|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 3:32 am
SERAFIN-VAMPIRE Omega Sun SERAFIN-VAMPIRE Omega Sun widzieliscie stroje halloweenowe w sklepikach surprised ? Cuuudne heart nie a gdzie dostane broń i za ile broni jeszcze nie ma no dobra a te pałki jakie pałki? kogo nazywasz pałką? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 3:35 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 3:37 am
SERAFIN-VAMPIRE Kukus jakie paŦ#8218;ki? kogo nazywasz paŦ#8218;kĦ#8230;? sweatdrop dobra to cos co macie w rękach ja mam widły a Omi na anielską lachę eek zaje...fajnie to brzmite suweniry były w listach z tego miesiąca
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 3:39 am
SERAFIN-VAMPIRE Kukus jakie pałki? kogo nazywasz pałką? sweatdrop dobra to cos co macie w rękach to sa gadzety z najnowszego listu. Dwa do wyboru. Cena ok. 7-10k w markecie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 3:44 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 3:58 am
dlaczego moj avatarek stoi plecami do innych crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 3:58 am
Omega Sun dlaczego moj avatarek stoi plecami do innych crying ja go widze normalnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 4:02 am
Kukus SERAFIN-VAMPIRE Kukus jakie paŦ#8218;ki? kogo nazywasz paŦ#8218;kĦ#8230;? sweatdrop dobra to cos co macie w rękach ja mam widły a Omi na anielską lachę eek zaje...fajnie to brzmite suweniry były w listach z tego miesiąca Wcale nie brzmi ... Zaje...Fajnie ... pojechałem dziś na uczelnie po to by wrocic ...! Mam głupich kolegów ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 4:04 am
BeeWolf_san Wcale nie brzmi ... Zaje...Fajnie ... pojechałem dziś na uczelnie po to by wrocic ...! Mam głupich kolegów ... a dlaczego tak yważasz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 4:05 am
BeeWolf_san Kukus SERAFIN-VAMPIRE Kukus jakie paŦ#8218;ki? kogo nazywasz paŦ#8218;kĦ#8230;? sweatdrop dobra to cos co macie w rękach ja mam widły a Omi na anielską lachę eek zaje...fajnie to brzmite suweniry były w listach z tego miesiąca Wcale nie brzmi ... Zaje...Fajnie ... pojechałem dziś na uczelnie po to by wrocic ...! Mam głupich kolegów ... stwierdziłeś to po 14 latach znajomości z Destem? reflex to ty masz świetny sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 4:18 am
Kukus BeeWolf_san Wcale nie brzmi ... Zaje...Fajnie ... pojechałem dziś na uczelnie po to by wrocic ...! Mam głupich kolegów ... stwierdziłeś to po 14 latach znajomości z Destem? reflex to ty masz świetny sweatdrop nie mowie o Descie ... czy on zemna studiuje ?? scream NIE
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 4:21 am
BeeWolf Kukus BeeWolf_san Wcale nie brzmi ... Zaje...Fajnie ... pojechałem dziś na uczelnie po to by wrocic ...! Mam głupich kolegów ... stwierdziłeś to po 14 latach znajomości z Destem? reflex to ty masz świetny sweatdrop nie mowie o Descie ... czy on zemna studiuje ?? scream NIEale jest imbecylem... a poza tym... źle ci? scream masz dziś wolne... i jeszcze narzekasz gonk szykuj się na niedziele... ale niespodzianki nie będzie sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 4:25 am
Kukus masz dziś wolne... i jeszcze narzekasz gonk szykuj się na niedziele... ale niespodzianki nie będzie sad A tak tak ... zle mi bo sie nudze ide cos zjem i sie poucze troszku !
Ta w niedziele ... ta ... ! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 4:26 am
Czesc Wilczku :* heart Jakie masz oryginalne ubranko wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 4:27 am
Omega Sun Czesc Wilczku :* heart Jakie masz oryginalne ubranko wink Dziekuje heart Kochanego cialka nigdy nie zawiele wink whee
Przytula ... whee whee :****
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|