|
|
|
|
Posted: Wed Oct 27, 2004 8:19 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 27, 2004 8:20 am
Rynn..do nauki jak tak pały łapiesz a nie na Gai siedzieć scream cześć wszystkim whee ......ponownie stare wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 27, 2004 8:20 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 27, 2004 8:21 am
wporządku ^^ strasznie mi się podobają nowe itemki heart Aga....wal się stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 27, 2004 8:22 am
ja ci dam wal się do ukochanej kuzynki pisać...cioto niemyta scream ..ty nieuku ty!!!!!! domokun ...w kogo ty się wdałaś stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 27, 2004 8:22 am
Rynn the Vampire wporządku ^^ strasznie mi się podobają nowe itemki heart Aga....wal się stare mnie tez sie podoba ja bardzo ale... czemu wiekszosc z was jest X-ami? eek stare xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 27, 2004 8:23 am
Lady Karen Rynn..do nauki jak tak pały łapiesz a nie na Gai siedzieć scream cześć wszystkim whee ......ponownie stare wink witaj Karen...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 27, 2004 8:23 am
Same red X-y eek
Epidemiaaaaaaaaa czy jak ninja
Witam wszystkich 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 27, 2004 8:24 am
Cirilla Lady Karen Rynn..do nauki jak tak pały łapiesz a nie na Gai siedzieć scream cześć wszystkim whee ......ponownie stare wink witaj Karen... jo jo...Cir...co tam? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nerai Same red X-y eek Epidemiaaaaaaaaa czy jak ninja Witam wszystkich 4laugh witaj Nerai, szanowna najlepsza przyjaciółko Lethiel (na marginesie nie wiesz co u niej?) *przytulas* teraz bede cos pisac dla mamy (zaraz)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nerai Same red X-y eek Epidemiaaaaaaaaa czy jak ninja Witam wszystkich 4laugh cze xd jak tam poza avatarka możesz zmienić???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 27, 2004 8:25 am
Lady Karen ja ci dam wal się do ukochanej kuzynki pisać...cioto niemyta scream ..ty nieuku ty!!!!!! domokun ...w kogo ty się wdałaś stressed ...w ciebie głupia stare mam do opchnięcia were tail...nie wie ktoś po ile chodzą?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 27, 2004 8:26 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 27, 2004 8:27 am
Rynn the Vampire Lady Karen ja ci dam wal się do ukochanej kuzynki pisać...cioto niemyta scream ..ty nieuku ty!!!!!! domokun ...w kogo ty się wdałaś stressed ...w ciebie głupia stare mam do opchnięcia were tail...nie wie ktoś po ile chodzą? do takiego ideału jak JA to ci daleko !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 27, 2004 8:28 am
Cirilla Lady Karen Cirilla Lady Karen Rynn..do nauki jak tak pały łapiesz a nie na Gai siedzieć scream cześć wszystkim whee ......ponownie stare wink witaj Karen... jo jo...Cir...co tam? wink a jakos leci... a co u ciebie? jak czka? aaaaa dziękuję...dobrze...chyba stare ...bo ostatnio ciągle w pracy siedzę i Majkę widuję tylko jak śpi crying ....szkoda że nie mam tak z Rynn stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|