czyli "dupa maryny" a Maryna ma fajny tylek....
to tyle poki co.......i tu nie bedzie kuna luzow jak ja K.L. takze sobie szeregowcy nie myslcie...oi!
to napisalem ja generał revcat.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 2:54 am
revcat Ridsu tak tylko zauwaz ze ta guildia dziala raptem tydzien a ja tez nie mam za wiele czasu by wszystko zrobic na raz , prucz siedzenia przed kapem mam tez inne wazniejsze zajecia... wiec jezeli bede miala ciut wolnego czasu to napewno swoje postulaty zrealizuje... swoja droga nie odrazu Krakow zbudowali....ale skoro uwazasz ze na R.P. rozmawia sie o dupie marynie, to spojrz o czym sie na krokietach rozmawia..... tutaj u nas jest jeszcze ten minus, ze jest czas kolokwii i innych takich ale mysle ze jak sie zbliza swieta, znow R.P. bedzie tetnic zyciem i zyciowymi tematami....takie jest moje zdanie...a co do banowania na R.P. to z calym przeproszeniem ale porzadek musi byc...a nie wchodzenie sobie wzajemnie na glowe jak to bylo swojego czasu na pogg...a nasze poglady? to wolna gildia..wypowiadaj je...broni ci ktos? porusz jakis konkretny temat to wtedy wejdziemy w dyskusje...ale jak tutaj wszyscy siedza w ksiazkach, w pracy i temu podobnych to zostaje tylko to....czyli "dupa maryny" a Maryna ma fajny tylek.... to tyle poki co.......i tu nie bedzie kuna luzow jak ja K.L. takze sobie szeregowcy nie myslcie...oi! to napisalem ja generał revcat. ninja o ile sobie przypominam w czasie mojego tu pobytu zbanowane zostaly 2 osoby i to za naruszenie wyraznych podstawowych regul a straszyc banem to kazdy moze jakis rygor trezeba trzymac mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 11:29 am
revcat Ridsu tak tylko zauwaz ze ta guildia dziala raptem tydzien a ja tez nie mam za wiele czasu by wszystko zrobic na raz , prucz siedzenia przed kapem mam tez inne wazniejsze zajecia... wiec jezeli bede miala ciut wolnego czasu to napewno swoje postulaty zrealizuje... swoja droga nie odrazu Krakow zbudowali....ale skoro uwazasz ze na R.P. rozmawia sie o dupie marynie, to spojrz o czym sie na krokietach rozmawia..... tutaj u nas jest jeszcze ten minus, ze jest czas kolokwii i innych takich ale mysle ze jak sie zbliza swieta, znow R.P. bedzie tetnic zyciem i zyciowymi tematami....takie jest moje zdanie...a co do banowania na R.P. to z calym przeproszeniem ale porzadek musi byc...a nie wchodzenie sobie wzajemnie na glowe jak to bylo swojego czasu na pogg...a nasze poglady? to wolna gildia..wypowiadaj je...broni ci ktos? porusz jakis konkretny temat to wtedy wejdziemy w dyskusje...ale jak tutaj wszyscy siedza w ksiazkach, w pracy i temu podobnych to zostaje tylko to....czyli "dupa maryny" a Maryna ma fajny tylek.... to tyle poki co.......i tu nie bedzie kuna luzow jak ja K.L. takze sobie szeregowcy nie myslcie...oi! to napisalem ja generał revcat. fakt ok masz racje, a co ty uwazasz ze ja mam czas siedziec ciagle przed monitorem ? puki co ta guildia ma az tydzien a ja robie cos przy niej jedynie w soboty, tez mam kolokwia i tez musze sie uczyc... zareczam Ci ze jezeli znajde ciut wolnego czasu zmieni sie to... ale jak sam widzisz niektorych ludzi nie da sie reedukowac bo wola oni gadac o dupie maryny, bede starala sie to zmienic ale jak sam mowisz Krakow nie powstal odrazu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 11:41 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 11:43 am
tu baza slucham Cie mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 11:53 am
Twisted_Exile tu baza slucham Cie mrgreen twisted no, ten, tego. Bo ja chcialem napisac, zeby sie partyzanty nie unosily na Krokiety i wrecz przeciwnie rowniez nie. Znaczy zeby pokoj panowal w kuchni. Bo to prawda, ze jak sie sie Pierogi rozruszaja to siaz zament i pozoge bardziej prawdopodobne ze beda. Ano. A te bidulki, chucherka nasze kochane, kazirodczo splodzone Krokiety niczemu niewinne i ja wieze im maslanym oczetom, ze wspolpracy chca i pokoju. Bo w kuchni pokoj musi byc ! Howgh! p.s. A jak sie ktos boi ze nie mozna sie u nas swobodnie wypowiadac, to zapraszam do mnie z uwagami i prosze rozwazyc ten rozmyslny kamuflaz jaki stosuje sie tu aby odstraszyc cale to talatajstwo - grozba bana wypowiadana przez kazdego czlonka RP kilka razy dziennie to jednak potezna bron psychologiczna - nieprawdaz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 11:56 am
racqel Twisted_Exile tu baza slucham Cie mrgreen twisted no, ten, tego. Bo ja chcialem napisac, zeby sie partyzanty nie unosily na Krokiety i wrecz przeciwnie rowniez nie. Znaczy zeby pokoj panowal w kuchni. Bo to prawda, ze jak sie sie Pierogi rozruszaja to siaz zament i pozoge bardziej prawdopodobne ze beda. Ano. A te bidulki, chucherka nasze kochane, kazirodczo splodzone Krokiety niczemu niewinne i ja wieze im maslanym oczetom, ze wspolpracy chca i pokoju. Bo w kuchni pokoj musi byc ! Howgh! p.s. A jak sie ktos boi ze nie mozna sie u nas swobodnie wypowiadac, to zapraszam do mnie z uwagami i prosze rozwazyc ten rozmyslny kamuflaz jaki stosuje sie tu aby odstraszyc cale to talatajstwo - grozba bana wypowiadana przez kazdego czlonka RP kilka razy dziennie to jednak potezna bron psychologiczna - nieprawdaz? mrgreen bardzo potezna jakoz iz ja bylam przez jednego generala codziennie straszona banem nauczylam sie rispectu mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 12:11 pm
ta. tylko chodzi o to, ze to nie jest wszystko "na powaznie" - ale ciiii...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 12:19 pm
racqel ta. tylko chodzi o to, ze to nie jest wszystko "na powaznie" - ale ciiii... a sadzisz ze rispect jest na powaznie wink ale ciiiiiiii rofl mrgreen twisted wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 12:28 pm
Twisted_Exile racqel ta. tylko chodzi o to, ze to nie jest wszystko "na powaznie" - ale ciiii... a sadzisz ze rispect jest na powaznie wink ale ciiiiiiii rofl mrgreen twisted wink no wlasnie, a poza tym jak tam leci? ja sie urwalem z roboty wczoraj i dzis - w sumie wystarczy troche katary i juz nie mozna pracowac nieprawdaz? I odpoczywam z padem w reku, choc dzis to nawet troche posprzatalem jak nikogo nie bylo, tylko mnie kumpel zaskoczyl jak wstal o pierwszej zaspany i mi goodmornin' prostow twarz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 12:31 pm
racqel Twisted_Exile racqel ta. tylko chodzi o to, ze to nie jest wszystko "na powaznie" - ale ciiii... a sadzisz ze rispect jest na powaznie wink ale ciiiiiiii rofl mrgreen twisted wink no wlasnie, a poza tym jak tam leci? ja sie urwalem z roboty wczoraj i dzis - w sumie wystarczy troche katary i juz nie mozna pracowac nieprawdaz? I odpoczywam z padem w reku, choc dzis to nawet troche posprzatalem jak nikogo nie bylo, tylko mnie kumpel zaskoczyl jak wstal o pierwszej zaspany i mi goodmornin' prostow twarz... a ja hmmm w srode sie urwalam z wykladow tak samo w czwartek a niedawno skonczylam czytac o uprzedzeniach a jutro referat o tym stressed swieta sie zblizaja i sylwester a planow brak jak go spedzic a geenral jak wraca na swieta do polski i wogole kiedy na stale wraca general mrgreen twisted wink twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 12:37 pm
w tym roku swieta z jedyna co mnie kocha... z flaszka whisky, albo dwoma, a to dopiero bedzie zabawa. jakas muzyczke do tego - interpol, editorsow, albo innego Cave'a i przy dobrych wiatrach powinienem obudzic sie po nowym roku, z usmiechem na ustach prosto do pracy. wszyscy sobie jada do swojej zasranej francji albo irlandii a ja pracuje i mam tylko 2 dni wolnego bez weekendu, wiec nie mam kiedy przyleciec.
a na stale to tak w lecie jakos, chyba ze sie pozmienia duzo. ale raczej nie bo to dobry plan.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 12:43 pm
racqel w tym roku swieta z jedyna co mnie kocha... z flaszka whisky, albo dwoma, a to dopiero bedzie zabawa.jakas muzyczke do tego - interpol, editorsow, albo innego Cave'a i przy dobrych wiatrach powinienem obudzic sie po nowym roku, z usmiechem na ustach prosto do pracy. wszyscy sobie jada do swojej zasranej francji albo irlandii a ja pracuje i mam tylko 2 dni wolnego bez weekendu, wiec nie mam kiedy przyleciec. a na stale to tak w lecie jakos, chyba ze sie pozmienia duzo. ale raczej nie bo to dobry plan. to i tak dobrze ja pewnie przespie sylwka a siweta...lepiej nie mowic mrgreen ehhhh a tak wlasciwie to co general porabi a tu o tak poznej(?) porze 03. SR-71 - [Tomorrow (Advance) #06] Goodbye [3:40] 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 12:48 pm
Twisted_Exile racqel w tym roku swieta z jedyna co mnie kocha... z flaszka whisky, albo dwoma, a to dopiero bedzie zabawa.jakas muzyczke do tego - interpol, editorsow, albo innego Cave'a i przy dobrych wiatrach powinienem obudzic sie po nowym roku, z usmiechem na ustach prosto do pracy. wszyscy sobie jada do swojej zasranej francji albo irlandii a ja pracuje i mam tylko 2 dni wolnego bez weekendu, wiec nie mam kiedy przyleciec. a na stale to tak w lecie jakos, chyba ze sie pozmienia duzo. ale raczej nie bo to dobry plan. to i tak dobrze ja pewnie przespie sylwka a siweta...lepiej nie mowic mrgreen ehhhh a tak wlasciwie to co general porabi a tu o tak poznej(?) porze 03. SR-71 - [Tomorrow (Advance) #06] Goodbye [3:40] 3nodding siedze w sklepie z internetem i sciagam sofoklesa (program do pisania skryptow do scenariuszy bo musze na gwalt zmienic format tlumaczenia a do tego wlasnie potrzebny jest ten program, a przy okazji poluje na obrazki, zaraz ide szperac deviantarta i jeszcze zaciagam "same difference" - komiks. A i jeszcze sluchalem Muse, ale baterie sie postarzaly wiec slucham teraz stukotu klawiatury...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|