|
|
|
|
Posted: Wed Oct 27, 2004 12:16 pm
Delein Rynn the Vampire Delein Kurcze, czy wam tez ta gaia tak pupiato chodzi? w jakim konkretnie sensie? Wooolno i opoooornie == nie, mnie tam całkiem sprawnie ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 27, 2004 12:17 pm
Rynn the Vampire Delein Rynn the Vampire Delein Kurcze, czy wam tez ta gaia tak pupiato chodzi? w jakim konkretnie sensie? Wooolno i opoooornie == nie, mnie tam całkiem sprawnie ^^ Czyli to znowu moj w twarz kopany komp ===
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 27, 2004 12:19 pm
Kukus roman_zbawicieL nie wiecie moze kiedy gildie beda dzialac ? cały czas działają... od początku lipca 2004 [z przerwami konserwacyjnymi] no tak tylko, że nie da się zmieniać ubrań w glidiach :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 27, 2004 12:20 pm
Delein Rynn the Vampire Delein Rynn the Vampire Delein Kurcze, czy wam tez ta gaia tak pupiato chodzi? w jakim konkretnie sensie? Wooolno i opoooornie == nie, mnie tam całkiem sprawnie ^^ Czyli to znowu moj w twarz kopany komp === najwyraźniej wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 27, 2004 12:21 pm
Senatus consultum est quod senatus iubet atque constitum; idque legis vicem optinet, quamvis fuerit quaestum.
Kiedys meczylem was " Kwasem nukleinowym fosforandwunukleotydu nikotynamidoademinowych "
Teraz czas na łącine ... La La
La LALALA ... gonk eek
Siemaneśko !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 27, 2004 12:22 pm
roman_zbawicieL Kukus roman_zbawicieL nie wiecie moze kiedy gildie beda dzialac ? cały czas działają... od początku lipca 2004 [z przerwami konserwacyjnymi] no tak tylko, że nie da się zmieniać ubrań w glidiach :/ ja moge... może twoim problemem jest brak ciuchów na zmianę xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 27, 2004 12:24 pm
BeeWolf_san Senatus consultum est quod senatus iubet atque constitum; idque legis vicem optinet, quamvis fuerit quaestum.
Kiedys meczylem was " Kwasem nukleinowym fosforandwunukleotydu nikotynamidoademinowych "
La LALALA ... gonk eek
Siemaneśko ! a ty wiesz, że ja się szybko uczę? moge sie nauczyć w morde tej łaciny i leżysz, krewniak... poza tym mam słownik... pi.es. dorzucisz mi się na gorset? chyba będę musiał w czymś takim chodzić czasem crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 27, 2004 12:24 pm
BeeWolf_san Senatus consultum est quod senatus iubet atque constitum; idque legis vicem optinet, quamvis fuerit quaestum.
La LALALA ... gonk eek
Siemaneśko ! Heheh NADPH...znam te bole == Avsko :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 27, 2004 12:30 pm
Kukus BeeWolf_san Senatus consultum est quod senatus iubet atque constitum; idque legis vicem optinet, quamvis fuerit quaestum.
La LALALA ... gonk eek
Siemaneśko ! a ty wiesz, że ja się szybko uczę? moge sie nauczyć w morde tej łaciny i leżysz, krewniak... poza tym mam słownik... pi.es. dorzucisz mi się na gorset? chyba będę musiał w czymś takim chodzić czasem crying Na gorsecik czemu by nie jak dla zdrowia ... to wiesz ..! nie nauczysz sie laciny jestes za leniwy i nie chcesz wydawac kasy na ksiazke wolisz Vodke ... i nie zaprzeczaj ...
Avsko Delein ... A no bałdzo dobrze ze znasza NADPH+ cieszem sie ... z tego niezmieŁnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 27, 2004 12:40 pm
Tak się zastanawiam czy sobie nie zafundować nowej fryzurki...taką jaką ma Karina...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 27, 2004 12:41 pm
Okej...dzisiaj pełnia...szczegolna, bo w ktoryms tam momencie ma wystapic zacmienie ksiezyca. W zwiazku z tym ide wypelnic swoj obowiazek i zloze jakas ofiare...moze z brata...tak, on sie nada... Do jutra! ..3.. ..2.. ..1.. *puff* *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 27, 2004 12:41 pm
Rynn the Vampire Tak się zastanawiam czy sobie nie zafundować nowej fryzurki...taką jaką ma Karina... I tak chodzisz w PRZESCIERADLE wiec po co ci ?? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 27, 2004 12:43 pm
BeeWolf_san Rynn the Vampire Tak się zastanawiam czy sobie nie zafundować nowej fryzurki...taką jaką ma Karina... I tak chodzisz w PRZESCIERADLE wiec po co ci ?? whee nie nie, tylko ty mnie widzisz w prześcieradle, to znaczy na gildii mnie tak widać..bo na gildii się nie da zmienić avatarka od wczoraj wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 27, 2004 12:45 pm
Delein Okej...dzisiaj pełnia...szczegolna, bo w ktoryms tam momencie ma wystapic zacmienie ksiezyca. W zwiazku z tym ide wypelnic swoj obowiazek i zloze jakas ofiare...moze z brata...tak, on sie nada... Do jutra! ..3.. ..2.. ..1.. *puff* *znika* ..1.. ..2.. ..3.. *ffup* *akinz*
Wroc do mnie ... einm od corW
tylko sie nie ubrudz bo moze jak brata bedziesz na oltarzu skladac to krwia siknie tak zdrowo !!! eek "ja to powiedzialem??"
Akinz edi csej eicja 3 eis ! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|