|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 7:20 am
Sayokun ale tam są tylko desery a na deser mam lethiel 3nodding No to ryzykujemy otwarcie lodówki eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 7:21 am
Sei chan Sayokun ale tam są tylko desery a na deser mam lethiel 3nodding No to ryzykujemy otwarcie lodówki eek może ja lepiej lukne co umnie jest w pokoju ciekawe co ciri kupiła do jedzenia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 7:21 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 7:22 am
Sayokun Sei chan Sayokun ale tam są tylko desery a na deser mam lethiel 3nodding No to ryzykujemy otwarcie lodówki eek podchodzi do lod *glup* *Wyciaga dwa pompony*Sayo!!Sayo!!! Dalej otwórz!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 7:24 am
Sei chan Sayokun Sei chan No to ryzykujemy otwarcie lodówki eek podchodzi do lod *glup* *Wyciaga dwa pompony*Sayo!!Sayo!!! Dalej otwórz!!! powoli otwiera...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Sei chan Sayokun Sei chan No to ryzykujemy otwarcie lodówki eek podchodzi do lod竩 *glup* *Wyciaga dwa pompony*Sayo!!Sayo!!! Dalej otwórz!!! powoli otwiera... *i z lodówki wyskakuje wielka ropucha *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 7:26 am
SERAFIN-VAMPIRE *i z lodówki wyskakuje wielka ropucha * Zabcia xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nerai Sayokun Sei chan Treba do mojego schowka zajrzec tam zawsze cos sie znajdzie xd ale tam są tylko desery a na deser mam lethiel 3nodding Ze niby Lethiel eek Pożeraczu przyjaci棳22;ek xp Ja Ci dam wszamać Lethiel twisted oczewiściwe że dasz a sama pójdziesz na kolacje a tak to cze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Sei chan Sayokun Sei chan No to ryzykujemy otwarcie lodówki eek podchodzi do lod *glup* *Wyciaga dwa pompony*Sayo!!Sayo!!! Dalej otwórz!!! powoli otwiera... wylatuje ze środka w bryle lodu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 7:27 am
SERAFIN-VAMPIRE *i z lodówki wyskakuje wielka ropucha * Kto wsadził do wielką ropuche stare ???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 7:27 am
Nerai SERAFIN-VAMPIRE *i z lodówki wyskakuje wielka ropucha * Kto wsadził do wielką ropuche stare ??? kiedy ją wsadzałem była mała
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 7:28 am
Nerai SERAFIN-VAMPIRE *i z lodówki wyskakuje wielka ropucha * Kto wsadził do wielką ropuche stare ??? A wiadomo xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 7:29 am
Nerai Sayokun Sei chan Treba do mojego schowka zajrzec tam zawsze cos sie znajdzie xd ale tam są tylko desery a na deser mam lethiel 3nodding Ze niby Lethiel eek Pożeraczu przyjaci22;ek xp Ja Ci dam wszamać Lethiel twisted nie martw się dam ci kawałek 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|