Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Általános témák (offolás ezerrel!!!) Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 401 402 403 404 405 406 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50
PostPosted: Tue Apr 24, 2012 12:05 pm

Sharoan
Képzeljétek mit dobott a DD az előbb!!!

Aquarium Memphis the Mermaid [lite]

wáá~ mázlista! 3nodding
PostPosted: Wed Apr 25, 2012 1:09 pm

Hát igen, az kérdéses, ha bejutottál csalással a boltba és ha észreveszik, vajon tiltanak-e majd, vagy sem. Szóval ez így kockázatos, na de aki csinálja, az vállalja a felelősséget. Ám ha bár bent van valaki, szerintem egyből tud venni is, hisz az tudtommal nincs külön levédve, csak maga a boltba való bejutás. Bár nem tudom.

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

Pumpkin dad

Feral Hunter

PostPosted: Thu Apr 26, 2012 10:22 am

Malreni
Nem! Nem! Nem! Engedjenek be abba kurva boltba és kész. Nem lehet sokkal nehezebb lekódolni a konkrét vásárlást, mint magát az egész oldalt. Én a boltban akarok körülnézni! Az FMA meg egy fos!

edit:
Híveim! Dolgozom az ügyön! Azon leszek, hogy még a héten mindannyian képesek legyünk belépni a Mecha Neko boltba!

(Mielőtt kérditek: Igen, megoldható. Igen, buherálás az internettel. Igen, rendszergazda vagyok. Igen, tudom mit csinálok.)

Nos nekem sikerült belépnem. Még venni is tudnék, de nem vagyok nagy fma fan. Max a mulommal venném meg, mert most az S popra gyűjtök. Holnap már meg is tudom venni.
Amúgy jelenleg csak az FMA cuccot lehet bent kapni.

Edit:
Amíg disznólkodtam, hogy bemenjek addig nem engedett gépről posztolni (telóról írtam elsőnek), de újraindítás után már engedte.

Editedit:
Íme egy kép a shopról:
User Image

Illetve rájöttem miért nem tudtam gépről postolni. Amcsi IP-t használok ha be akarok lépni, de azzal nem enged posztolni. Az oldalt ugyanúgy lehet használni, legalábbis böngészni tudtam, de írni nem tudtam. Amint kikapcsoltam egyből működik rendesen.
PostPosted: Thu Apr 26, 2012 11:36 am

Gabessz
Malreni
Nem! Nem! Nem! Engedjenek be abba kurva boltba és kész. Nem lehet sokkal nehezebb lekódolni a konkrét vásárlást, mint magát az egész oldalt. Én a boltban akarok körülnézni! Az FMA meg egy fos!

edit:
Híveim! Dolgozom az ügyön! Azon leszek, hogy még a héten mindannyian képesek legyünk belépni a Mecha Neko boltba!

(Mielőtt kérditek: Igen, megoldható. Igen, buherálás az internettel. Igen, rendszergazda vagyok. Igen, tudom mit csinálok.)

Nos nekem sikerült belépnem. Még venni is tudnék, de nem vagyok nagy fma fan. Max a mulommal venném meg, mert most az S popra gyűjtök. Holnap már meg is tudom venni.

Edit:
Amíg disznólkodtam, hogy bemenjek addig nem engedett gépről posztolni (telóról írtam elsőnek), de újraindítás után már engedte.

amúgy CI mennyibe fájt ott?

Az Timmy

Kind Miko

Pumpkin dad

Feral Hunter

PostPosted: Thu Apr 26, 2012 11:46 am

Az Timmy
Gabessz
Malreni

edit:

Edit:

299 cash
PostPosted: Thu Apr 26, 2012 11:55 am

Gabessz
Az Timmy
Gabessz
Malreni

edit:

Edit:

299 cash

a murva anyját ._.

Az Timmy

Kind Miko

The Cryene

Lonely Fairy

13,640 Points
  • Magical Girl 50
  • Object of Affection 150
  • Vicious Spirit 250
PostPosted: Fri Apr 27, 2012 10:17 am

Gabessz
Malreni

edit:

Edit:

Editedit:
Íme egy kép a shopról:

Illetve rájöttem miért nem tudtam gépről postolni. Amcsi IP-t használok ha be akarok lépni, de azzal nem enged posztolni. Az oldalt ugyanúgy lehet használni, legalábbis böngészni tudtam, de írni nem tudtam. Amint kikapcsoltam egyből működik rendesen.

Ezt hogy csináltad??? surprised
Ez nem ér, én is akarok )))):
PostPosted: Fri Apr 27, 2012 12:28 pm

Én nem biztos, hogy megpróbálom még, majd inkább ha már olyan cucc is lesz ott, ami jobban érdekel. Vagy a muleommal próbálom ki esetleg.
Gabessz, ha érdekel, már posztoltam több képet is korábban a 401. oldalon (Google és Gaián belüli keresés gyümölcse) plusz a Gaiapédiás linket, ahol vannak róla érdekes infók, pl. hogy egy régi Gaia háttérképen is rajta van (csak más a szemfedője) és a Monster Galaxyban is szerepel stb.

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Pumpkin dad

Feral Hunter

PostPosted: Fri Apr 27, 2012 1:36 pm

CryeneStrifeShiroi

Ezt hogy csináltad??? surprised
Ez nem ér, én is akarok )))):

Megbuzeráltam az IP címem. Alapjáraton magyar az IP címünk és e szerint tudnak blokkolni minket, meg másokat abból a shopból. Én viszont leszedtem egy IP cserélő programot amivel kicseréltem egy amcsi IP-re, és amíg aktív addig be lehet lépni a Mecha Nekoba. Vásárolni még nem próbáltam, de lehet rásánom magam. Veszek egyet és elrakom, hogy később eladjam.
PostPosted: Fri Apr 27, 2012 1:46 pm

Figyelem, hátha érdekel valakit: dev alertben Lanzer bejelentette, hogy most már ritkább/értékesebb cuccokat is lehet nyerni a Pink Linkből.
Negítvum: kb. 39-40k-ra ment az ára MP-n.

"Hello everyone, we've just made changes to the Pink Link with a much better pay-out amount. Good luck with the rare items and have a great weekend!

-Lanzer "

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Fri Apr 27, 2012 2:20 pm

Obi Aoi
Figyelem, hátha érdekel valakit: dev alertben Lanzer bejelentette, hogy most már ritkább/értékesebb cuccokat is lehet nyerni a Pink Linkből.

"Hello everyone, we've just made changes to the Pink Link with a much better pay-out amount. Good luck with the rare items and have a great weekend!

-Lanzer "

Nem ad. Hülyeséget írt. Lásd a következő Dev. Alert-et.
PostPosted: Fri Apr 27, 2012 2:50 pm

Malreni
Obi Aoi

-Lanzer "

Nem ad. Hülyeséget írt. Lásd a következő Dev. Alert-et.

Jah...

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Fri Apr 27, 2012 2:52 pm

Észrevettem egy kis furcsaságot a Tektek-en: az Empress Cotton-nál mutat olyan hajat is, melyen nincsenek ott a nyuszifülek és a nevében pluszba ott van, hogy (Cut), de itt se a MP-n, se az avi szerkesztőben nincs ilyen plusz póz.
PostPosted: Fri Apr 27, 2012 3:09 pm

Obi Aoi
Észrevettem egy kis furcsaságot a Tektek-en: az Empress Cotton-nál mutat olyan hajat is, melyen nincsenek ott a nyuszifülek és a nevében pluszba ott van, hogy (Cut), de itt se a MP-n, se az avi szerkesztőben nincs ilyen plusz póz.

a Sainte Ciel: Agape itemben van egy olló ami levágja a hajat, ez a cut póz.

(egy kis érdekesség neked: a Rosamund's Revenge itemben, ha használod a rózsaszínű hajat + az Agape-ból az ollót, akkor vörös lesz a haj [meg hiányzik belőle egy tincs is] )

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Sat Apr 28, 2012 1:21 am

Yuki Naoto
Obi Aoi

a Sainte Ciel: Agape itemben van egy olló ami levágja a hajat, ez a cut póz.

(egy kis érdekesség neked: a Rosamund's Revenge itemben, ha használod a rózsaszínű hajat + az Agape-ból az ollót, akkor vörös lesz a haj [meg hiányzik belőle egy tincs is] )

Ja értem, én azt hittem, hogy csak alulról meg max oldalról vág, mint pl a copflevágás a Juno's Lace hajnál (egyébként megvan az Agape cucc és néha használtam is az ollót 1-2 hajhoz). Szóval nem tudtam, hogy levágja a nyuszifüleket felülről, de akkor gondolom direkt csinálták ilyenre smile Ettől függetlenül picit fura, hogy a Tektek-en a fületlen hajat külön pózként mutatják, és a póz ikonjában ott van egy plusz kis masni is a haj mellett (a fülesnél nem).
Vörössé változik? Érdekes... No kipróbáltam úgy, hogy az ollót "vettem fel" és tényleg (a Rosamund nincs meg).
Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 401 402 403 404 405 406 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games