Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Általános témák (offolás ezerrel!!!) Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 400 401 402 403 404 405 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Sun Apr 22, 2012 12:19 pm

Oké na, kiderült hogy nem voltam túl figyelmes ennél a Metalic RIG cucc dolognál, ezért se találtam megfelelő fórumot erről, ami konkrétabb. Azóta linkelt is nekem valaki egy listát, hogy ez a RIG mit tartalmaz(hat). Nem tudtam, hogy összefügg ezzel a Mecha Neko boltbeli cuccal. Az is kiderült, na meg a print screen-ek alapján is bőven látni, hogy csak egy darab cash-be kerülő cucc van. Na ezért érdemes volt külön boltot nyitniuk, szerintem picit még korai így, igaz a semminél több,... Lehetett volna minimum 3, vagy 4 darab cucc összesen, na mindegy, ez van, nyilván nem tragédia. Mint utólag kiderült számomra ennek a RIG-nek a lehetséges cuccai, a legtöbb mégse érdekel belőle, de azért néhány valamennyire igen.
PostPosted: Sun Apr 22, 2012 12:22 pm

Most meg egy fórumban valaki feltette, hogy talán fiú, mert hogy be van kötözve az ádámcsutkájánál a nyaka és nem látszik, hogy lennének mellei... rolleyes Meg valaki valami Phoenix Wright figurát szúrt ki a hátterében (nem ismerem).

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Sun Apr 22, 2012 12:27 pm

Gaiapédiából kiderült, hogy a régi beépített Gaia profil hátterek egyikén is rajta van (lila hátterű, és azon is lolita cuccban van).
A másik, hogy a Monster Galaxyban is feltűnt Serene néven. És a másik személyiségének a szövegei is listázva vannak a Gaiapédiás cikkben lejjebb és a legalján ott vannak a régi profilon használható képe és a Monster Galaxy-s is smile
Még egyszer belinkelem az új fórumoldal miatt:
http://gaia.wikia.com/wiki/NPC:Murasaki
PostPosted: Sun Apr 22, 2012 10:19 pm

Azóta az egyik ilyen fórumon, ahová írtam, válaszoltak nekem kicsit lejjebb:
http://www.gaiaonline.com/forum/site-feedback/mecha-neko-us-only-i-m-afraid-so/t.79301661_91/
Egyikük érthetőbben elmagyarázta (ábrával is), hogy nagyjából mi a helyzet. Lényeg az, hogy ezek szerint állítólag Japán adott engedélyt Amerikának erre az egészre és nem csinálnak sértést. Így hát valaki téved, én nem tudom mi a konkrét igazság, de nyilván valamelyik az.

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Mon Apr 23, 2012 7:09 am

Nem értem a problémátokat.

Az tényleg érdekes, hogy még a boltba SE mehetünk be, de szinte megmosolyogtató, hogy mennyit vagytok képesek problémázni a jogokon.
PostPosted: Mon Apr 23, 2012 8:21 am

Nem! Nem! Nem! Engedjenek be abba kurva boltba és kész. Nem lehet sokkal nehezebb lekódolni a konkrét vásárlást, mint magát az egész oldalt. Én a boltban akarok körülnézni! Az FMA meg egy fos!

edit:
Híveim! Dolgozom az ügyön! Azon leszek, hogy még a héten mindannyian képesek legyünk belépni a Mecha Neko boltba!

(Mielőtt kérditek: Igen, megoldható. Igen, buherálás az internettel. Igen, rendszergazda vagyok. Igen, tudom mit csinálok.)

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Mon Apr 23, 2012 11:48 am

Volt, aki azt írta, hogy úgy be tudott jutni, hogy egy oldal segítségével egy amerikai proxy szerveren keresztül ment rá.
Nekem is elég lenne, ha csupán be lehetne menni a boltba. A Gaiapédiás cikkhez már elég sok infó lett egyébként felpakolva, pl. hogy más dolgokat mond "szelíden" és mást "vadabban".
PostPosted: Mon Apr 23, 2012 1:22 pm

Igen, ugyan ezen ügyködünk mi is. Csak ki kell puhatolnunk, hogy kitiltanak-e minket, ha ezen rajtakapnak...

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

dark_boy_xXx

Friendly Player

7,900 Points
  • Forum Sophomore 300
  • Signature Look 250
  • Money Never Sleeps 200
PostPosted: Mon Apr 23, 2012 1:33 pm

Malreni
Igen, ugyan ezen ügyködünk mi is. Csak ki kell puhatolnunk, hogy kitiltanak-e minket, ha ezen rajtakapnak...

Ezt hogy érted, hogy ,,minket"?
PostPosted: Mon Apr 23, 2012 1:37 pm

-__-

Ha rajtam kívül más is utánam fogja ezt csinálni.

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

dark_boy_xXx

Friendly Player

7,900 Points
  • Forum Sophomore 300
  • Signature Look 250
  • Money Never Sleeps 200
PostPosted: Mon Apr 23, 2012 1:38 pm

dark_boy_xXx
Malreni

Ezt hogy érted, hogy ,,minket"?

~ Minket magyarokat, vagy minket Guild tagokat? Bocsi tiszta hülye vok, ezt nem nagyon vágom. Egyébként én is be akarok végre jutni abba a rohadt boltba xd gonk
PostPosted: Mon Apr 23, 2012 1:40 pm

Malreni
-__-

Ha rajtam kívül más is utánam fogja ezt csinálni.

Bocs, csak nem értettem.. gonk Am egyszerre küldtük el a POST-ot szal ne nézd amit kékkel írtam. sweatdrop

dark_boy_xXx

Friendly Player

7,900 Points
  • Forum Sophomore 300
  • Signature Look 250
  • Money Never Sleeps 200

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Mon Apr 23, 2012 1:43 pm

Jó, semmi gond. Hosszú és húzós napom volt, a szokottabbnál is ingerültebb vagyok.

Ha lesz megoldás, azt tudatni fogom veletek, valamilyen módon.
PostPosted: Mon Apr 23, 2012 1:46 pm

Malreni
Jó, semmi gond. Hosszú és húzós napom volt, a szokottabbnál is ingerültebb vagyok.

Ha lesz megoldás, azt tudatni fogom veletek, valamilyen módon.

Semmi.. Megértelek.. És előre is köszi blaugh

dark_boy_xXx

Friendly Player

7,900 Points
  • Forum Sophomore 300
  • Signature Look 250
  • Money Never Sleeps 200

Sharoan

Friendly Trader

14,025 Points
  • Tycoon 200
  • Noble Shade 100
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Tue Apr 24, 2012 11:34 am

Képzeljétek mit dobott a DD az előbb!!!

Aquarium Memphis the Mermaid [lite]
Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 400 401 402 403 404 405 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games