|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 28, 2012 1:38 am
Obi Aoi Ettől függetlenül picit fura, hogy a Tektek-en a fületlen hajat külön pózként mutatják, és a póz ikonjában ott van egy plusz kis masni is a haj mellett (a fülesnél nem). az nem masni, hanem olló, és szerintem azért van külön pózként a haj ollóval, mert a tekteken nincs meg külön az agape olló póz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 28, 2012 1:58 am
Yuki Naoto Obi Aoi Ettől függetlenül picit fura, hogy a Tektek-en a fületlen hajat külön pózként mutatják, és a póz ikonjában ott van egy plusz kis masni is a haj mellett (a fülesnél nem). az nem masni, hanem olló, és szerintem azért van külön pózként a haj ollóval, mert a tekteken nincs meg külön az agape olló póz Hopp, én masninak néztem sweatdrop Értem, valószínű. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 29, 2012 4:30 pm
Mindenféle értéktelen HALAT és Daily Chane-ből szerezhető értéktelen ALCHEMY item-et átveszek, minden mennyiségben!Ha tele vagy velük és nincs türelmed pár aranyért egyenként eladogatni őket, akkor küldd el nekem! Az egyszerűség és a fennakadás elkerülés végett, ne küldj előtte PM-t! (Olvasás nélkül törlöm őket ötvenesével.) (Átveszem, NEM megveszem!)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 30, 2012 9:02 pm
Ma vagyok 2444 napos. Ha nem felejtem el, a 2500-dik napon osztok majd ajándékot, jó Hobbit szokás szerint.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 30, 2012 11:23 pm
Omg már van Sainte Ciel: Storge *nyálcsorgat*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 01, 2012 1:15 am
Hime_Yura Omg már van Sainte Ciel: Storge *nyálcsorgat* Jaja smile Nekem is tetszik. Eléggé olyan színei vannak, mint a Runcible Spoon-nak, a pózai meg picit "vegyesek". Én meg azt néztem még nagy szemekkel, hogy már millió körül vannak a Ciel cuccok, régebben 400k körül voltak. Gondolom azért ment fel a áruk, mert már nincsenek a Cash Shopban.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 01, 2012 1:40 am
Obi Aoi Hime_Yura Omg már van Sainte Ciel: Storge *nyálcsorgat* Jaja smile Nekem is tetszik. Eléggé olyan színei vannak, mint a Runcible Spoon-nak, a pózai meg picit "vegyesek". Én meg azt néztem még nagy szemekkel, hogy már millió körül vannak a Ciel cuccok, régebben 400k körül voltak. Gondolom azért ment fel a áruk, mert már nincsenek a Cash Shopban. Szerintem inkább hasonlít az Antique Pierrot színvilágához. Elkezdtem gőzerővel gyűjteni rá mert megvan az Agepe és az Eros is és így teljes lenne a kollekció emotion_bigheart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 01, 2012 1:42 am
Hime_Yura Obi Aoi Hime_Yura Omg már van Sainte Ciel: Storge *nyálcsorgat* Jaja smile Nekem is tetszik. Eléggé olyan színei vannak, mint a Runcible Spoon-nak, a pózai meg picit "vegyesek". Én meg azt néztem még nagy szemekkel, hogy már millió körül vannak a Ciel cuccok, régebben 400k körül voltak. Gondolom azért ment fel a áruk, mert már nincsenek a Cash Shopban. Szerintem inkább hasonlít az Antique Pierrot színvilágához. Elkezdtem gőzerővel gyűjteni rá mert megvan az Agepe és az Eros is és így teljes lenne a kollekció emotion_bigheart Értem, azt csak egyszer láttam eddig, majd megnézem megint 3nodding Ó az jó és sok sikert biggrin Nekem csak az Agape van meg és bár csábító összeget kapnék érte MP-n, nem hiszem, hogy eladom. Igaz, mostanában nem sokat használtam sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 01, 2012 4:19 am
Boldog Szülinapot Molylepke biggrin yum_pie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 01, 2012 7:30 am
Obi Aoi Boldog Szülinapot Molylepke biggrin yum_pie Köszönöm Neked és Yukinak is! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 01, 2012 7:50 am
Molylepke Obi Aoi Boldog Szülinapot Molylepke biggrin yum_pie Köszönöm Neked és Yukinak is! whee Nagyon szívesen smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 01, 2012 9:40 am
Én is Boldog Szülinapot kívánok neked! ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 01, 2012 1:00 pm
Boldog születésnapot! heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 01, 2012 1:04 pm
Tina-chann Én is Boldog Szülinapot kívánok neked! ^^ Malreni Boldog születésnapot! heart Mindkettőtöknek nagyon szépen köszönöm! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|