|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 7:46 am
Nerai Sayokun Nerai gonk gonk gonk nie pozwole jej wszamać!!!!!!!!!!! ninja ale ja jestem głodny crying Ooooo...pyszna wojownicza ropuszka czeka na Ciebie w lodówce twisted lethiel smaczniejsza whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
SERAFIN-VAMPIRE Nerai SERAFIN-VAMPIRE a kto powiedział ż trzeba twojego pozwolenia na zjedzenie jej i ciebie gonk Ale.... ja .... NIE.... POZWALAM.... Nie chce być zjedzona stare no to cie nie zjemy uff... nio to ja I LETHIEL jesteśmy bezpieczne whee 3nodding 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 7:47 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 7:48 am
[Shinn] Witam was. Wreszcie od chyba 2 tyg. jestem na gai sweatdrop Fajne są prezenty w tych listach xd cze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[Shinn] Witam was. Wreszcie od chyba 2 tyg. jestem na gai sweatdrop Fajne są prezenty w tych listach xd cze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SERAFIN-VAMPIRE Nerai Ooooo...pyszna wojownicza ropuszka czeka na Ciebie w lodówce twisted ale ja ją dwa dni temu tam wsadziłem co innego ze słoniem siedzi tam dwa tygodnie (też był mały ) A tak właściwie to... DLACZEGO ZAMYKASZ W LODÓWCE biedne zwierzaczki xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 7:49 am
Sayokun [Shinn] Witam was. Wreszcie od chyba 2 tyg. jestem na gai sweatdrop Fajne są prezenty w tych listach xd cze Sa jeszcze jakies nowosci na gai o ktorych ja nie wiem ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 7:51 am
[quote="[Shinn]Witam was. Wreszcie od chyba 2 tyg. jestem na gai sweatdrop Fajne są prezenty w tych listach xd
Witam xp I żegnam bo już musze kończyć sad
Papapappa... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[Shinn] Sayokun [Shinn] Witam was. Wreszcie od chyba 2 tyg. jestem na gai sweatdrop Fajne są prezenty w tych listach xd cze Sa jeszcze jakies nowosci na gai o ktorych ja nie wiem ? zmiana pozy dzień i noc halloweenowy wystrój chyba wszystko 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nerai [quote="[Shinn]Witam was. Wreszcie od chyba 2 tyg. jestem na gai sweatdrop Fajne są prezenty w tych listach xd Witam xp I żegnam bo już musze kończyć sad Papapappa... wink pa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 7:52 am
Nerai [Shinn] Witam was. Wreszcie od chyba 2 tyg. jestem na gai sweatdrop Fajne są prezenty w tych listach xd Witam xp I żegnam bo już musze kończyć sad Papapappa... wink papa sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 7:53 am
[Shinn] Witam was. Wreszcie od chyba 2 tyg. jestem na gai sweatdrop Fajne są prezenty w tych listach xd Witam xp I żegnam bo już musze kończyć sad ech... Papapppa... <== tak miało być xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 7:54 am
czesc wszystkim brakuje mi jeszce 500 do gildii hip hip................... xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 7:54 am
Nerai SERAFIN-VAMPIRE Nerai Ooooo...pyszna wojownicza ropuszka czeka na Ciebie w lodówce twisted ale ja ją dwa dni temu tam wsadziłem co innego ze słoniem siedzi tam dwa tygodnie (też był mały ) A tak właściwie to... DLACZEGO ZAMYKASZ W LODÓWCE biedne zwierzaczki xp bo jeste wampirem i lubie tylko świeże mięso
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|