|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 7:31 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 7:31 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 7:32 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 7:33 am
SERAFIN-VAMPIRE Nerai SERAFIN-VAMPIRE *i z lodówki wyskakuje wielka ropucha * Kto wsadził tam wielką ropuche stare ??? kiedy ją wsadzałem była mała eek Biedna ropucha całą swą młodość przeżyła w lodówce, mała, zziębnięta, samotna... crying teraz już tak xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 7:34 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 7:36 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 7:37 am
Sayokun Nerai Sayokun ale tam są tylko desery a na deser mam lethiel 3nodding Ze niby Lethiel eek Pożeraczu przyjaci22;ek xp Ja Ci dam wszamać Lethiel twisted nie martw się dam ci kawałek 3nodding gonk gonk gonk nie pozwole jej wszamać!!!!!!!!!!! ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 7:38 am
nazwi mnie tak jeszcze raz a zmienie ci fryzurke moim miotaczem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 7:40 am
SERAFIN-VAMPIRE nazwi mnie tak jeszcze raz a zmienie ci fryzurke moim miotaczem eek xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nerai Sayokun Nerai Sayokun ale tam są tylko desery a na deser mam lethiel 3nodding Ze niby Lethiel eek Pożeraczu przyjaci22;ek xp Ja Ci dam wszamać Lethiel twisted nie martw się dam ci kawałek 3nodding gonk gonk gonk nie pozwole jej wszamać!!!!!!!!!!! ninja ale ja jestem głodny crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 7:42 am
SERAFIN-VAMPIRE Nerai gonk gonk gonk nie pozwole jej wszamaĦ#8225;!!!!!!!!!!! ninja a kto powiedział ż trzeba twojego pozwolenia na zjedzenie jej i ciebie gonk Ale.... ja .... NIE.... POZWALAM.... Nie chce być zjedzona stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 7:42 am
Nerai SERAFIN-VAMPIRE Nerai gonk gonk gonk nie pozwole jej wszamaĦ#8225;!!!!!!!!!!! ninja a kto powiedział ż trzeba twojego pozwolenia na zjedzenie jej i ciebie gonk Ale.... ja .... NIE.... POZWALAM.... Nie chce być zjedzona stare no to cie nie zjemy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 7:44 am
Sayokun Nerai gonk gonk gonk nie pozwole jej wszamać!!!!!!!!!!! ninja ale ja jestem głodny crying Ooooo...pyszna wojownicza ropuszka czeka na Ciebie w lodówce twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 7:45 am
Witam was. Wreszcie od chyba 2 tyg. jestem na gai sweatdrop Fajne są prezenty w tych listach xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|