Welcome to Gaia! ::

Reply Ruskie-Partyzanty [RP]
24h w paszczu za dichu. Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 401 402 403 404 405 406 ... 553 554 555 556 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Kiray
Crew

PostPosted: Thu Dec 01, 2005 7:39 am

Ozzwald
chcialem napisac to w jezyku przystepnym dla kazdego... i trzeba przyjac strategie obalenia krokietow...

*wpada przez okno z bagnetem w reku*
oi! oi! oi!
tak odrazu?
PostPosted: Thu Dec 01, 2005 7:43 am

Rzecz dzieje się w szpitalu psychiatrycznym. Od wielu lat przebywa tam Pan Tadek.
Pan Tadek nie odezwal sie do nikogo przez ten okres i generalnie
zajmuje się patrzeniem w okno. Pewnego letniego popołudnia za oknem
pojawia się sie ogrodnik, ktory nawozi grządki z truskawkami. Po
godzinie wpatrywania sie w ogrodnika pan Tadek pomalutku wstaje i
rusza w strone okna, otwiera je powoli, patrzy na ogrodnika, patrzy na
truskawki i wypowiada zdanie: - "A co Pan robi?" Konsternacja. Wszyscy
pacjenci i personel zupelnie zszokowani - pan Tadek się odezwal!
Ogrodnik odpowiada: - Ja, panie Tadku, nawoze truskawki.
Pan Tadek myśli i w koncu: - Co?
Ogrodnik: - No ... Posypuję je nawozem.
Pan Tadek po namysle: - Co?
Ogrodnik: - No... Posypuję truskawki g�wnem, żeby były lepsze.
Pan Tadek mysli: - Aha....
Pan Tadek zamyka pomalu okno i zamyslony wraca na miejsce. Siada i
mysli. Po p�ł godzinie wstaje, podchodzi do okna, otwiera je i mowi:
- Wie pan co, ja truskawki posypuję cukrem, żeby były lepsze, ale ja
to podobno jestem pojebany.

Dw�ch wariat�w kupiło sobie kotki. Bawili się nimi fajnie, dop�ki nie natrafili na problem, kt�ry kotek jest czyj. Pierwszy wymyślił, że swojemu kotu utnie ogonek. Bawią się dalej, ale drugiemu spodobał się kotek bez ogonka. Uciął więc swojemu ogonek i zaczeli myśleć, co zrobić, żeby je znowu m�c rozpo- znać. Więc pierwszy uciął swojemu przednią n�żkę. Bawili się jakiś czas, ale drugiemu spodobał się kotek bez n�żki, więc swojemu także uciął. Cały pro- blem zaczął się więc od nowa. Po pewnym czasie pierwszy wariat wymyślił, że utnie swojemu kotu drugą z przednich n�żek. Drugiemu wariatowi spodo- bało się jednak, jak fajnie czołga się kotek tego pierwszego, więc swojemu też uciął drugą z przednich n�żek. Po pewnym czasie pierwszy wariat, chcąc wyr�żnić swojego kotka, uciął mu dwie tylnie n�żki. Kadłubek jego kotka tak się fajnie poruszał, że drugiemu wariatowi oczywiście się to spodobało, i ze swojego kotka też zrobił kadłubka. I teraz zaczął się już poważny pro- blem, jak rozpoznać, kt�ry kotek jest czyj. Myślą, myślą, myślą, i w końcu jeden m�wi:
- Wiesz, to ja wezmę białego, a ty czarnego...

Baliaur

Kiray
Crew

PostPosted: Thu Dec 01, 2005 7:48 am

Baliaur znam te kawaly...
BTW moze zalozyc topic na kawaly?
PostPosted: Thu Dec 01, 2005 7:51 am

Kiray
Ozzwald
chcialem napisac to w jezyku przystepnym dla kazdego... i trzeba przyjac strategie obalenia krokietow...

*wpada przez okno z bagnetem w reku*
oi! oi! oi!
tak odrazu?
co tak odrazu ?

Ozzwald
Vice Captain

Baliaur

PostPosted: Thu Dec 01, 2005 7:54 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Thu Dec 01, 2005 7:54 am

Ozzwald
co tak odrazu ?

odrazu ich obalamy?

Kiray
Crew

Ozzwald
Vice Captain

PostPosted: Thu Dec 01, 2005 7:58 am

Kiray
Ozzwald
co tak odrazu ?

odrazu ich obalamy?
a co chcesz obalac silnego przeciwnika...
PostPosted: Thu Dec 01, 2005 8:00 am

[ Message temporarily off-line ]

Kiray
Crew

Kiray
Crew

PostPosted: Thu Dec 01, 2005 8:03 am

Ozzwald
Kiray
Ozzwald
co tak odrazu ?

odrazu ich obalamy?
a co chcesz obalac silnego przeciwnika...

narazie krokiety nie sa silne...
PostPosted: Thu Dec 01, 2005 9:16 am

rofl *wczolguje sie do gildi* biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimbru gonk twisted

Twisted_Exile

Twisted_Exile

PostPosted: Thu Dec 01, 2005 10:51 am

ninja najgorsze w Krokietach jest to ze zosataly zalozone przez wysoko postawiona partyzantke... ninja twisted
PostPosted: Thu Dec 01, 2005 11:01 am

normalnie rozbawiliscie mnie...
co wam przeszkadza ta guildia? bo nie bardzo rozumiem? confused
regulamin jest w niej dla jaj i jakos nikogo jeszcze nie banowalam i nie zamierzam chyba ze bedzie ku temu wyrazny powod...
ponadto ta guildia dopiero sie tworzy i napewno na tym co jest teraz sie nie zakonczy...

@Ball no patrz jak to czlowiek zmienia zdanie w zaleznosci w jakim towazystwie sie znajduje... niedawno mowilas co innego... no coz jednak tacy ludzie sie zdarzaja.

na KL mozna powiedziec co sie chce i jak juz powiedzialam regulamin jest dla zabawy a ten kto sie do niego stosuje to jest pierdolniety i to zdrowo a tym samym dostarcza mi rozrywki...

ale wy jak zawsze macie racje... stare
na waszej guildi pierniczy sie o dupie maryny i za byle co mozna byc zbanowanym.. oki niech tak bedzie takie macie zalozenia...
na POGG nie mozna mowic o swych pogladach bo moderatora to przeszkadza - tego juz nie czaje.
na anarchi .:n/c zbior dzieci ktore sie na wzajem wyklinaja lub gadaja same do siebie.
na tej guldi chce miec ludzi ktorzy maja cos do powiedzenia i prucz aaa yyyy eee sa slonni rozmaiac na jakies bardziej rozwojowe tematy. Dlatego tez jednym z moderatorow jest Kukus. I niech ta guildia ma malo czlonkow i malo postow ale niech bedzie z sensem i cieszyc mnie bedzie kazda powazniejsza rozmowa na niej. I napewno wowczas nie uslyszycie "skrusz orzecha" czy cos w tym stylu.
No to ja sie nagadalam xp
ale przynajmniej niejasnosci zostaly rozwiazane 3nodding

Owiec

opcy
Crew

PostPosted: Thu Dec 01, 2005 11:38 am

Ridsu
na POGG nie mozna mowic o swych pogladach bo moderatora to przeszkadza - tego juz nie czaje
bo na pogg to jest chujowy moderator...... mrgreen
PostPosted: Thu Dec 01, 2005 11:40 am

a o krokietach sie juz wypowiedzialem 4 strony temu.........

opcy
Crew

Baliaur

PostPosted: Thu Dec 01, 2005 1:34 pm

Ridsu
normalnie rozbawiliscie mnie...
co wam przeszkadza ta guildia? bo nie bardzo rozumiem? confused
regulamin jest w niej dla jaj i jakos nikogo jeszcze nie banowalam i nie zamierzam chyba ze bedzie ku temu wyrazny powod...
ponadto ta guildia dopiero sie tworzy i napewno na tym co jest teraz sie nie zakonczy...

@Ball no patrz jak to czlowiek zmienia zdanie w zaleznosci w jakim towazystwie sie znajduje... niedawno mowilas co innego... no coz jednak tacy ludzie sie zdarzaja.

:
nie zmienilam zdania 3nodding
Tylko jeszcze w tamtej gildi nie widze tego jej zamyslu tylko odbicie RP....
I tak miedzy wersami to dopiero po tej siupernej dyskusji sie zorientowalam ze Krokiety to ten Twoj gaiowy AWS rofl , chyba zauwazylas cu nie? wink
Reply
Ruskie-Partyzanty [RP]

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 401 402 403 404 405 406 ... 553 554 555 556 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games