|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 8:31 am
BeeWolf_san Rynn the Vampire BeeWolf_san [Shinin nie nie ma ich do kupienia !! wink
Ohajo kona masai !! Cześć gruby xd Shinn, a ty tnij quoty stare Cześć Kukus 3nodding heart *przytul* Co ty sie tak z KK przytulacie ??
Gruby gruby .. nie jestem gruby tylko postawny ! tiaa...grubokościsty XD a cio, nie można? Poza tym która panienka nie poleciałaby na TAKIEGO faceta :>>>> No a poza tym go strasznie strasznie lubię whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 8:33 am
Rynn the Vampire tiaa...grubokościsty XD a cio, nie można? Poza tym która panienka nie poleciałaby na TAKIEGO faceta :>>>> No a poza tym go strasznie strasznie lubię whee Rynna, ty mu takich pytań nie zadawaj... eek bo ci jeszcze listę imienną przedstawi i teleadresową stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 8:35 am
Kukus Rynn the Vampire tiaa...grubokościsty XD a cio, nie można? Poza tym która panienka nie poleciałaby na TAKIEGO faceta :>>>> No a poza tym go strasznie strasznie lubię whee Rynna, ty mu takich pytań nie zadawaj... eek bo ci jeszcze listę imienną przedstawi i teleadresową stare no niee, to są takie które śmiały Ci odmówić? whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 8:35 am
Rynn the Vampire tiaa...grubokościsty XD a cio, nie można? Poza tym która panienka nie poleciałaby na TAKIEGO faceta :>>>> No a poza tym go strasznie strasznie lubię whee xd
Ja bym na niego nie poleciał bo bym go polamał nawet bez dodatkowych kilogramów ...! Kukusiontko ano przytulamy sie... nie pasuje cośik? a ty faktycznie jesteś postawny... masz postawe walenia [fiżbinowca] *chwyta Bee za nogę i wlecze do basenu* nie umieraj, wielorybie sweatdrop ej ... nie ciagnij mnie bo Asfalt zwijasz !Listy nie przedstawie KK Rynn the Vampire no niee, to sÄ… takie które Å›miaÅ‚y Ci odmówić? whee xd Nie wiele ich nie było .. 200-300 +- 100 !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 8:36 am
BeeWolf_san [Shinn] BeeWolf_san [Shinin nie nie ma ich do kupienia !! wink
Ohajo kona masai !! Dawno mnie nie bylo sweatdrop PRzerabane ... wskakuje na Shinnina ... 3-mnie ziomek ... musze zobie sznurowki zawiazać "ja nie mam sznuruwek" [ Trzask lamanych kosci to moje ?? ] eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 8:37 am
och, ja lecę..papa wszystkim ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 8:39 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 8:40 am
Rynn the Vampire Kukus Rynn the Vampire tiaa...grubokościsty XD a cio, nie można? Poza tym która panienka nie poleciałaby na TAKIEGO faceta :>>>> No a poza tym go strasznie strasznie lubię whee Rynna, ty mu takich pytań nie zadawaj... eek bo ci jeszcze listę imienną przedstawi i teleadresową stare no niee, to są takie które śmiały Ci odmówić? whee xd no coosh... każdy miewa gorsze dni... dokonuje niekiedy gonk baaaaaaaaaaaaaaardzo złych gonk wyborów.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 8:40 am
a buuuuuuuu!!!!! z szafy zniknely wieksza czesc moich ciuchow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! crying crying crying crying gonk crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 8:42 am
Miss_Karina a buuuuuuuu!!!!! z szafy zniknely wieksza czesc moich ciuchow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! crying crying crying crying gonk crying crying Ta a kliknij All ... tam masz wszysko .."pewnie sie pomyliła a zaraz bedzie sciemniaz ze nie" smile ..ugaga ...
Czesc Karinko !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 8:42 am
no...i znalazly sie, tylko byly schowane w tajnej dziurze w szafie o ktorej ja zapomnialam xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 8:43 am
Rynn the Vampire och, ja lecę..papa wszystkim ^^ papapa... endżoj jor najtmers, hani wink *przytula Rynnę*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 8:44 am
hejka 4laugh (jestem na chwile ale potem jeszcze przyjde ninja )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 8:45 am
Delisa hejka 4laugh (jestem na chwile ale potem jeszcze przyjde ninja ) cze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 8:47 am
Delisa hejka 4laugh (jestem na chwile ale potem jeszcze przyjde ninja ) hi Del ^^ a gdzie mozna kupic hallowenowskie ciuchy? O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|